Brug Play Console-appen til at registrere appens ydeevne

Med Play Console-appen kan du vælge de metrics, du vil overvåge, holde dig orienteret med beskeder, når du er væk fra dit skrivebord, og bruge populære funktioner, f.eks. se og besvare appanmeldelser, administrere dine ordrer på farten og meget mere.

Hent Play Console-appen

Tilføj din Google Play-udviklerkonto på din enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.

1. Gå til Google Play, eller åbn appen Google Play Butik Google Play Butik.
  2. Søg efter eller vælg appen Play Console Console-app.
  3. Tryk på Installer.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Vælg din udviklerkonto

Sådan vælger du, hvilken konto du bruger:

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg din udviklerkonto, og tryk på OK, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på menuikonet Menuikon.
  4. Du kan se navnet og mailadressen på den konto, du bruger.
  5. Hvis du knyttet mere end én udviklerkonto til din mailadresse, skal du vælge den, du vil bruge. Tryk på menupilen Menupil for at vælge en anden mailadresse.

Hold dig orienteret på farten

Når du har Play Console-appen, kan du lære at gøre følgende:

• Vælg de KPI'er, du vil overvåge, under onboarding. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Se appstatistik.
  • Administrer din apps ordrer eller abonnementopsigelser. Gå til Administrer din apps ordrer, og giv refusioner for at få flere oplysninger.
  • Se og besvar appanmeldelser. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Se og analysér bedømmelser og anmeldelser af din app.
  • Hold øje med tilgængeligheden af dine apps i forskellige spor og udgivelser.
  • Hold dig orienteret takket være nye eller vigtige beskeder fra Google Play, når du er væk fra din computer.

Konfigurer notifikationer

Når du får en notifikation fra Play Console, vises den på din enheds statusbjælke.

Slå notifikationer til eller fra

1. Åbn Play Console.
  2. I menuen øverst til venstre skal du vælge Indstillinger > Notifikationer.
  3. Vælg, hvad du vil have notifikationer om.
Typer af mobilappnotifikationer
Notifikationstype Beskrivelse
Forretningskritisk
  • Notifikationer, der er forretningskritiske, er som standard slået til.
  • Omfatter ændringer af din apptilstand, f.eks. følgende:
    • Afvisninger af apps
    • Afvisninger af appopdateringer
    • Suspendering af apps
    • Fjernelse af apps
Appopdateringer
  • Underretninger om opdateringer er som standard slået fra.
  • Omfatter udgivelsesopdateringer, som f.eks. afventende eller offentliggjorte appopdateringer.
Anmeldelser
  • Notifikationer om anmeldelser er som standard slået fra.
  • Fortæller dig, når brugerne skriver nye anmeldelser eller opdaterer eksisterende anmeldelser. Gå til Se og analysér bedømmelser og anmeldelser af din app for at få flere oplysninger om, hvordan du svarer på en anmeldelse.

Se dine apps og versionsoplysninger

Fastgør dine foretrukne apps

Alle apps, der er knyttet til din udviklerkonto, vises som standard i denne rækkefølge:

• Udgivne apps
  • Fjernede appudgivelser
  • Apps med overtrædelser

Vælg knappenålen for at fastgøre en app øverst på din liste.

Se oplysninger om din app-pakke eller APK-udgivelse

Sådan ser du versionsoplysningerne og udgivelsesdatoerne for din app-pakke eller APK-filer, der i øjeblikket er i produktion, gradvis udgivelse eller alfa- eller betatest:

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. Vælg Udgivelse > Oversigt over udgivelser.