Oppdater den offentlige informasjonen din

Hold selgerinformasjonen din oppdatert for å sikre god kommunikasjon med kundene (for eksempel for å redusere tvister knyttet til tilbakeføring av betalinger).

Du kan ikke endre landet som er oppført i betalingsprofilen din, eller selger-ID-en din. Hvis feil land er oppført i profilen din eller bedriften flytter til en ny adresse, må du opprette en ny betalingsprofil og overføre apper til den nye profilen.

Endre den offentlige selgerprofilen din

Følg denne fremgangsmåten for å endre den offentlige selgerprofilen din:

1. Logg på Play-konsollen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Betalingsinnstillinger.
  3. Klikk på Administrer innstillinger under «Innstillinger».
  4. Under «Offentlig selgerprofil» klikker du på Rediger Endre.
    1. Oppgi følgende under «Bedriftsinformasjon»:
      • bedriftsnavn (selskaps- eller personnavn)
      • navn (merkevarenavn)
      • selskapsadresse eller personlig adresse
      • selskapstelefonnummer eller personlig telefonnummer (for kundeservice)
    2. Ved siden av «Navn som vises på kontoutskrift for kredittkort» klikker du på Rediger Endre. Skriv inn bedrifts- eller merkevarenavnet som du vil skal vises på kredittkortutskriften til kunden. Navnet på utskriften gjør det enklere for kundene å gjenkjenne kjøp fra deg. Merk: «GOOGLE*» plasseres foran bedriftsnavnet ditt på kundenes kontoutskrifter, så du kan ikke bruke mer enn 14 tegn.
    3. Ved siden av «Kontaktinformasjon for bedriften» klikker du på Rediger Endre. Legg inn følgende:
      • Bedriftens e-postadresse for brukerstøtte
      • Nettstedet for brukerstøtte (valgfritt)
      • Nettstedet for vanlige spørsmål (valgfritt)
  5. Klikk på Lagre.

Hos Google er vi opptatt av å verne om informasjonen din, og vi deler ikke den private kontaktinformasjonen din, unntatt som beskrevet i personvernreglene våre og merknaden om personvern for Google Payments. For å hjelpe kunder med spørsmål om bestillingene deres deler vi den offentlige bedriftsinformasjonen din, for eksempel bedriftens adresse, det offentlige nettstedet og retningslinjene for returer og kanselleringer.

For å få betimelige selgerbetalinger fra Google må du huske å legge til informasjon om bankkontoen din, sende inn skatteinformasjon og konfigurere merverdiavgift i betalingsprofilen din.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss.