Bruk Play Console-appen til å spore appresultater

Med appen for Play-konsollen kan du blant annet velge beregningene du vil følge med på, holde deg oppdatert med meldinger mens du er borte fra skrivebordet, og bruke populære funksjoner som å se og svare på appanmeldelser og administrere bestillinger – uansett hvor du er.

Installer appen for Play-konsollen

Hvis du ikke har gjort det allerede, må du legge til Google Play-utviklerkontoen din på enheten du bruker.

1. Gå til Google Play, eller åpne Google Play Butikk-appen Google Play Butikk.
  2. Søk etter og velg appen for Play-konsollen App for Play-konsollen.
  3. Trykk på Installer.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Velg utviklerkontoen din

Sånn velger du hvilken konto du bruker:

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Hvis du blir bedt om det, velger du utviklerkontoen din og trykker på Ok.
  3. Trykk på menyikonet Menyikon.
  4. Du ser navnet på og e-postadressen for kontoen du bruker.
  5. Hvis du har mer enn én utviklerkonto knyttet til e-postadressen din, velger du den du vil bruke. For å velge en annen e-postadresse, trykk på nedoverpilen Rullegardinpil.

Hold deg informert uansett hvor du er

Når du har installert appen for Play-konsollen, kan du finne ut hvordan du gjør dette:

Konfigurer varsler

Når du får et varsel fra Play-konsollen, ser du det i enhetens statusfelt.

Slå varsler av eller på

1. Åpne Play-konsollen.
  2. I menyen øverst til venstre velger du Innstillinger > Varsler.
  3. Velg hva du vil motta varsler for.
Varseltyper for mobilapper
Varseltype Beskrivelse
Virksomhetskritisk
  • Virksomhetskritiske varsler er slått på som standard.
  • Inkluderer endringer i appstatusen, for eksempel disse:
    • Avvisning av appen
    • Avvisning av en appoppdatering
    • Suspensjon av appen
    • Fjerning av appen
Appoppdateringer
  • Som standard er varsler om versjonsoppdateringer slått av.
  • Inkluderer publiseringsoppdateringer, for eksempel appoppdateringer som er på vent eller er publisert.
Anmeldelser

Se informasjon om appene og versjonene dine

Fest favorittappene dine

Alle appene som er knyttet til utviklerkontoen din, vises som standard i denne rekkefølgen:

• Publiserte apper
  • Upubliserte apper
  • Apper som bryter med retningslinjene

For å feste en app øverst på listen, velg festeikonet .

Se detaljer om appsamlingen eller APK-utgaven

Slik ser du versjonsdetaljene og utgivelsesdatoene for appsamlingen eller APK-ene du for øyeblikket har i produksjon, trinnvis oppdatering eller alfa-/betatesting:

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. Velg Utgave > Oversikt over utgaver.