Påkrævede oplysninger til oprettelse af en Play Console-udviklerkonto

Når du opretter en Play Console-udviklerkonto, skal du angive visse oplysninger, der hjælper os med at verificere din identitet. Denne artikel giver et overblik over de oplysninger, du skal angive. Der er forskel på, om det er til en personlig konto eller en organisationskonto.

Oprettelse af en udviklerkonto til personlig brug

Når du opretter en personlig konto, skal du angive følgende oplysninger:

• Udviklernavn – det kan være et andet navn end dit juridiske navn
  • Juridisk navn
  • Juridisk adresse
  • Kontaktmailadresse
  • Kontakttelefonnummer
  • Udviklerens mailadresse
  • Udviklerwebsite

Dit udviklernavn vises i Google Play og kan til enhver tid ændres.

Dit juridiske navn og din juridiske adresse hentes fra den Google-betalingsprofil, du knyttede til din udviklerkonto, da du oprettede kontoen. Du skal verificere disse identitetsoplysninger, inden du udgiver indhold i Google Play. Få flere oplysninger om, hvordan du som udvikler verificerer dine identitetsoplysninger.

Google viser dit juridiske navn, dit land (i henhold til din juridiske adresse) og din udviklermailadresse i Google Play. Hvis du beslutter dig for at generere indtægt i Google Play, viser Google hele din adresse.

Din kontaktmailadresse, dit kontakttelefonnummer og din udviklermailadresse skal verificeres ved hjælp af en engangskode, og mailadresserne og telefonnummeret skal forblive i brug, så længe din udviklerkonto er aktiv. Du kan få flere oplysninger i sektionen om optimale løsninger nedenfor.

Oprettelse af en udviklerkonto til en organisation

Når du opretter en organisationskonto, skal du angive følgende oplysninger:

• Udviklernavn – det kan være et andet navn end dit juridiske navn
  • I henhold til den tilknyttede Google-betalingsprofil:
    • D-U-N-S-nummer
    • Organisationens navn
    • Organisationens adresse
  • Organisationens telefonnummer
  • Organisationens website
  • Navn på kontaktperson
  • Kontaktmailadresse
  • Kontakttelefonnummer
  • Udviklerens mailadresse
  • Udviklerens telefonnummer

Dit udviklernavn vises i Google Play og kan til enhver tid ændres.

Din organisations navn og adresse hentes fra den Google-betalingsprofil, du knyttede til din udviklerkonto, da du oprettede kontoen. Du skal verificere disse identitetsoplysninger, inden du udgiver indhold i Google Play. Få flere oplysninger om, hvordan du som udvikler verificerer dine identitetsoplysninger.

For at forbedre gennemsigtigheden og brugersikkerheden i Google Play viser Google dit juridiske navn, din juridiske adresse, udviklerens mailadresse og udviklerens telefonnummer i Google Play.

Din kontaktmailadresse, dit kontakttelefonnummer, udviklerens mailadresse og udviklerens telefonnummer skal verificeres ved hjælp af en engangskode og mailadresserne og telefonnumrene skal forblive i brug, så længe din udviklerkonto er aktiv. Du kan få flere oplysninger i sektionen om optimale løsninger nedenfor.

Hvad er et D-U-N-S-nummer, og hvordan får jeg et?

Et D-U-N-S-nummer udstedes af Dun & Bradstreet til organisationer, og det er et unikt nicifret id, der bruges mange steder til at verificere virksomheder. Organisationer kan bruge Dun & Bradstreet til at se, om de allerede har et D-U-N-S-nummer, eller anmode om et gratis. Mange organisationer har allerede et D-U-N-S-nummer i forbindelse med deres forretning. Du bør tjekke, om din organisation har et, før du ansøger om et nyt. Det kan du gøre ved at søge på det officielle website for Dun and Bradstreet. Du kan få flere oplysninger om D-U-N-S-numre ved at udvide sektionerne nedenfor.

Store organisationer kan have flere D-U-N-S-numre til de forskellige enheder, som organisationen består af, så du skal sørge for, at det nummer du bruger til at oprette din udviklerkonto, matcher de organisationsoplysninger, du vil knytte til din udviklerkonto.

Hvis du ikke har et D-U-N-S-nummer, kan du ansøge om et hos Dun and Bradstreet. Processen kan tage op til 30 dage, så du bør planlægge i god tid. Du kan ikke oprette en udviklerkonto til en organisation uden dette nummer.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan få et D-U-N-S-nummer?

Hvis du befinder dig i en af de regioner, som Dun and Bradstreet ikke understøtter, kan du ansøge vores supportteam om en alternativ måde at verificere din organisation på.

Det er kun organisationer, der ikke kan skaffe et D-U-N-S-nummer, som har mulighed for at tilmelde sig på en anden måde. Anmodninger med ufuldstændige svar tages ikke i betragtning. Vi gør ingen undtagelser og giver ikke udvidelser for organisationskonti, der ikke angiver et D-U-N-S-nummer. Du bør forberede dig på dette krav, før du opretter din udviklerkonto.

Tip! Hvis du har brug for at tilmelde dig uden et D-U-N-S-nummer, skal du kontakte support, før du opretter en Google Play-udviklerkonto.

Tilknyttet Google-betalingsprofil

Din Play Console-udviklerkonto knyttes til en Google-betalingsprofil på det tidspunkt, hvor kontoen oprettes, og den repræsenterer din udvikleridentitet i den virkelige verden. Denne betalingsprofil, der indeholder dit juridiske navn og din juridiske adresse, skal holdes opdateret for at sikre, at din udviklerkonto bevarer et godt omdømme.

Hvis du beslutter dig for at generere indtægt i Google Play, skal du oprette en sælgerkonto. For at kunne modtage betalinger skal du konfigurere en betalingsprofil, der enten er den samme som den, du brugte, da du oprettede din udviklerkonto, eller en anden, hvis du foretrækker det.

Få flere oplysninger om verificering af udviklere.

Krav til kontaktoplysninger for udviklerkonti

Alle nye Play Console-udviklerkonti skal have verificerede kontaktoplysninger. Google Play indsamler og verificerer to sæt kontaktoplysninger fra nye udviklere:

• Et kontakttelefonnummer og en kontaktmailadresse, som Google bruger til at kontakte dig vedrørende din udviklerkonto. Disse oplysninger vises IKKE til brugerne i Google Play.
  • Udviklerens kontaktoplysninger (afhængigt af kontotype), som Google viser i Google Play, for at hjælpe brugerne med at kontakte udviklere vedrørende deres produkter og tjenester.

Udviklerens kontaktoplysninger, som indsamles og vises i Google Play, afhænger af, hvilken type udviklerkonto der oprettes. Personlige udviklerkonti skal angive og verificere en udviklermailadresse, mens organisationer skal angive og verificere en udviklermailadresse og et udviklertelefonnummer. Alle kontaktoplysninger verificeres ved hjælp af en engangskode under registreringsprocessen for udviklerkontoen. Disse verificeringstrin sikrer, at de kontaktoplysninger, vi har, er korrekte og opdaterede.

Ud over kontaktoplysningerne og udviklerens kontaktoplysninger, som Google Play indsamler, beder vi også om din organisations telefonnummer. Dette skal være det telefonnummer, som en bruger kan forvente at finde, når vedkommende slår din organisation op på nettet eller et offentligt register, f.eks. Dun and Bradstreet, og det kan derfor være forskelligt fra de kontaktoplysninger, du har konfigureret for din Google Play-udviklerkonto. Den bruges til at verificere dine udvikleridentitetsoplysninger.

Bedste praksisser for kontaktoplysninger

Se de bedste praksisser for administration af dine kontaktoplysninger (som ikke vises til brugerne i Google Play) og udviklerens kontaktoplysninger (som vises til brugerne i Google Play) ved at udvide nedenstående sektioner.

Bedste praksisser for kontaktoplysninger (vises ikke i Google Play)
  • Sørg for at holde dine kontaktoplysninger opdateret, da Google bruger dem til at give dig besked om vigtige oplysninger vedrørende din udviklerkonto. På samme måde skal du sikre dig, at udviklerens kontaktoplysninger er korrekte, så brugerne kan kontakte dig.
  • Vi kan fra tid til anden sende en mail eller ringe til kontoejeren ved hjælp af de oplysninger, du har angivet, for at tjekke, om kontoen er aktiv, så det er vigtigt, at oplysningerne er korrekte.
  • Overvej at bruge en anden kontaktmailadresse end den, du brugte ved oprettelsen af din udviklerkonto, især hvis din udviklerkonto har flere brugere eller anvendes til en organisation eller virksomhed. Overvej at oprette en dedikeret delt indbakke til dette formål, så de rette personer i dit team eller din organisation kan få adgang til disse vigtige meddelelser.
  • Kontaktmailadressen til en organisations- eller virksomhedskonto bør ikke være en generisk eller personlig mailadresse. Sørg for at bruge en mailadresse, der er knyttet til din organisation.
Bedste praksisser for udviklerens kontaktoplysninger (vises i Google Play)
  • Hvis du har en organisationskonto, skal du sørge for at angive en udviklermailadresse og et udviklertelefonnummer, som du eller en anden i din organisation kan bruge til at besvare forespørgsler fra brugere. Sørg for at bruge en mailadresse, der er knyttet til din organisation. Google kan fjerne dine apps fra Google Play, hvis brugerne ikke kan kontakte dig.
  • Udviklerens mailadresse i en organisation bør ikke være en generisk eller personlig mailadresse.