Preguntes més freqüents

Puc evitar les retencions fiscals?

Per llei, l'impost del 25% per a les compres fetes per clients brasilers s'aplica a tots els comerciants que rebin pagaments de Google en qualsevol moneda que no sigui el real brasiler (BRL). Com que l'impost és obligatori, l'única manera d'evitar-lo és deixar de distribuir l'aplicació al Brasil.

Per què ha fallat la verificació instantània del meu compte bancari?

Quan provis de verificar instantàniament el compte bancari, tingues present aquestes indicacions:
  • Comprova que hagis introduït correctament el nom del banc al perfil de pagaments. Si no és així, tira enrere, torna a introduir el compte bancari i verifica'n la informació.
  • Assegura't que estiguis introduint el nom i la contrasenya que fas servir per iniciar la sessió al compte de la banca en línia i no els que utilitzes per al perfil de pagaments.
  • Si la verificació instantània falla perquè hi ha hagut un problema en connectar amb el banc, pots tornar-ho a provar més tard o fer servir el mètode de verificació de l'ingrés de prova.
  • Abans d'introduir la informació del compte, assegura't que el navegador tingui una connexió més segura. Obtén més informació sobre com pots identificar una connexió web més segura.

Què és la reversió a l'estat?

Les empreses dels EUA estan obligades a donar als governs estatals dels país els actius que creguin que s'han abandonat. El govern estatal pertinent és aquell en què has indicat que resideixes. Si resideixes fora dels EUA, el govern estatal pertinent és el de Delaware, el nostre estat de constitució. Si el teu saldo ja s'ha revertit al govern estatal, pots demanar a l'oficina de propietats no reclamades del govern estatal que se't retornin els diners. Per obtenir més informació, ves a https://www.usa.gov/unclaimed-money.

Com es calcula el llindar per determinar si he d'emplenar el formulari 1099-K?

La regulació de l'IRS requereix informar de la quantitat de vendes totals o brutes de les transaccions i del nombre brut de transaccions, sense aplicar-hi els reembossaments, les retrocessions ni altres ajustos.

Rebré una còpia del formulari 1099-K si només compleixo un dels llindars?

No, els comerciants només reben una còpia del formulari 1099-K si compleixen tots els requisits.

Com rebré la còpia del formulari 1099-K?

Enviem les còpies del formulari 1099-K per correu postal cada any abans del 31 de gener.

Què passa si no proporciono el TIN o si no és correcte?

Si no proporciones la informació necessària i no certifiques que és correcta, Google pot prendre una sèrie de mesures, com ara retenir els teus pagaments de comerciant i suspendre el processament de les transaccions.

Quins formularis fiscals han d'emplenar els comerciants que no són dels EUA?

Si ets un comerciant internacional amb seu fora dels EUA, se't demanarà que enviïs el certificat de la condició d'estranger (formulari W-8BEN) des del perfil de pagaments. L'IRS obliga els comerciants internacionals que processen vendes als EUA a proporcionar aquest certificat per poder estar exempts dels requisits de declarar impostos en aquest país. Per obtenir més informació sobre el formulari W-8BEN, ves a http://www.irs.gov/formspubs/.

Quin tipus de notificacions rebré?

Tots els comerciants rebran correus electrònics sobre determinats esdeveniments relacionats amb pagaments, com ara:
  • Quan t'enviem un pagament de comerciant.
  • Quan fallin els ingressos de verificació del compte bancari fets per Google.
  • Quan seleccionis una nova forma de pagament principal al perfil.
  • Quan fallin els pagaments de comerciant (transferències electròniques de fons, transferències bancàries, etc.).

Obtén més informació sobre com pots afegir o canviar els permisos de correu electrònic de l'usuari de pagaments.

Per què ha fallat l'ingrés de prova?

Un ingrés de prova pot fallar per diversos motius, com ara els següents:
  • El número de compte bancari o el número o els codis d'encaminament del banc que has introduït són incorrectes (la informació necessària varia en funció del país).
  • El compte bancari està tancat.
  • El "nom del titular del compte" no és EXACTAMENT igual que el nom del compte bancari.
  • El banc no es troba al mateix país que has introduït al perfil de pagaments.
  • El compte bancari no està en la moneda local del país que has introduït al perfil de pagaments.
  • El compte bancari no està configurat per rebre pagaments del Sistema Nacional de Compensació Electrònica (SNCE) ni transferències electròniques de fons (EFT).
  • El codi d'entitat bancària ha canviat com a resultat d'una fusió bancària recent.

Si l'ingrés de prova falla, veuràs el missatge "L'ingrés de prova ha fallat" a la pàgina des de la qual has enviat la informació del compte bancari. Si es mostra aquest missatge, torna a introduir la informació bancària per assegurar-te que no hi hagi cap error tipogràfic. També pots contactar amb el banc per confirmar les dades exactes que necessites i tornar a introduir la informació del compte bancari.

Si l'error persisteix i reps un missatge que indica que el compte ja s'ha introduït, contacta amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-te.

Puc editar l'adreça electrònica de contacte de pagaments?

Sí. Pots afegir i suprimir usuaris, així com editar les preferències de correu electrònic, en qualsevol moment. Cada vegada que desis un usuari de pagaments nou, aquest usuari rebrà un correu per verificar la seva adreça electrònica abans que Google li enviï cap correu electrònic de pagaments.

Nota: si marques la casella Contacte principal, el contacte de pagaments rebrà totes les notificacions de facturació de manera predeterminada.

Puc triar el tipus de notificacions per correu electrònic que vull rebre?

Sí. Hi ha tres tipus de notificacions:
  • Tots els correus electrònics de pagaments
  • Només els correus electrònics administratius de pagaments
  • Cap correu electrònic de pagaments

Els permisos d'un usuari de pagaments han de coincidir amb els permisos d'accés de l'usuari?

No. Es pot afegir un usuari com a contacte de pagaments que no té credencials d'inici de sessió. Per exemple, el teu departament de comptabilitat pot rebre informació sobre els teus esdeveniments relacionats amb pagaments sense tenir accés a les dades de les comandes ni a la informació d'inici de sessió. Obtén més informació sobre com pots afegir i suprimir usuaris o canviar-ne els permisos.

Què passa si no he rebut el meu pagament de comerciant de Google?

Si no has rebut un pagament de comerciant que esperes, tingues en compte el següent:

• És possible que els pagaments de comerciant que fem per transferència bancària s'endarrereixin. Pots demanar ajuda i més informació al banc.
  • Els pagaments que caiguin en dies festius o caps de setmana s'enviaran el dia laborable següent. Per exemple, si el dia 15 és un dilluns festiu, el pagament s'emetrà el dimarts 16.
  • Comprova que hagis arribat al llindar mínim de pagament.
  • Els pagaments poden tardar fins a cinc dies laborables (o més en alguns països) a fer-se efectius al compte bancari.
  • Assegura't que hagis verificat el compte bancari. Si continues necessitant ajuda amb un pagament, contacta amb nosaltres.

Obtén més informació sobre els pagaments i la gestió del llindar de pagament i sobre com pots gestionar el perfil de pagaments.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.