Politikmeddelelse: 12. juli 2023

Nye politikker

• For at give udviklerne mere selvbestemmelse over, hvor deres apps vises, er vi ved at opdatere vores politik om enheds- og netværkmisbrug, så den angiver, at alle apps med Android-containere, der simulerer hele eller dele af Android OS, skal respektere det nye REQUIRE_SECURE_ENV-flag. Apps kan tilføje dette flag i deres manifest for at indikere, at den pågældende app ikke skal køres i en Android-container på enheden.
  • Vi introducerer politikken om blockchain-baseret indhold, hvor det fremgår, at udviklere skal udfylde en erklæring for apps, der giver brugere mulighed for at foretage transaktioner med blockchain-baseret digitalt indhold. Der gælder yderligere krav i forbindelse med NFT-gamification for at fremme gennemsigtighed og sikkerhed for brugerne.
  • Vi føjer nye retningslinjer til politikken vedrørende misvisende adfærd for at rådgive om "ugennemsigtig adfærd". Udviklere skal tydeligt oplyse brugerne om appens funktionalitet. Vi fremhæver desuden, at forsøg på at undgå appanmeldelser ikke er tilladt. Gældende fra den 1. august 2023
  • Vi indfører nye krav i vores politik for privatlån om, at privatlånapps til brug i Thailand nu skal dokumentere, at de har kapacitet til at tilbyde eller assistere med privatlån i landet.

Politikopdateringer

• For at skabe mere tillid og gennemsigtighed i Google Play opdaterer vi vores politikkrav til Play Console, således at udvikleridentificeringen i forbindelse med appudgivelse udvides. Udviklere skal nu verificere deres kontooplysninger for at gøre deres app tilgængelig for brugerne. Hvis udvikleren er registreret som en organisation, skal de tilhørende kontooplysninger være opdaterede og stemme overens med oplysningerne på organisationens Dun & Bradstreet-profil. Denne opdatering udrulles først til nye udviklerkonti. Eksisterende udviklere får flere oplysninger i oktober.
  • For at sikre, at Google Play forbliver et sikkert sted for brugerne, opdaterer vi vores politik for finansielle tjenester, så de kræver, at apps med finansielle funktioner skal udfylde en erklæringsformular om disse finansielle funktioner og indsende den sammen med supplerende oplysninger og dokumentation.
  • Vi opdaterer VPN-politikken, så den fremhæver, at VpnService ikke må bruges til at facilitere annoncesvindel.
  • Vi er ved at opdatere vores politik for hasardspil, spil og konkurrencer med rigtige penge, så den afspejler det færdige pilotprogram for online klomaskinespil i Japan. Fra og med den 12. juli 2023 kan apps til online klomaskinespil tilføjes i Google Play over hele verden i henhold til gældende lovgivning og visse krav, herunder kravet om en erklæringsformular.

Derudover har vi føjet uddybende oplysninger til nogle af vores eksisterende politikker. Da denne politik ikke er ny eller opdateret, ændrer vi ikke vores standarder og fremgangsmåder for håndhævelse af politikken.

• Vi er ved at opdatere vores SDK-krav, så de omfatter retningslinjer for en nylig opdatering af politikken vedrørende misvisende adfærd.
  • Vi samler alle eksisterende krav mht. annoncer for at gøre det nemmere for dig at finde disse oplysninger.

Påmindelser

• Fra og med den 2. august 2023 skal alle nye apps bruge version 5 eller nyere af Play Billing Library. Fra og med den 1. november 2023 skal alle opdateringer af eksisterende apps bruge version 5 eller nyere af Play Billing Library. Få flere oplysninger
  • Fra og med den 31. august 2023 skal nye apps og indsendelser af appopdateringer være målrettet mod API-niveau 33 (Wear OS skal være målrettet mod API-niveau 30). Eksisterende apps skal være målrettet mod API-niveau 31 eller nyere for at forblive tilgængelige for nye brugere på enheder, der kører Android OS, som er højere din apps målrettede API-niveau. Du kan spare tid og kræfter ved at bruge den nye SDK Upgrade Assistant i Android Studio. Du kan også anmode om forlængelse til den 1. november 2023, hvis du har brug for mere tid til at opdatere din app. Få flere oplysninger
  • Erklæringsformularen til apps, som er målrettet mod Android 14 eller nyere, der skal bruges til at erklære tjenester i forgrunden ved relevante eksempler på brug, bliver tilgængelig i oktober. Du har indtil den 31. januar 2024 til at få feedback og foretage justeringer. Få flere oplysninger
  • Vi introducerede et nyt krav til kontosletning tidligere i år. Hvis din app tillader, at brugerne kan oprette en konto, skal den også give brugerne mulighed for at anmode om, at kontoen slettes, i appen og via en webressource. Alle udviklere skal også opdatere deres formular vedrørende datasikkerhed i Play Console, hvor nogle oplysninger kan vises i sektionen Datasikkerhed for din app i Google Play. Du har indtil den 7. december 2023 til at overholde kravet. Hvis du har brug for mere tid, kan du anmode om at få forlænget fristen til den 31. maj 2024. Få flere oplysninger, og se vores video RePlay.

Gennemgå disse politikopdateringer omhyggeligt, da de kan påvirke dine apps. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du overholder disse ændringer, ved at gøre følgende:

• Læs vores blog om at skabe mere tillid og gennemsigtighed i Google Play.