Brug Play Console-appen til at registrere, hvor effektiv din app er

Med appen Play Console kan du se statistik og økonomiske data for din app, få underretninger, uanset hvor du er, stoppe en gradvis udgivelse eller gennemgå og anvende testresultater for din butiksfortegnelse.

Hent Play Console-appen

1. Tilføj din udviklerkonto i Google Play på din enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Gå til Google Play, eller åbn appen Google Play Butik Google Play Butik.
  3. Søg efter eller vælg appen Play Console Console-app.
  4. Tryk på Installer.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Vælg din udviklerkonto

Sådan vælger du, hvilken konto du bruger i appen Developer Console:

1. Åbn appen Play Console Console-app.
  2. Vælg din udviklerkonto, og tryk på OK, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på menuikonet Menuikon.
  4. Du kan se navnet og mailadressen på den konto, du bruger.
  5. Hvis du har mere end én udviklerkonto knyttet til din mailadresse, skal du vælge den, du vil bruge. Tryk på pilen Menupil for at vælge en anden mailadresse.

Hold dig opdateret på farten

Når du har appen Developer Console, kan du få oplysninger om, hvordan du kan gøre følgende:

Konfigurer underretninger

Når du får en underretning fra appen Developer Console, vises den på din enheds statusbjælke.

Slå underretninger til eller fra

1. Åbn appen Play Console Console-app.
  2. Tryk på menuikonet Menuikon > Indstillinger.
  3. Vælg, om du vil modtage underretninger for alle apps eller kun for stjernemarkerede apps.
  4. Flyt kontakten til højre ud for den underretningstype, du vil slå til, indtil den bliver blå. Hvis du vil slå en underretningstype fra igen, skal du flytte kontakten til venstre, indtil den bliver grå.
Typer af mobilappunderretninger
Underretningstype Beskrivelse
Forretningskritisk
  • Underretninger, der er forretningskritiske, er som standard slået til.
  • Omfatter ændringer af din apps tilstand, f.eks.:
    • Afvisninger af apps
    • Afvisninger af appopdateringer
    • Suspendering af apps
    • Fjernelse af apps
Appopdateringer
  • Underretninger om opdateringer er som standard slået fra.
  • Omfatter udgivelsesopdateringer, som f.eks. afventende eller offentliggjorte appopdateringer.
Anmeldelser
  • Underretninger om anmeldelser er som standard slået fra.
  • Fortæller dig, når brugerne skriver nye anmeldelser eller opdaterer eksisterende anmeldelser. Gå til se din apps bedømmelse og anmeldelser for at få oplysninger om, hvordan du svarer på en anmeldelse.
Tests
  • Underretninger om tests er som standard slået fra.
  • Fortæller dig, hvornår resultaterne for test af butiksfortegnelse er klar.

Se oplysninger om dine apps og deres versioner

Fastgør dine foretrukne apps

Alle apps, der er knyttet til din udviklerkonto, vises som standard i denne rækkefølge:

• Udgivne apps
  • Fjernede appudgivelser
  • Apps med overtrædelser

Vælg knappenålen for at fastgøre en app øverst på din liste.

Se oplysningerne om din APK-udgivelse

Sådan ser du versionsoplysningerne og udgivelsesdatoerne for dine APK-filer, der i øjeblikket er i produktion, gradvis udgivelse eller alfa-/betatest:

1. Åbn appen Play Console Console-app.
  2. Vælg en app.
  3. Tryk på kortet "Aktive distributionskanaler".