Sådan holder du oplysningerne på din udviklerkonto opdateret

Denne artikel beskriver kravene om altid at have nøjagtige oplysninger på Play Console-udviklerkonti, som gælder for nye konti fra og med den 31. august 2023. Disse udvidede krav til udviklerverificering blev for nylig offentliggjort som en del af politikken Krav til Play Console.

Denne artikel gælder kun for nye Play Console-udviklerkonti.

Få flere oplysninger på Android Developers Blog.

Af hensyn til beskyttelsen af Google Play-brugerne skal oplysningerne på din udviklerkonto altid være nøjagtige. Hvis du ikke sørger for, at de er nøjagtige, kan det påvirke din tilstedeværelse som udvikler og tilgængeligheden af din app i Google Play.

Opdatering af dine oplysninger om udvikleridentitet og dine kontaktoplysninger

Hvis Google ikke kan verificere dine oplysninger om udvikleridentitet eller dine kontaktoplysninger, kan din tilstedeværelse som udvikler og dine apps blive fjernet fra Google Play. I så fald kan du ikke genudgive din app i Play Console, før du har verificeret dine udvikleroplysninger igen. Dette er en del af Google Plays krav til Play Console og har til formål at forbedre brugersikkerheden i Google Play.

For at undgå kontobegrænsninger skal du sørge for at holde din udviklerkontos juridiske navn og adresse opdateret. Når det gælder organisationer, skal disse oplysninger stemme overens med det, der fremgår om din organisation på den Dun and Bradstreet-profil, som du angav, da du oprettede din udviklerkonto.

Du skal sørge for, at dine kontaktoplysninger er aktuelle, og at du kan kontaktes via dem. Disse oplysninger omfatter:

• Den mailadresse og det telefonnummer, du kan kontaktes på (benyttes af Google til at kontakte dig angående din udviklerkonto)
  • Din udviklermailadresse og dit udviklertelefonnummer (for organisationsudviklerkonti og udviklere i Sydkorea), som vises offentligt i Google Play for at identificere dig eller din organisation.

Opdater dit juridiske navn og din juridiske adresse

Udvid det afsnit nedenfor, der passer til din udviklerkontotype, ved at klikke på det.

Bemærk! Hvis dit juridiske navn eller din juridiske adresse ændres, eller din organisations juridiske navn eller juridiske virksomhedsadresse ændres, skal du opdatere den betalingsprofil, der bruges til at verificere din udviklerkonto.

Opdater de personlige oplysninger på din udviklerkonto

Du kan ændre dit juridiske navn og din juridiske adresse ved at udfylde og indsende denne formular. Hvis vi ikke kan verificere dine identitetsoplysninger ved hjælp af de oplysninger og dokumenter, du indsender, kan din tilstedeværelse som udgiver og dine apps blive fjernet fra Google Play. Sørg for, at de oplysninger, du giver os, opfylder de krav, der er angivet i formularen, for at sikre, at din udviklerkonto ikke påvirkes.

Hvis du har brug for at ændre dit land, skal du oprette en ny Google-udviklerkonto og overføre dine apps til den nye konto.

Opdater oplysningerne på din organisations udviklerkonto

Hvis din organisations navn eller adresse ændres, skal du sørge for, at ændringen stemmer overens med oplysningerne på den Dun and Bradstreet-profil, der er knyttet til din udviklerkonto. Du opdaterer ikke din organisations navn, adresse eller D-U-N-S-nummer direkte i Google Play Console, men ved at opdatere oplysningerne på din Dun and Bradstreet-profil i stedet.

Kort efter at din Dun and Bradstreet-profil er blevet opdateret, får kontoejeren af din Google Play-udviklerkonto besked via mail om, at din udvikleridentitet skal verificeres igen. Play Console vil også gøre det klart for alle teammedlemmer på kontoen, at kontoen skal verificeres igen. Console-notifikationen indeholder et link til en formular, som du kan bruge til at indsende nye identitetsdokumenter, der validerer de identitetsoplysninger, som er gemt på din Dun and Bradstreet-profil.

Ændring af din udviklerkontotype

Hvis du vil ændre Play Console-udviklerkontotypen fra en konto tilhørende en enkeltperson til en konto tilhørende en organisation (eller omvendt), skal du oprette en ny udviklerkonto ved at benytte den relevante kontotype og gennemføre verificeringerne for den pågældende kontotype. Når du har verificeret den nye konto, kan du overføre dine apps til din nye udviklerkonto.

Yderligere krav til sælgerudviklere

Alle sælgerudviklere (udviklere, der tjener penge i Google Play ved hjælp af Google Plays faktureringssystem) skal have en verificeret betalingsmetode for at modtage betalinger fra Google.

Du skal verificere din betalingsform, så snart du føjer en betalingsform til din udviklerkonto. Udviklere med konti, der ikke er verificeret, får fjernet deres tilstedeværelse som udviklere og apps fra Google Play. Dette er en del af en løbende indsats med at beskytte Google Play-brugerne. Få flere oplysninger om administration af dine sælgerkontooplysninger og verificering af din bankkonto.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at min udviklertilstedeværelse og mine apps fjernes fra Google Play?

Brugerne kan ikke længere downloade dine apps via Google Play.

Kan jeg udgive mine apps i Google Play igen, hvis de fjernes, fordi de ikke overholder politikken vedrørende krav til Play Console?

Ja. Du kan få dine apps genoprettet ved at verificere oplysningerne på din udviklerkonto igen.

Kan jeg få mere tid til at verificere mine udvikleroplysninger?

Hvis du har brug for mere tid til at verificere dine udvikleroplysninger, kan du indsende en appel i Play Console.

Kan jeg bruge ét DUNS-nummer til at registrere eller verificere flere udviklerkonti? Kan ét DUNS-nummer bruges til at oprette 5-7 udviklerkonti?

Ja, du kan oprette flere udviklerkonti med ét DUNS-nummer.

Skal mit udviklernavn matche min organisations juridiske navn?

Nej. Dit udviklernavn behøver ikke at matche organisationsnavnet. Navnet kan være forskelligt fra det juridiske navn på din organisation, og du kan ændre det senere.

Hvilke beviser accepteres for en juridisk adresse?

Adressebeviset varierer fra region til region, men det er et af følgende dokumenter:

• Dokument eller id udstedt af en offentlig myndighed
  • Regning for el/vand/varme eller telefonregning
  • Kontoudtog
  • Lejekontrakt eller realkreditaftale

Når du indsender dem til verificering, skal du sikre, at dine dokumenter ikke er udløbet. Du kan indsende eventuelle yderligere spørgsmål vedrørende dokumentation via formularen til problemer med verificering.

Hvad hvis jeg allerede er udvikler og forsøger at tilmelde mig verificering?

Læs denne artikel i Hjælp, hvis du allerede er udvikler.

Jeg kan ikke finde muligheden for at ansøge om en gratis nummer hos Dun & Bradstreet til min Google-udviklerkonto på mit marked. Hvad skal jeg gøre?

Alle markeder er forpligtet til at tilbyde den gratis 30-dages tjeneste, men der promoveres muligvis en betalt, hurtigere tjeneste på nogle markeder. Hvis du ikke kan anmode om eller finde den 30-dages gratis tjeneste, kan du følge vejledningen for at kontakte os vedrørende det marked, hvor du registrerer et DUNS-nummer:

Nord- og Sydamerika

Europa

Mellemøsten og Afrika

Asien og Stillehavsområdet

Som organisation har vi flere telefonnumre og mailadresser, der kan bruges til verificering. Hvilke skal vi bruge, og hvordan fungerer verificeringen?

Verificering af telefonnumre:

• Google sender en 6-cifret kode i en besked eller et automatisk taleopkald til det telefonnummer, du har angivet med henblik på verificering. Alle telefonnumre i organisationen kan bruges, så længe den person, der verificerer, kan modtage beskeder eller taleopkald. Du kan få flere oplysninger i denne artikel i Hjælp.

Verificering af mailadresser:

• Google sender en mail for at bekræfte verificeringen og kan fremover sende vigtige obligatoriske meddelelser om din konto eller appstatus. Enhver mailadresse i organisationen kan bruges, men den bør overvåges af en relevant kontaktperson i organisationen.
Når jeg angiver mit DUNS-nummer, får jeg fejlmeddelelsen "We couldn't match the D-U-N-S number and the address that you provided. Double-check your D-U-N-S number and the address that you registered with Dun & Bradstreet, then try again." (Vi kunne ikke matche DUNS-nummeret og den adresse, du har angivet. Dobbelttjek dit DUNS-nummer og den adresse, du har registreret hos Dun & Bradstreet, og prøv derefter igen).

Sørg for, at adressen på din DUNS-registrering er fuldstændig og korrekt. Hvis du har rettet din adresse i Play Console lige inden du får fejlmeddelelsen, skal disse rettelser indsendes til Dun & Bradstreet, og du skal prøve igen, når opdateringen hos Dun & Bradstreet er implementeret i Google (der kan gå op til 5 hverdage efter afslutningen af Dun & Bradstreets behandling).

Hvis du stadig får den samme fejlmeddelelse, kan du udfylde formularen til problemer med verificering, så vores supportteam kan hjælpe dig. Angiv så mange oplysninger som muligt, når du udfylder formularen.

Når jeg angiver mit DUNS-nummer, får jeg fejlmeddelelsen "The address information you provided does not match the business information registered with Dun & Bradstreet" (De adresseoplysninger, du har angivet, stemmer ikke overens med de virksomhedsoplysninger, der er registreret hos Dun & Bradstreet).

Opret en ny betalingsprofil, når du bliver bedt om det, i stedet for at bruge en eksisterende betalingsprofil.

Når jeg angiver mit DUNS-nummer, får jeg fejlmeddelelsen "Vi kunne ikke finde dit DUNS-nummer. Prøv igen."

Dobbelttjek, at du har angivet nummeret, nøjagtigt som det vises på Dun & Bradstreet.

Min organisation er i Mongoliet, hvilket ikke understøttes af Dun & Bradstreet. Hvad skal jeg gøre?

Du kan udfylde og indsende formularen til problemer med verificering, så vores supportteam kan hjælpe dig. Du skal indsende dokumenter for at verificere din organisations juridiske adresse.

Er det obligatorisk for en offentlig myndighed at indsende et DUNS-nummer?

Bemærk, at alle organisationer bør kunne ansøge om et DUNS-nummer gratis fra Dun & Bradstreet via det officielle website for Dun & Bradstreet. Vi opfordrer alle organisationer (også offentlige myndigheder) til at få et DUNS-nummer. Hvis der er et kritisk behov for at udgive en app, og du ikke kan angive et DUNS-nummer, kan du udfylde og indsende formularen til problemer med verificering for at anmode om en undtagelse.

Hvorfor skal jeg angive en adresse og et telefonnummer, der er offentligt tilgængelige?

Hvis du tilmelder dig som organisation, skal alle organisationskonti i Google Play have et telefonnummer, en adresse og et website, der er tilgængeligt for brugerne, som en del af politikmeddelelsen fra juli 2023. Du kan få flere oplysninger om disse krav i denne artikel i Hjælp.

Kan jeg verificere min udvikleridentitet, hvis jeg er under 18 år?

Nej. Du skal være fyldt 18 år for at registrere dig som udvikler i Google Play. Bemærk, at kontoejerskab ikke kan overføres. Hvis den forkerte kontoejer er blevet verificeret, skal en ny konto med de korrekte oplysninger oprettes og verificeres.

[Kun for udviklere i EØS] Må jeg sløre nogle oplysninger, når jeg indsender de dokumenter, der kræves for verificering (f.eks. sløre billedet eller andre oplysninger i det indsendte dokument)?

Nej. Europæisk lovgivning kræver, at betalingsudbydere verificerer deres kunders identitet. Google Payments Ireland Ltd er en reguleret betalingsvirksomhed og har forpligtelser i henhold til EU's direktiv om bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Virksomheden har udviklet procedurer for at overholde disse krav og samtidig beskytte og respektere fortroligheden af dine personlige oplysninger (se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger) samt for at sikre, at Google-tjenesterne bliver brugt korrekt og i overensstemmelse med servicevilkårene.

[Kun udviklere i Japan] Hvilken dokumentation er nødvendig for at opfylde kravene fra japanske myndigheder og administrative organer?

Udviklere i Japan skal indsende PDF-filer, der viser følgende:

1. Skærmen, der viser ansøgningen om oprettelse af en udviklerkonto, med det officielle segl (Kouin) på udskriften.
  2.  Skærmen, der viser selskabsnummeret på det japanske skattevæsens website (https://www.houjin-bangou.nta.go.jp/) med det officielle segl (Kouin) på begge udskrifter.

Udviklere skal angive navn, adresse, telefonnummer, et telefonnummer rettet mod brugerne samt repræsentantens navn og fødselsdato på verificeringstidspunktet.

Skal jeg angive et DUNS-nummer for en virksomhedskonto?

Hvis du har en gratis virksomhedskonto til at udgive apps internt, behøver du ikke at angive et DUNS-nummer for at udgive dine apps. Hvis du har en betalt virksomhedskonto, er det påkrævet, da apps er kvalificeret til at blive udgivet eksternt til brugere.