Opdater offentligt tilgængelige oplysninger

Sørg for, at dine sælgeroplysninger er opdaterede for at lette kommunikationen med kunderne (det kan f.eks. reducere antallet af tvister om tilbageførsler).

Du kan hverken ændre dit sælger-id eller det land, der er angivet på din betalingsprofil. Hvis det land, der er angivet på din profil, ikke er korrekt, eller hvis du flytter din registrerede virksomhedsadresse til et andet land, skal du oprette en ny betalingsprofil og overføre dine apps til din nye profil.

Rediger din offentlige sælgerprofil

Følg disse trin for at ændre din offentlige sælgerprofil:

1. Log ind på Play Console.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Betalingsindstillinger.
  3. Klik på Administrer indstillinger under "Indstillinger".
  4. Klik på Rediger Rediger under "Offentlig sælgerprofil".
    1. Under "Virksomhedsoplysninger" skal du angive følgende oplysninger:
      • Dit virksomhedsnavn (virksomhedens eller dit personlige navn)
      • Dit navn (navnet på dit brand)
      • Virksomhedsadresse eller privatadresse
      • Virksomhedens eller et personligt telefonnummer til kundeservice
    2. Klik på Rediger Rediger ud for "Navn på kontoudtog for kreditkort". Angiv det virksomheds- eller brandnavn, der skal vises på kundens kontoudtog. Navnet på kontoudtoget gør det lettere for kunderne at genkende det køb, de har foretaget hos dig. Bemærk! "GOOGLE*" står foran dit virksomhedsnavn på kundernes kontoudtog, og dit navn på kontoudtoget er derfor begrænset til 14 tegn.
    3. Klik på Rediger Rediger ud for "Virksomhedens kontaktoplysninger". Angiv følgende:
      • Virksomhedens mailadresse til kundeservice
      • Kundeservicewebsitet (valgfrit)
      • Dit website med ofte stillede spørgsmål (valgfrit)
  5. Klik på Gem.

Hos Google bestræber vi os på at beskytte dine oplysninger, og vi deler ikke dine private kontaktoplysninger med nogen, undtagen som det er beskrevet i vores privatlivspolitik og erklæringen om privatliv for Payments. Vi deler dine offentlige virksomhedsoplysninger, f.eks. virksomhedens adresse, offentlige website og politikker for returnering/annullering, for at hjælpe kunder, der har spørgsmål vedrørende deres ordrer.

Sørg for at tilføje din bankkonto, indsende skatteoplysninger og konfigurere salgsafgifter på din betalingsprofil for at modtage rettidige sælgerbetalinger fra Google.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.