Transferir aplicacions a un altre compte de desenvolupador

Si vols transferir aplicacions a un altre compte de desenvolupador de Google Play, consulta les instruccions següents per enviar una sol·licitud de transferència.

Preparar l'aplicació per transferir-la

Pas 1: llegeix les directrius de la política
El compte original i les aplicacions que s'han de transferir han de complir totes les directrius de la política.
Pas 2: baixa els informes que puguis necessitar més tard

En transferir aplicacions a un altre compte, s'hi transferiran els usuaris, les estadístiques sobre baixades, la puntuació, les ressenyes, les classificacions del contingut i la informació de la fitxa de Play Store de les aplicacions.

Els informes de les exportacions massives, de pagaments i d'ingressos no es transferiran amb l'aplicació; et recomanem que baixis els informes que puguis necessitar més endavant. Les versions noves d'aquests informes es crearan una vegada que l'aplicació es transfereixi a un compte nou.
Pas 3: assegura't que els comptes de desenvolupador de Google Play estiguin registrats i actius

Abans d'enviar una sol·licitud de transferència del compte original a un altre compte (conegut com a compte de destinació), els dos comptes de desenvolupador de Google Play han d'estar registrats i actius.

Per confirmar que un compte està actiu, comprova el següent:

• Compte original: has de poder iniciar-hi la sessió.
  • Compte de destinació: el registre s'ha d'haver completat. Si veus el missatge "Per què no puc publicar l'aplicació?" a la capçalera de l'aplicació, comprova si la informació que has proporcionat és completa.

Nota: si crees un compte de destinació, has de pagar 25 USD com a quota de registre. Un cop s'hagi dut a terme la transferència, si vols tancar el compte original, el nostre equip d'assistència et pot reembossar la quota de registre d'aquest compte.

Pas 4: cerca l'identificador de transacció del compte de destinació

Necessites l'identificador de transacció de registre per al compte de destinació. Per obtenir-lo, ves a la safata d'entrada del propietari del compte de destinació i cerca un correu electrònic amb l'assumpte "quota de registre de desenvolupador".

Si no trobes el correu electrònic amb l'identificador de la transacció, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a Google Payments amb l'adreça electrònica del propietari del compte de destinació.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Activitat.
  3. Cerca i selecciona la transacció del registre del compte de desenvolupador.
    • Consell: cerca les transaccions de "Desenvolupador de Google Play".
  4. L'identificador de la transacció es mostra a la part inferior dels detalls de la transacció.

Els identificadors de transacció de registre solen tenir un dels formats següents:

• 01234567890123456789.token.0123456789012345
  • 0.G.123456789012345
  • Registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  • PDS.1234-5678-9012-3456

Requisits addicionals per a aplicacions determinades

Aplicacions de pagament o amb productes de compra a l'aplicació

Si transfereixes aplicacions de pagament o amb productes de compra a l'aplicació, el compte de destinació ha de tenir un perfil de pagaments actiu.

Si al compte de destinació utilitzes una altra moneda predeterminada, la transferència està subjecta a dues condicions:

• Només per a compres fetes des de l'aplicació: has d'afegir un preu en la moneda predeterminada nova per a cadascun dels productes de compra a l'aplicació. Després que l'aplicació es transfereixi al compte de destinació, no es publicarà fins que no indiquis que s'ha de tornar a publicar. Un cop hagis verificat els preus nous al compte de destinació, torna-la a publicar.
  • Aplicacions de pagament: els canvis de moneda s'apliquen automàticament al preu de les aplicacions.

Consell: si només transfereixes aplicacions gratuïtes i has seguit els passos anteriors, ja pots passar al següent.

Aplicacions que utilitzen serveis integrats

Si l'aplicació utilitza serveis integrats, com ara Google Analytics, Firebase o Serveis de jocs de Google Play, assegura't d'actualitzar la configuració del compte i de les aplicacions.

• Google Analytics: afegeix permisos per al compte de destinació al compte de Google Analytics.
  • Projectes de Google Developers Console: afegeix el compte de destinació com a propietari dels projectes de Google Developers Console. Aquests projectes poden incloure l'inici de sessió amb Google+, els serveis de jocs de Google Play i altres API de Google.
  • Projectes de Firebase: desenllaça tots els projectes de Firebase del compte de Play Console original i enllaça'ls al compte de destinació.
  • Integració de l'SDK d'anuncis (inclòs AdMob): un cop hàgim transferit les aplicacions al compte de destinació, hauràs d'actualitzar totes les integracions de l'SDK d'anuncis als fitxers APK de les aplicacions per assegurar-te que el trànsit dels anuncis s'abona al compte correcte.
  • Traduccions d'APK: si tens projectes de traducció en curs amb el servei de traducció de Google Play, s'han de completar per poder transferir les aplicacions.
  • Google Play gestionat: per transferir una aplicació privada, assegura't que el compte a què vols transferir-la estigui associat a la teva organització. Per completar la transferència, hauràs d'anul·lar temporalment la publicació de l'aplicació i suprimir les restriccions de l'organització. El nostre equip d'assistència t'ajudarà a minimitzar el temps durant el qual l'aplicació no estarà visible. Els usuaris existents podran fer servir i reinstal·lar l'aplicació durant el procés de transferència.

Consell: si necessites ajuda per transferir un projecte dels serveis de jocs, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Enviar la sol·licitud de transferència

Un cop hagis completat els passos anteriors, ja pots enviar la sol·licitud de transferència. El nostre equip d'assistència la revisarà i hi respondrà en un termini de dos dies laborables.