Angiv din apps priser

Du kan angive din app som en gratis app eller en købeapp, opdatere appens priser globalt eller efter land og bruge prisskabeloner til at forenkle prissætningen af dine apps i Play Console.

Bemærk! Når du har udgivet en app eller opdatering, herunder også prisændringer, tilføjelse af varenumre eller ændringer af din apps distributionsindstillinger, kan der gå et par timer, før ændringerne vises i Google Play.

Udvidelse af mulighed for prissætning under 1 dollar på 20 markeder

I februar 2021 sænkede vi grænsen for minimumsprisen på produkter på 20 yderligere markeder på tværs af Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet samt Europa, Mellemøsten og Afrika. Du kan nu angive en lavere pris på disse markeder og justere dine priser ud fra udbud og efterspørgsel på det enkelte marked, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til nye potentielle kunder.

Få flere oplysninger på Android Developers Blog.

1. Åbn Play Console, og gå til siden App-priser (Produkter > App-priser).
  2. I sektionen "Prissætning" skal du ud for "Din app er" klikke på Gør din app gratis eller Gør din app til en købeapp.

Bemærk! Brugere i de fleste lande kan downloade købeapps og foretage køb i apps. Du kan tjekke tilgængeligheden for køb på vores liste over prisintervaller og understøttede valutaer efter land.

Ændringer af valget af, om din app skal være en gratis app eller en købeapp

• Du kan ændre din app fra købeapp til gratis.
  • Når først en app har været tilbudt gratis, kan den ikke ændres tilbage til købeapp. Hvis du vil opkræve betaling for appen, skal du oprette en ny app med et nyt pakkenavn og angive en pris.

Angiv en pris

Et servicegebyr er gældende for de købeapps og produkter i apps, som du tilbyder i Google Play.

Bemærk! Hvis du ikke distribuerer en købeapp eller et produkt i app til et land, som du angiver en pris for, har brugerne ikke adgang til den/det.

Købeapps

Sådan angiver du prisen på en købeapp:

1. Opret en betalingsprofil. Du skal bruge Play Console til at angive dine afgiftssatser.
  2. Gennemgå vores liste over understøttede valutaer og prisintervaller efter land.
  3. Angiv en pris på siden App-priser i Play Console.
    • Vi bruger den pris, du angiver, som basis for beregningen af markedsspecifikke priser. Vi konverterer din pris til den lokale valuta, tilføjer afgifter i visse lande og anvender lokalt relevante prismønstre samt valutakurser, der er gældende på den dato, hvor du angiver prisen for din app. Du kan manuelt opdatere prisen for at sikre, at den lokale pris afspejler den nyeste valutakurs.
    • Den pris, du angiver, bruges i alle lande uden understøttelse af lokal valuta. Når en lokal valuta ikke er understøttet, genereres der en pris i USD eller EUR. De priser, der genereres i USD eller EUR, er baseret på den pris, du angiver.
    • Den valuta, der bruges i hvert land, ligger fast og kan ikke ændres.
Produkter i apps

Du kan få flere oplysninger om administration af fakturering i appen, hvis du vil konfigurere priser for produkter i appen.

Se eller opdater lokale priser

Købeapps

Bemærk! Din standardpris anvendes til at generere lokale priser for din app i andre lande.

Brug lokale standardpriser

1. Åbn Play Console, og gå til siden App-priser (Produkter > App-priser).
  2. Klik på Angiv pris.
  3. Gennemgå tabellen i sektionen "Lokale priser". Gennemgå de lokale priser for hvert land i kolonnen "Pris".
    • Lokale priser benytter dagens valutakurs og landespecifikke prismønstre.
    • Hvis et land ikke understøtter lokal valuta, bruges den pris, du har angivet for din standardvaluta i stedet.

Opdater lokale standardpriser

Sådan opdaterer du lokale priser, så de benytter aktuelle valutakurser og landespecifikke prismønstre:

1. Klik på Opdater valutakurser øverst til højre i sektionen "Lokale priser".
  2. Klik på Anvend priser.

Sådan angiver du din egen lokale pris:

1. Klik på blyantikonet i kolonnen "Pris" for det land, du vil opdatere.
  2. Angiv den pris, du vil bruge.
  3. Klik på Anvend priser.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Tilbyd apps i flere forskellige valutaer.

Produkter i apps

Du kan få flere oplysninger om administration af fakturering i appen, hvis du vil konfigurere priser for produkter i appen.

Brug de samme priser til flere elementer

Du kan bruge prisskabeloner til at angive eller administrere det samme sæt priser for flere købeapps og produkter i apps. Hvis du opdaterer en prisskabelon, får alle elementer, der er knyttet til skabelonen, de nyeste priser i skabelonen.

Du kan bruge op til 250 forskellige prisskabeloner pr. udviklerkonto, og du kan knytte op til 1.000 elementer til hver prisskabelon.

Tilladelseskrav til prisskabelon
  • Du skal have tilladelsen Administrere butiksvisning for hver app, du vil medtage i en prisskabelon.
  • Hvis du vil se alle apps, der er medtaget i en prisskabelon, skal du have tilladelsen Se finansielle data for hver app.
  • Hvis du ikke kan redigere en skabelon, du har oprettet, skal du tjekke, om nogen har føjet en app til den skabelon, du ikke har adgang til.
Føj elementer til en ny prisskabelon
  1. Åbn Play Console, og gå til siden Prisskabeloner (Konfigurer > Prisskabeloner).
  2. Klik på Opret skabelon.
  3. Giv din skabelon et navn.
  4. Klik på Angiv pris, og angiv den pris, du vil benytte til din app. Vi bruger den pris, du angiver, som basis for beregningen af markedsspecifikke priser. Vi konverterer din pris til den lokale valuta, tilføjer afgifter (i visse lande) og anvender lokalt relevante prismønstre samt valutakurser, der er gældende på den dato, hvor du angiver prisen for din app. Du kan opdatere prisen manuelt for at sikre, at den lokale pris afspejler den nyeste valutakurs.
    • Den pris, du angiver, bruges i alle lande uden understøttelse af lokal valuta.
  5. Vælg, om du vil inkludere afgifter i den pris, du har angivet.
    • Standardprisen inkluderer afgifter: Hvis din standardpris er 9,99 EUR, og du vil have, at alle priser i EU skal være 9,99 EUR (uanset landespecifikke afgiftssatser), skal du bruge denne valgmulighed.
    • Som standard (hvis du ikke vælger Standardprisen inkluderer afgifter) lægges der afgifter til din pris. Det betyder, at vi tager din standardpris på 9,99 EUR og lægger den gældende afgift til for hvert land.
  6. Gennemgå lokale priser, og vælg Anvend priser.
  7. Klik på Gem.
  8. Vælg fanen Linkede produkter.
  9. Vælg en app ved hjælp af vælgerne "Link produkter i appen" og "Opret link til købeapp" til højre på siderne. Hvis du linker produkter i appen, skal du vælge dem på listen over produkter i appen for den pågældende app.
  10. Vælg Link. Når du har linket et element, kan du se det i sektionen "Linkede produkter".
Opdater valutakurser i en prisskabelon

Når du har oprettet en prisskabelon, kan du opdatere lokale priser, så de benytter aktuelle valutakurser og landespecifikke prismønstre.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Prisskabeloner (Konfigurer > Prisskabeloner).
  2. Vælg højrepilen ud for den prisskabelon, du vil opdatere, i tabellen.
  3. Klik på Rediger pris.
  4. Klik på Opdater valutakurser øverst til højre i sektionen "Lokale priser".
  5. Klik på Anvend priser.
Fjern elementer fra en prisskabelon
  1. Åbn Play Console, og gå til siden Prisskabeloner (Konfigurer > Prisskabeloner).
  2. Vælg en skabelon og derefter fanen Linkede produkter.
  3. Ud for det element, du vil fjerne, skal du vælge Fjern link.

Bemærk! Du kan ikke fjerne tilknytningen af de elementer, der er på udsalg. Du er nødt til at stoppe udsalget eller vente, til udsalget er afsluttet, før du kan foretage ændringer af skabelonen.

Opret et udsalg eller en kampagne

Du kan tilbyde dine apps gratis eller til en nedsat pris i en midlertidig periode på forskellige måder:

Relateret indhold