Problemes amb el compte, el registre i el pagament

Si tens problemes a l'hora de registrar o utilitzar el compte de Play Console, pots resoldre'n molts dels més comuns personalment i el nostre equip d'assistència et pot ajudar amb la resta.

Seleccionar un problema amb el compte

Error en registrar un compte de Play Console

Si durant el registre veus un missatge que t'informa que el pagament s'ha rebutjat, és possible que hagis d'actualitzar el perfil de pagaments amb una altra forma de pagament o adreça de facturació. Si això no resol el problema, consulta aquesta llista de solucions a problemes de pagament habituals.

Si la forma de pagament no s'ha rebutjat, però has tingut un altre problema durant el registre, contacta amb el nostre equip d'assistència.

No es pot verificar l'adreça electrònica o el número de telèfon

Si tens problemes per verificar l'adreça electrònica o el número de telèfon, visita la pàgina Preguntes més freqüents.

El compte s'ha cancel·lat

En publicar les teves aplicacions a Google Play, acceptes complir les polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play i l'acord de distribució per a desenvolupadors. Google no té l'obligació d'enviar-te cap advertiment abans de suspendre o cancel·lar el compte.

Les supressions, les suspensions i els advertiments d'aplicacions compten com a tocs d'atenció en relació amb el bon estat del teu compte de Play Console. Les infraccions reiterades o flagrants de les polítiques poden provocar la cancel·lació del teu compte de Play Console.

En cas que el compte es cancel·li

Després de la cancel·lació del compte de desenvolupador, totes les aplicacions se suprimeixen de Google Play i es perd l'accés als usuaris, les estadístiques i les puntuacions associats a aquestes aplicacions. A més, ja no podràs publicar cap altra aplicació.

Si el compte s'ha cancel·lat per infringir l'acord de distribució per a desenvolupadors, no podem acceptar altres aplicacions teves, de manera que et demanem que no registris un altre compte de Play Console. A més, tots els comptes relacionats se suspendran permanentment, i qualsevol altre compte que provis de crear es cancel·larà sense reembossar-te la quota de registre de desenvolupador.

Presentar una apel·lació per la cancel·lació d'un compte

El nostre equip d'assistència només pot restablir un compte de Play Console que s'hagi cancel·lat per error. Així mateix, cal determinar que el compte i les aplicacions no infringeixen l'acord de distribució per a desenvolupadors.

Si creus que el teu compte no s'hauria d'haver cancel·lat, pots presentar una apel·lació. El nostre equip d'assistència només pot respondre a les apel·lacions enviades en xinès, anglès, japonès i coreà.

No pots accedir al compte

Si el compte no s'ha cancel·lat, però tens problemes per iniciar la sessió a Play Console, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Suprimir un compte de Play Console

Suprimir un compte de Play Console amb aplicacions publicades

Si ja has publicat aplicacions que els usuaris han instal·lat, no podem suprimir el teu compte de Play Console. Com a part de l'acord de distribució per a desenvolupadors, els usuaris poden tornar a instal·lar les aplicacions de manera il·limitada. Per fer-ho, és necessari un compte actiu.

Tanmateix, si un desenvolupador amb un altre compte de Play Console vol adquirir les teves aplicacions, el nostre equip d'assistència pot transferir-les al seu compte. Després de la transferència, podem suprimir el teu compte i reembossar-te la quota de registre de desenvolupador. Encara que se suprimeixi el Compte de Google, el compte de desenvolupador no se suprimirà automàticament.

Suprimir un compte de Play Console sense aplicacions publicades

Si no has publicat cap aplicació o els usuaris no n'han baixat cap, contacta amb el nostre equip d'assistència. Encara que se suprimeixi el Compte de Google, el compte de desenvolupador no se suprimirà automàticament.

Transferir aplicacions a un altre compte

Quan transfereixes aplicacions a un altre compte de Play Console, totes les estadístiques de les aplicacions s'hi transfereixen conjuntament. Per transferir les aplicacions ràpidament, segueix les instruccions per transferir aplicacions a un altre compte de desenvolupador i contacta amb el nostre equip d'assistència.

Seleccionar un problema de pagament

El pagament del registre no s'ha processat

Si encara no fa 48 hores que t'has registrat per obtenir un compte de Play Console, deixa passar un temps perquè es processi el pagament i es creï el compte.

Si han passat més de 48 hores des del registre, però el pagament encara no s'ha processat, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Problemes amb un perfil de pagaments per a comerciants

Els desenvolupadors de molts països es poden registrar com a comerciants i vendre aplicacions de pagament a Google Play. Si tens permís legal per fer negocis en un país admès i acceptes les condicions del servei de Google Payments que hi regeixen, pots registrar-t'hi com a comerciant.

Si tens altres preguntes sobre com pots configurar el perfil de pagaments, ves al Centre d'ajuda de pagaments de Google per a comerciants.

Canviar la moneda d'un compte de Play Console

Si vols modificar el compte de Play Console per utilitzar-hi una altra moneda, hauràs de crear un altre compte de Play Console amb una adreça electrònica diferent. Si necessites crear un altre Compte de Google, pots fer-ho en qualsevol moment.

A l'hora de crear el compte, pots seleccionar un altre país per canviar la moneda que s'utilitzarà. Després de crear el compte, el nostre equip d'assistència pot transferir les teves aplicacions al compte nou. Tot seguit, se't reembossarà la quota de registre que vas pagar al principi.