Entendre la política de contingut generat per IA de Google Play

L'objectiu de la política de contingut generat per IA de Google Play és garantir que aquest tipus de contingut sigui segur per a tots els usuaris i que els desenvolupadors incorporin suggeriments dels usuaris per permetre una innovació responsable.

Informació general

Els desenvolupadors són responsables de garantir que les seves aplicacions d'IA generativa no creïn contingut ofensiu, com ara el que es prohibeix a les polítiques de contingut inadequat de Google Play, contingut que pugui constituir explotació o maltractament infantil, ni contingut que pugui enganyar els usuaris o fomentar comportaments deshonestos. Les aplicacions d'IA generativa també han de complir la resta de polítiques del nostre Centre de polítiques per a desenvolupadors.

La política de contingut generat per IA cobreix el contingut generat per IA que es genera mitjançant qualsevol combinació d'entrada de text, de veu i d'imatge, inclosos, entre d'altres, aquests tipus d'aplicacions d'IA generativa:

• Aplicacions de bot de xat d'IA de text a text, en què la interacció de bot de xat generada per IA és una funció central de l'aplicació.
  • Aplicacions de text a imatge, de veu a imatge i d'imatge a imatge que utilitzen la IA per generar imatges.
  • Aplicacions que creen gravacions de veu o de vídeo de persones reals mitjançant IA.

De moment, la política no pretén cobrir aquests tipus d'aplicacions d'IA d'abast limitat:

• Aplicacions que es limiten a allotjar contingut generat per IA, però que no poden crear-ne, com ara aplicacions de mitjans socials que no tenen funcions de generació de contingut d'IA.
    • Aplicacions de contingut generat per l'usuari que allotgen contingut generat per IA i que estan subjectes a la política de contingut generat per l'usuari.
  • Aplicacions que resumeixen contingut generat per IA, com ara resums de resultats de la cerca i de documents (per exemple, resums de llibres), si la funció de resum és l'única funció de l'aplicació.
  • Aplicacions de productivitat que utilitzen la IA per millorar una funció existent, com ara aplicacions de correu electrònic amb esborranys de correu electrònic suggerits per la IA.

Aquests són alguns exemples de contingut generat per IA que infringeix les polítiques:

• Material sexual hipertrucat no consentit generat per IA.
  • Gravacions de veu o de vídeo de persones reals que facilitin les estafes.
  • Contingut generat per fomentar comportaments perjudicials (per exemple, activitats perilloses o autolesions).
  • Contingut relacionat amb les eleccions que es pot demostrar que és enganyós o fals.
  • Contingut generat per facilitar la intimidació i l'assetjament.
  • Aplicacions d'IA generativa que tenen la finalitat principal de provocar plaer sexual.
  • Documentació oficial generada per IA que fomenta un comportament deshonest.
  • Creació de codi maliciós.

Contingut relacionat