Afgiftssatser og moms

I visse lande skal de priser, der vises for køberen på søge- og infosider, svare til det beløb, der skal betales på betalingstidspunktet. Det betyder, at alle afgifter (inkl. moms) skal medregnes i prisen.

Vi understøtter i øjeblikket priser inkl. afgifter i følgende lande:

Albanien, Armenien, Aserbajdsjan, Australien, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belgien, Bermuda, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, De Britiske Jomfruøer, Bulgarien, Cameroun, Chile, Colombia, Cypern, Danmark, Egypten, Estland, Finland, De Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Georgien, Ghana, Grækenland, Indien, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Kasakhstan, Kenya, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Marokko, Mexico, Moldova, Montenegro, Nederlandene, Nepal, New Zealand, Nigeria, Nordmakedonien, Norge, Oman, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Senegal, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Tadsjikistan, Taiwan, Tanzania, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Uganda, Ukraine, Ungarn, Uruguay, Usbekistan, Zimbabwe og Østrig.

Region- og landespecifikke retningslinjer

Disse retningslinjer beskriver, hvordan afgifter fungerer i Google Play. Google kan ikke give dig skatterådgivning. Kontakt din skatterådgiver for at få vejledning i, hvordan afgifter kan påvirke dig og dit salg til kunder i Google Play.

Australien

Udviklere, der befinder sig i Australien

Hvis du befinder dig i Australien, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for alle kunder i Australien, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Hvis du ikke er momsregistreret, kan Google opkræve moms på 10 % i forbindelse med det servicegebyr, du skal betale til Google. Opkrævningen af moms på 10 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret, hvor dette er relevant.

Din skatteregistreringsstatus afgør, hvilke afgifter du skal betale i Australien. Sådan giver du Google dine australske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil   (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Australien", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Markér afkrydsningsfeltet for erklæringen, og angiv dit ABN (Australia Business Number) i feltet "Australia Business Number".
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Australien

I henhold til skattelovgivningen i Australien er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 10 % GST til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Australien via Google Plays faktureringssystem. Du behøver ikke at beregne og sende GST separat for køb, der foretages af kunder i Australien.

I forbindelse med køb, der foretages af kunder i Australien via et alternativt faktureringssystem, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale eventuel GST for transaktionen til den relevante myndighed.

Bahrain

Udviklere, der befinder sig i Bahrain

Hvis du befinder dig i Bahrain, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Bahrain, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig uden for Bahrain

På grund af skattelovgivningen i Bahrain er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Bahrain.

Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb foretaget af kunder i Bahrain.

Hvis du befinder dig i Bahrain, pålægges det servicegebyr, du skal betale til Google, ikke lokal moms, men du skal muligvis selvangive moms.
Bangladesh

Transaktioner via Google Plays faktureringssystem

Ved køb af apps og køb i apps, der foretages af kunder i Bangladesh via Google Plays faktureringssystem, påtager Google sig ansvaret for at fastsætte, opkræve og betale moms. Udviklere behøver ikke at beregne og sende moms separat.

Transaktioner via alternative faktureringssystemer

Udviklere, der befinder sig i Bangladesh

Hvis en kunde foretager et køb fra dig via alternative faktureringssystemer på markeder, hvor alternative faktureringssystemer er tilladt, kan Google anmode om dit moms-id. Hvis du ikke oplyser dit 13-cifrede bangladeshiske moms-id til Google, når du bliver bedt om det, opkræver Google moms på det servicegebyr, du skal betale til Google. Opkrævningen af moms angives særskilt fra servicegebyret, hvor dette er relevant.

Udviklere, der befinder sig uden for Bangladesh

Google er ikke ansvarlig for bangladeshiske afgifter i forbindelse med servicegebyrer, du skal betale til Google.

Belarus

Udviklere, der befinder sig i Belarus

Hvis du befinder dig i Belarus, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Belarus, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Hvis du er en enkeltperson eller en enkeltmandsvirksomhed i Belarus, pålægger Google servicegebyret lokal moms. Momsen angives særskilt fra servicegebyret.

Hvis du er en virksomhedsorganisation og befinder dig i Belarus, pålægger Google ikke servicegebyret lokal moms, men du skal muligvis selvangive moms.

Din skattestatus afgør, hvilke afgifter du opkræves i Belarus. Sådan giver du Google dine belarussiske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Opdater dine belarussiske skatteoplysninger.
  4. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Belarus

I henhold til skattelovgivningen i Belarus er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Belarus, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i disse apps.

Hvis du befinder dig uden for Belarus, behøver du ikke at beregne og betale VAT særskilt for køb, der er foretaget af kunder i Belarus.

Cambodja

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale cambodjansk VAT til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Cambodja.

Udviklere, der befinder sig i Cambodja

Hvis du befinder dig i Cambodja, og du ikke giver Google dit cambodjanske TIN-nummer til momsbetaling, opkræver Google 10 % moms på servicegebyret og betaler det til den relevante myndighed, hvor dette er relevant. Opkrævningen af moms på 10 % angives særskilt fra servicegebyret.

Dine skatteoplysninger afgør, hvilke afgifter du opkræves i Cambodja. Sådan giver du Google dine cambodjanske skatteoplysninger:

1. Log ind på Googles betalingscenter.
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst.
  3. Klik på blyantikonet Rediger i sektionen "TIN-nummer til VAT-betaling i Cambodja", og angiv dit TIN-nummer til VAT-betaling i Cambodja.
  4. Klik på Gem.
Cameroun

Google er ansvarlig for at fastlægge, opkræve og betale moms for køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages i Cameroun. Hvis du har adresse i Cameroun, føjer Google moms til de servicegebyrer, der opkræves, som følge af udvidelsen af skattelovgivningen i Cameroun. Momsen angives særskilt fra servicegebyrerne.

Canada

Udviklere, der befinder sig i Canada uden GST-/HST-id eller befinder sig uden for Canada

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale GST (Goods and Sales Tax) og HST (Harmonized Sales Tax) for alle købeapps og køb i apps i Google Play, der foretages af kunder i Canada, såfremt du befinder dig i Canada, og du ikke oplyser dit GST-/HST-id til Google, eller hvis du befinder dig uden for Canada.

Hvis du befinder dig i Canada og ikke er registreret under det almindelige GST-/HST-system, føjer Google GST/HST til servicegebyret. GST-/HST-beløbet angives særskilt fra servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig i Canada, med GST-/HST-id

Du er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale GST/HST for alle købeapps og køb i apps i Google Play, der foretages af kunder i Canada, såfremt du befinder dig i Canada og oplyser dit canadiske GST-/HST-id til Google.

Hvis du befinder dig i Canada og er registreret under det almindelige GST-/HST-system, skal du oplyse dit GST-/HST-id til Google for at undgå opkrævning af GST/HST på servicegebyret.

British Columbia

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre omsætningsafgift for British Columbia-provinsen (BC PST, British Columbia Provincial Sales Tax) for alle køb af apps i Google Play Butik og køb i disse apps, der foretages af kunder i British Columbia.

Hvis du befinder dig i British Columbia, lægger Google BC PST på servicegebyret. BC PST-beløbet vises separat i forhold til servicegebyret.

Manitoba

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre detailomsætningsafgift for Manitoba (MB RST, Manitoba Retail Sales Tax) for alle køb af apps i Google Play og køb i disse apps, der foretages af kunder i Manitoba. Hvis du tidligere har opkrævet MB RST via Play Console, kan du ikke længere styre denne indstilling.

Quebec

Udviklere, der befinder sig i Canada, men ikke har et skatte-id for Quebec, eller som befinder sig uden for Canada

Hvis du befinder dig i Canada, og ikke oplyser dit skatte-id for Quebec til Google, eller hvis du befinder dig uden for Canada, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre omsætningsafgift for Quebec (QST, Quebec Sales Tax) for alle køb af apps i Google Play og køb i disse apps, der foretages af kunder Quebec.

Hvis du befinder dig i Quebec og ikke er registreret under det almindelige QST-system, lægger Google QST på servicegebyret. QST-beløbet vises separat i forhold til servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig i Canada og har et skatte-id for Quebec

Hvis du befinder dig i Canada og oplyser dit skatte-id for Quebec til Google, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre QST for alle køb af apps i Google Play og køb i disse apps, der foretages af kunder i Quebec.

Hvis du befinder dig i Quebec og er registreret under det almindelige QST-system, skal du give Google dit QST-id, så der ikke opkræves QST på servicegebyret.

Saskatchewan

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre omsætningsafgift for Saskatchewan-provinsen (SK PST, Saskatchewan Provincial Sales Tax) for alle køb af apps i Google Play og køb i disse apps, der foretages af kunder i Saskatchewan.

Opdatering af dine canadiske skatteoplysninger

I henhold til de skattemæssige forhold i Canada skal Google kende dine skatteoplysninger. Hvis du ikke oplyser dit skatte-id til Google, antager Google, at du ikke er registreret, og indstillingerne i Play Console justeres i overensstemmelse hermed. Sådan giver du Google dine canadiske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Canada", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv eller opdater følgende:
    • GST/HST-registreringsnummer
    • QST-registreringsnummer
  5. Klik på Gem.
Chile

Udviklere, der befinder sig i Chile

Hvis du befinder dig i Chile, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb i appen via Google Play Butik, der foretages af kunder i Chile.

Hvis du ikke er momsregistreret, indfører Google 19 % moms på det servicegebyr, der opkræves, i henhold til udvidelsen af skattelovgivningen i Chile. Opkrævningen af VAT på 19 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Din skatteregistreringsstatus bestemmer, hvilke skatter du opkræves i Chile. Sådan kan du oplyse Google om din skatteregistreringsstatus og fastsætte, hvilken momssats der gælder for dig:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Chile", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv følgende oplysninger:
    • Er du momsregistreret i Chile?
      • Vælg Ja, hvis du er registreret.
    • Er du fritaget for tillægsskat (Impuesto adicional)?
      • Vælg Ja, hvis du er fritaget.
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Chile

I henhold til skattelovgivningen i Chile er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Chile. Du behøver ikke beregne og sende moms separat for køb foretaget af kunder i Chile.

Colombia

Udviklere, der befinder sig i Colombia

Hvis du befinder dig i Colombia, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb i appen via Google Play Butik, der foretages af kunder i Colombia.

Hvis du ikke er momsregistreret (i henhold til regimen comun), indfører Google 19 % moms på det servicegebyr, der opkræves, i henhold til udvidelsen af skattelovgivningen i Colombia. Opkrævningen af VAT på 19 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Din skatteregistreringsstatus har en indflydelse på, hvilke afgifter du opkræves i Colombia. Sådan kan du oplyse Google om din skatteregistreringsstatus og fastsætte, hvilken momssats der gælder for dig:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger" .
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Colombia", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv følgende oplysninger:
    • Er du registreret hos Regimen comun?
      • Vælg Ja, hvis du er registreret.
    • Numero de Identificación Tributaria (NIT)
      • Angiv dit colombianske NIT-nummer.
    • Upload din RUT-formular (formularen til unik skatteregistrering)
      • Klik på Vælg fil, og upload dit RUT-dokument i PDF-format.
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Colombia

Hvis du befinder dig uden for Colombia, og du tilbyder købeapps eller køb i apps til kunder i Colombia, er du fortsat ansvarlig for at opkræve, betale og indberette moms til de colombianske skattemyndigheder.

Egypten

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms til den relevante myndighed for alle kunder i Egypten, der køber apps via Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig i Egypten

Hvis du befinder dig i Egypten og ikke er momsregistreret, pålægger Google moms på servicegebyret. Momsen angives særskilt fra servicegebyret.

Hvis du er momsregistreret i Egypten og giver Google dine skatteoplysninger, pålægger Google ikke lokal moms på servicegebyret, men du skal muligvis selvangive moms.

Din skattestatus afgør, hvilke afgifter der opkræves fra dig i Egypten. Sådan giver du Google dine egyptiske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil.
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Egypten", og klik på blyantikonet.
  4. Opdater dine skatteoplysninger.
  5. Klik på Gem.
EU

Alle udviklere

I henhold til lovgivningen om merværdiafgift (VAT, Value Added Tax) i Den Europæiske Union (EU) er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af digitalt indhold og tjenester i Google Play Butik, som er foretaget af EU-kunder via Google Plays faktureringssystem. Google sender VAT for køb, der er foretaget af EU-kunder via Google Plays faktureringssystem, til den relevante myndighed.

Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af EU-kunder via Google Plays faktureringssystem. Dette gælder også, selvom du ikke befinder dig i EU.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i EU via et alternativt faktureringssystem som en del af pilottesten af brugervalgt fakturering eller programmet for alternativ fakturering uden brugervalg, er du ansvarlig for at fastlægge, opkræve og betale eventuel moms for transaktionen til de relevante myndigheder.

Udviklere, der befinder sig i EU

Hvis du befinder dig i et andet EU-land end Irland, opkræver Google ikke lokal moms på en levering (i forbindelse med moms) af din app til Google. Hvis du befinder dig i Irland, er du ansvarlig for at opkræve irsk moms på en levering (i forbindelse med moms) af din app til Google.

Hvis du befinder dig i Irland og sælger til kunder ved hjælp af et alternativt faktureringssystem som en del af pilottesten af brugervalgt fakturering eller programmet for alternativ fakturering uden brugervalg, opkræver Google irsk moms på servicegebyret for disse transaktioner med alternativ fakturering.

Momssatser, der anvendes til EU-køb foretaget via Google Plays faktureringssystem

Sådan tjekker du de satser for VAT, der gælder for EU-kunders køb af apps og indhold.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer omsætningsafgift i sektionen "Omsætningsafgift".
  3. Gennemgå listen over lande og afgiftssatser under "Europa".
Ghana

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale ghanesisk moms til den relevante myndighed for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Ghana.

Udviklere, der befinder sig i Ghana

Hvis du befinder dig i Ghana, pålægger Google servicegebyret lokal moms. Momsen angives særskilt fra servicegebyret.

Island

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb af digitalt indhold og tjenester i apps, der foretages af kunder i Island via Google Plays faktureringssystem. Google sender VAT for køb, der er foretaget af kunder i Island via Google Plays faktureringssystem, til den relevante myndighed. Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af kunder i Island via Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i Island via et alternativt faktureringssystem som en del af pilottesten for valg af fakturering for brugere eller programmet for alternativ fakturering uden brugervalg, er du ansvarlig for at fastlægge, opkræve og betale eventuel VAT for transaktionen til de relevante myndigheder.

Udviklere, der befinder sig i Island

Hvis du er bosiddende i Island, gælder den lokale VAT ikke for det servicegebyr, du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

Indien

Udviklere, der befinder sig i Indien

Hvis du befinder dig i Indien, er det dit ansvar at finde ud af, om du skal have et moms-id (GSTIN, Goods and Services Tax identification number), og fastsætte eventuelle gældende afgifter. Det er dit ansvar at fastsætte og betale gældende afgifter på gebyrer for Google Play-tjenester, som Google opkræver dig.

På grund af skattelovgivningen i Indien er Google som tjenesteudbyder af en markedsplads også ansvarlig for at fratrække og indbetale relevante tilbageholdte afgifter og GST TCS (Tax Collection at Source) for købeapps og -spil (herunder køb i apps), som du sælger.

Udviklere, der befinder sig uden for Indien

På grund af skattelovgivningen i Indien er Google som tjenesteudbyder af en markedsplads ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms og udligningsafgift på dine vegne for alle køb af apps og i apps, som kunder i Indien foretager via Google Play Butik. Ved køb, der foretages af kunder via Google Plays faktureringssystem, trækker Google moms og udligningsafgift fra dine indtægter og betaler disse skatter og afgifter til de relevante myndigheder. Udligningsafgiften anføres på din indtjeningsrapport som "Udligningsafgift i Indien".

I forbindelse med køb, der foretages af kunder i Indien via et alternativt faktureringssystem, opkræver Google de gældende skatter og afgifter fra dig, som skal pålægges køb i apps foretaget af kunder i Indien, og som behandles i et sådant alternativt faktureringssystem. Google betaler sådanne skatter og afgifter til de relevante myndigheder.

Relateret indhold

Få flere oplysninger i artiklen om moms på varer og tjenesteydelser i Indien.

Indonesien

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 11 % VAT for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Indonesien, som bruger Google Plays faktureringssystem. Udviklerne behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af kunder i Indonesien, som bruger Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i Indonesien via et alternativt faktureringssystem, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale eventuel VAT for transaktionen til de relevante myndigheder. Du er også ansvarlig for at udstede fakturaer for køb, der er foretaget af kunder i Indonesien, som bruger et alternativt faktureringssystem.

Udviklere, der befinder sig i Indonesien

Google vil opkræve og betale 11 % VAT for det fakturerede servicegebyr til den relevante myndighed, hvor dette er relevant. Opkrævningen af VAT på 11 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Japan

Hvis du tilbyder købeapps eller køb i appen til kunder i Japan, skal du være opmærksom på, at der fra den 1. oktober 2015 er indført en ændring i den japanske lovgivning om forbrugsafgifter (JCT, Japan Consumption Tax), som påvirker dit skatteansvar i Japan. Hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende dit skatteansvar i Japan, kan du kontakte din skatterådgiver.

Udviklere, der befinder sig uden for Japan

Hvis du befinder dig uden for Japan og tilbyder købeapps eller køb i appen til kunder i Japan, er du ansvarlig for at opkræve, betale og indberette eventuelle japanske forbrugsafgifter (JCT) til det japanske skattevæsen.

Udviklere, der befinder sig i Japan

Hvis du befinder dig i Japan og tilbyder købeapps eller køb i apps til kunder i Japan, er du ansvarlig for at opkræve, betale og indberette eventuelle japanske forbrugsafgifter (JCT) til det japanske skattevæsen.

Google Play-servicegebyret, som Google opkræver, betragtes særskilt som en B2B-transaktion (business-to-business).

Du er ansvarlig for at beregne og rapportere japanske forbrugsafgifter (JCT) for B2B-tjenester, der leveres af en udenlandsk enhed, til det japanske skattevæsen. Japanske forbrugsafgifter (JCT) føjes ikke automatisk til din apps servicegebyrer.

Kenya

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale kenyansk VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Kenya, der køber apps i Google Play Butik eller foretager køb i disse apps.

Udviklere, der befinder sig i Kenya

Hvis du befinder dig i Kenya, pålægger Google servicegebyret lokal VAT. VAT-beløbet angives særskilt fra beløbet for servicegebyret.

Liechtenstein

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT (Value Added Tax) for alle køb af apps og køb af digitalt indhold og digitale tjenester i apps, der foretages af kunder i Liechtenstein via Google Plays faktureringssystem. Google sender VAT for køb, der er foretaget af kunder i Liechtenstein via Google Plays faktureringssystem, til den relevante myndighed. Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af kunder i Liechtenstein via Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i Liechtenstein via et alternativt faktureringssystem som en del af pilottesten for brugervalgt fakturering eller programmet med alternativ fakturering uden brugervalg, er du ansvarlig for at fastlægge, opkræve og betale eventuel VAT for transaktionen til de relevante myndigheder.

Malaysia

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale serviceafgifter for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Malaysia. Du behøver ikke at beregne og sende serviceafgifter separat for køb, der er foretaget af kunder i Malaysia.

Udviklere, der befinder sig i Malaysia

Google vil opkræve 8 % i serviceafgift på servicegebyret og betale det til den relevante myndighed, hvor dette er relevant. Serviceafgiften på 8 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Mexico

Udviklere, der befinder sig i Mexico

Hvis du befinder dig i Mexico, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af digitalt indhold i Google Play Butik, der er foretaget af kunder i Mexico.

Fra og med den 1. august 2020 indfører Google 16 % VAT (Value Added Tax) på det opkrævede servicegebyr i henhold til udvidelsen af skattelovgivningen i Mexico. Opkrævningen af VAT på 16 % angives separat fra servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig uden for Mexico

Hvis du befinder dig uden for Mexico, er Google fra og med den 1. april 2021 ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 16 % i VAT til den relevante myndighed for alle køb af og i apps fra Google Play Butik, der foretages af kunder i Mexico.

Du behøver ikke at beregne og sende VAT særskilt for kunder i Mexico.

Moldova

Udviklere, der befinder sig i Moldova

Hvis du befinder dig i Moldova, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale lokal VAT (Value Added Tax) for alle kunder i Moldova, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig uden for Moldova

Hvis du befinder dig uden for Moldova, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Moldova, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps. Du behøver ikke at beregne og betale VAT separat for køb foretaget af kunder i Moldova.

Google tilbyder ikke skattemæssig rådgivning. Du bør derfor kontakte din skatterådgiver.

Nepal

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms til den relevante myndighed for alle kunder i Nepal, der køber apps via Google Play Butik og foretager køb i apps.

Nigeria

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Nigeria, der køber apps via Google Play Butik og foretager køb i apps.

Hvis du befinder dig i Nigeria, pålægger Google også VAT på det servicegebyr, der opkræves ved køb foretaget af kunder fra hele verden. Opkrævningen af VAT angives særskilt fra servicegebyret i dine indtjeningsrapporter. Google tilbyder ikke skattemæssig rådgivning. Du bør derfor kontakte din skatterådgiver.

Norge

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb af digitalt indhold og tjenester i apps, der foretages af kunder i Norge via Google Plays faktureringssystem. Google sender VAT for køb, der er foretaget af kunder i Norge via Google Plays faktureringssystem, til den relevante myndighed. Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb foretaget af kunder i Norge via Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i Norge via et alternativt faktureringssystem som en del af pilottesten for valg af fakturering for brugere eller programmet for alternativ fakturering uden brugervalg, er du ansvarlig for at fastlægge, opkræve og betale eventuel VAT for transaktionen til de relevante myndigheder.

Udviklere, der befinder sig i Norge

Hvis du er bosiddende i Norge, gælder den lokale VAT ikke for det servicegebyr, du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

Oman

Udviklere, der befinder sig i Oman

Hvis du befinder dig i Oman, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Oman.

Udviklere, der befinder sig uden for Oman

Fra og med den 16. april 2021 er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 5 % VAT til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Oman.

Du behøver ikke at beregne og sende VAT særskilt for kunder i Oman.

Puerto Rico

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale puertoricansk moms og brugsafgifter (SUT, Sales and Use Tax) til den relevante myndighed for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Puerto Rico ved hjælp af Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der foretages af kunder i Puerto Rico via et alternativt faktureringssystem, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for transaktionen til de relevante myndigheder.

Udviklere, der befinder sig i Puerto Rico

Hvis du befinder dig i Puerto Rico, pålægger Google puertoricansk SUT på servicegebyret. SUT-beløbet angives særskilt fra servicegebyret.

Rusland

Udviklere, der befinder sig i Rusland

Hvis du befinder dig i Rusland, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Rusland, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig uden for Rusland

På grund af skattelovgivningen i Rusland er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 20 % VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Rusland, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Du behøver ikke at beregne og sende VAT separat for køb foretaget af kunder i Rusland.

Saudi-Arabien

Udviklere, der befinder sig i Saudi-Arabien

Hvis du befinder dig i Saudi-Arabien, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Saudi-Arabien, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig uden for Saudi-Arabien

I henhold til skattelovgivningen i Saudi-Arabien er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 15 % VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Saudi-Arabien, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Hvis du befinder dig uden for Saudi-Arabien, behøver du ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af kunder i Saudi-Arabien.

Hvis du befinder dig i Saudi-Arabien, gælder den lokale VAT ikke for det servicegebyr, du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

Serbien

Udviklere, der befinder sig i Serbien

Hvis du befinder dig i Serbien, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Serbien. Google føjer lokal moms til servicegebyret. Momsen angives særskilt fra servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig uden for Serbien

Hvis du befinder dig uden for Serbien, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale serbisk moms til den relevante myndighed for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Serbien.

Singapore

Udviklere, der befinder sig i Singapore

Hvis du befinder dig i Singapore, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale singaporeansk GST (Goods and Services Tax) på 9 % for alle dine kunder i Singapore, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Google kan opkræve GST på servicegebyret, hvor det er relevant. Opkrævningen af GST fremgår særskilt fra servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig uden for Singapore

Hvis du befinder dig uden for Singapore, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale singaporeansk GST på 9 % til den relevante myndighed for alle dine kunder i Singapore, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps. Du behøver ikke at beregne og overføre GST separat for køb foretaget af kunder i Singapore.

Sydafrika

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Sydafrika via Google Plays faktureringssystem.

I forbindelse med køb, der foretages af kunder i Sydafrika via et alternativt faktureringssystem, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale eventuel VAT for transaktionen til de relevante myndigheder.

Udviklere, der befinder sig i Sydafrika

Hvis du er bosiddende i Sydafrika, gælder den lokale VAT for servicegebyret, som du skal betale til Google.

Dit VAT-id i Sydafrika vises på Google-fakturaer. Sådan giver du Google dine sydafrikanske skatteoplysninger:

1. Log ind på Googles betalingscenter.
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst.
  3. Klik på blyantikonet Rediger i sektionen "Moms-id (Sydafrika)", og angiv dit sydafrikanske VAT-id.
  4. Klik på Gem.
Sydkorea

Udviklere, der befinder sig i Sydkorea

Hvis du befinder dig i Sydkorea, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre moms for alle køb af digitalt indhold i Google Play Butik foretaget af kunder i Sydkorea.

Hvis du ikke oplyser dit virksomhedsregistreringsnummer til Google, opkræver og betaler Google 10 % VAT for fakturerede servicegebyrer til den relevante myndighed. Opkrævningen af VAT på 10 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret, hvor dette er relevant.

Din registreringsstatus afgør, hvilke afgifter du opkræves i Sydkorea. Sådan oplyser du dit virksomhedsregistreringsnummer til Google:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil   (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Sydkorea", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv dit registreringsnummer i feltet "Virksomhedsregistreringsnummer".
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Sydkorea

På grund af skattelovgivningen i Sydkorea er Google, på vegne af udviklere, der befinder sig uden for Sydkorea, ansvarlig for at fastsætte, opkræve og overføre 10 % moms til den relevante myndighed for alle køb af apps i Google Play Butik og køb i disse apps, der foretages af kunder i Sydkorea.

Hvis dine kunder bruger Google Plays faktureringssystem, behøver du ikke at beregne og sende VAT separat for køb foretaget af kunder i Sydkorea.

Hvis du vælger at tilbyde yderligere faktureringssystemer i appen til kunder i Sydkorea i henhold til vores betalingspolitik, opkræver Google beløb af dig til afgifter på dine salg til kunder i Sydkorea, som behandles i sådanne yderligere faktureringssystemer i appen. Google overfører derefter disse afgifter til de relevante myndigheder

Schweiz

Du er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Schweiz, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig i Schweiz

På grund af lokale krav i Schweiz skal Google i nogle tilfælde pålægge VAT på de servicegebyrer, du skal betale til Google.

Taiwan

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle kunder i Taiwan, der køber apps via Google Play Butik og foretager køb i apps. Udviklere behøver ikke at beregne og sende VAT separat.

Udviklere, der befinder sig i Taiwan

Hvis du ikke oplyser dit taiwanske moms-id til Google, opkræver Google muligvis 5 % VAT på det servicegebyr, du skal betale til Google. Opkrævningen af VAT på 5 % angives særskilt fra servicegebyret, hvor dette er relevant.

Din skatteregistreringsstatus afgør, hvilke afgifter du opkræves i Taiwan. Sådan giver du Google dine taiwanske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Taiwan", og klik på Rediger Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv dit momsregistreringsnummer i feltet "Moms-id".
  5. Klik på Gem.
Thailand

Udviklere, der befinder sig i Thailand

Hvis du befinder dig i Thailand, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT i Thailand for alle køb af og i apps fra Google Play Butik, der foretages af kunder i Thailand.

Hvis du ikke er VAT-registreret, opkræver og betaler Google 7 % VAT på servicegebyret til den relevante myndighed, hvor det er relevant. Opkrævningen af VAT på 7 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Din skatteregistreringsstatus afgør, hvilke skatter du opkræves i Thailand. Sådan giver du Google dine thailandske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Thailand" og klik på Rediger Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Angiv dit VAT-registreringsnummer i feltet "Thailandsk VAT-id".
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Thailand

Hvis du befinder dig uden for Thailand, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 7 % i VAT til den relevante myndighed for alle køb af og i apps fra Google Play Butik, der foretages af kunder i Thailand.

Uganda

Alle udviklere

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms til den relevante myndighed for alle kunder i Uganda, der køber apps via Google Play Butik og foretager køb i apps.

Udviklere, der befinder sig i Uganda

Hvis du befinder dig i Uganda, men ikke er momsregistreret, eller hvis du er tilmeldt et alternativt faktureringssystem og sælger til forbrugere via et alternativt faktureringssystem, pålægger Google moms på det fakturerede servicegebyr. Momsen angives særskilt fra servicegebyret.

Hvis du er momsregistreret i Uganda og giver Google dine skatteoplysninger, pålægger Google ikke lokal moms på servicegebyret, men du skal muligvis selvangive moms.

Din skattestatus afgør, hvilke afgifter der opkræves fra dig i Uganda. Sådan giver du Google dine ugandiske skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil.
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Uganda", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Opdater dine skatteoplysninger.
  5. Klik på Gem.
Ukraine

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 20 % ukrainsk VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Ukraine, der køber apps i Google Play Butik eller foretager køb i apps.

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed i Ukraine, gælder den lokale VAT for servicegebyret, som du skal betale til Google.

Hvis du driver forretning og befinder dig i Ukraine, gælder den lokale VAT ikke for servicegebyret, som du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

Din skatteregistreringsstatus afgør, hvilke afgifter du opkræves i Ukraine. Sådan giver du Google dine ukrainske skatteoplysninger:

1. Log ind på Googles betalingscenter.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Opdater dine ukrainske skatteoplysninger.
  4. Klik på Gem.
De Forenede Arabiske Emirater

Udviklere, der befinder sig i De Forenede Arabiske Emirater

Hvis du befinder dig i De Forenede Arabiske Emirater, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvis du befinder dig i De Forenede Arabiske Emirater, gælder den lokale VAT ikke for det servicegebyr, du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

Udviklere, der befinder sig uden for De Forenede Arabiske Emirater

På grund af skattelovgivningen i De Forenede Arabiske Emirater er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale 5 % merværdiafgift til den relevante myndighed for alle kunder i De Forenede Arabiske Emirater, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Hvis du befinder dig uden for De Forenede Arabiske Emirater, behøver du ikke at beregne og sende VAT separat for køb, der er foretaget af kunder i De Forenede Arabiske Emirater.

Storbritannien

Udviklere, der befinder sig i Storbritannien

Hvis du er bosiddende i Storbritannien, gælder den lokale VAT ikke for det servicegebyr, du skal betale til Google, men du skal muligvis selvangive VAT.

USA

Alabama, Alaska (visse kommuner), Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Connecticut, District of Columbia, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin og Wyoming

I overensstemmelse med momslovgivningen er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i disse delstater ved hjælp af Google Plays faktureringssystem. Google opkræver og betaler omsætningsafgift til den relevante skattemyndighed.

Du behøver ikke at beregne og sende omsætningsafgift separat for kunder i disse delstater. Dette gælder også, selvom du ikke befinder dig i USA.

I forbindelse med køb, der er foretaget af kunder i disse områder via et alternativt faktureringssystem, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale omsætningsafgifter for transaktionen til de relevante myndigheder.

Usbekistan

Udviklere, der befinder sig i Usbekistan

Hvis du befinder dig i Usbekistan, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Usbekistan.

Hvis du er en enkeltperson eller en enkeltmandsvirksomhed i Usbekistan, pålægger Google servicegebyret lokal moms. Momsbeløbet er adskilt fra servicegebyret i dine indtjeningsrapporter.

Hvis du er en virksomhedsorganisation og befinder dig i Usbekistan, pålægger Google ikke servicegebyret lokal moms, men du skal muligvis selvangive moms.

Din skattestatus afgør, hvilke afgifter du opkræves i Usbekistan. Sådan giver du Google dine skatteoplysninger:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil.
  2. Klik på Administrer indstillinger i sektionen "Indstillinger".
  3. Rul ned til "Skatteoplysninger for Usbekistan", og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Opdater dine skatteoplysninger.
  5. Klik på Gem.

Udviklere, der befinder sig uden for Usbekistan

Hvis du befinder dig uden for Usbekistan, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale usbekisk moms til den relevante myndighed for alle køb af og i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i Usbekistan.

Vietnam

Udviklere, der befinder sig i Vietnam

Hvis du befinder dig i Vietnam, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT for alle køb af apps og køb i apps i Google Play Butik, der foretages af kunder i Vietnam.

Google vil opkræve og betale 5 % VAT for det fakturerede servicegebyr til den relevante myndighed, hvor dette er relevant. Opkrævningen af VAT på 5 % vil blive angivet særskilt fra servicegebyret.

Udviklere, der befinder sig uden for Vietnam

Hvis du befinder dig uden for Vietnam, er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale VAT til den relevante myndighed for alle kunder i Vietnam, der køber apps i Google Play Butik og foretager køb i apps.

Andre lande og regioner

I henhold til momslovgivningen er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms for alle køb af og i apps, der foretages af kunder, som befinder sig i et land eller en region, hvor Google Plays faktureringssystem anvendes, og hvor Google er registreret sælger, samt i følgende lande:

• Moms: Albanien, Georgien, Kasakhstan, Marokko og Tyrkiet

• GST: New Zealand

Google sender VAT eller GST for køb af apps og køb i appen, der foretages af kunder i disse lande, til den relevante myndighed. Du behøver ikke at beregne og sende VAT eller GST separat for kunder i disse lande.

Sådan gennemgår du satserne for VAT og GST, der gælder for købeapps og køb i apps i disse lande:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer omsætningsafgift.

Rediger priser på apps

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer og ændrer priser på apps, ved at gå til konfigurer priser og appdistribution.

Hvis du sælger apps i et af de lande, hvor afgifter er inkluderet i prisen, føjes den afgiftssats, der er angivet i Play Console, til dine eksisterende priser ekskl. afgifter.

I lande, hvor udviklere er ansvarlige for at betale moms til den relevante skattemyndighed, videregiver Google hele det indkrævede afgiftsbeløb til udvikleren og beregner servicegebyret ud fra produktets nettopris.

Se et eksempel
App-prisen i det pågældende land antages at være 100 JPY og VAT er 20 %:

Udvikler modtager fra Google: 75 JPY

Udvikler betaler VAT: 17 JPY

• Eksempel: 100 JPY - (100 JPY * 1/1,2) = 17 JPY
  • Appens pris - (appens pris * 1/(1 + afgiftssats))

Udviklerindtjening efter 70/30-fordeling og betalt moms: 58 JPY

• Eksempel: 83 JPY * 0,7 = 58 JPY
  • Pris før VAT * 70 %
Import af CSV-filer for produkter i apps

Hvis du importerer CSV-filer med produkter i apps, skal du være opmærksom på, at priserne er inkl. afgifter.

• Hvis du bruger automatisk omregning af priser, kan du angive en standardpris uden afgifter. Priserne inkl. afgift omregnes automatisk.
  • Hvis du ikke bruger automatisk omregning af priser, skal priserne være inkl. afgifter.

Lokale priser for produkter i appen

For at forhindre, at den lokale pris for dit lands standardvaluta automatisk udfyldes for produkter i appen, skal du angive prisen på produkterne i appen to gange i de CSV-filer, du importerer:

• Den første pris angiver standardprisen for produktet i appen.
  • Den anden pris angiver den lokale pris for produktet i appen.

Bemærk! Hvis du vil importere CSV-filer med produkter i apps, skal du gå til Opret et produkt i appen.

Andre lande

Hvis du tilbyder købeapps eller køb i apps til kunder i andre situationer end dem, der er beskrevet ovenfor, hvor Google er ansvarlig, er det dit ansvar at fastsætte den gældende afgiftssats for dine salg og betale afgifterne til den relevante skattemyndighed (som kan være forskellig fra skattemyndigheden der, hvor du befinder dig). De afgiftssatser, du angiver, pålægges automatisk, når køberen skal til at betale for varen. Google tilbyder ikke skattemæssig rådgivning. Du bør derfor kontakte din skatterådgiver.

Tjek og juster dine afgiftssatser

1. Åbn Play Console, og gå til siden Betalingsprofil  (Indstillinger Indstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klik på Administrer omsætningsafgift i sektionen "Omsætningsafgift".
  3. Find den region, hvor du vil ændre indstillingerne for afgifter.
  4. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  5. I rækken med den lokation, hvor du vil justere afgiftssatser, skal du klikke på menupilen under "Afgiftsvalg".
  6. Vælg en af følgende:
    • Ingen afgift
    • Sats, som Google har fastsat på forhånd: Brug Googles forhåndsangivne afgiftssats for denne lokation.
    • Tilpasset afgiftssats: Angiv en afgiftssats.
  7. Hvis du har foretaget ændringer, skal du klikke på Gem.
Se et eksempel

Satsen for omsætningsafgift vil være en procentdel af prisen på din app, f.eks.:

Sats for omsætningsafgift Appens pris Omsætningsafgift Appens samlede pris
20 % 10 USD 2 USD 12 USD