Almindelige overtrædelser i forbindelse med apps til hasardspil

Google Play tillader apps til hasardspil med rigtige penge, annoncer med relation til hasardspil med rigtige penge, loyalitetsprogrammer med spilrelaterede resultater og apps med daglig fantasy-sport, der opfylder visse krav. Disse apps skal overholde alle Google Play-politikker, herunder politikken Hasardspil, spil og konkurrencer med rigtige penge og kravene til lande/regioner, hvor hasardspilapps tilbydes.

Nedenfor kan du se eksempler på de mest almindelige problemer, vi støder på, når vi gennemgår disse apps. Gennemgå disse problemer og vores politikker for at sikre, at din app overholder de relevante krav.

Kravene til udgivelse er ikke opfyldt

Sørg for, at din app til hasardspil opfylder alle kravene til udgivelse, inden du sender den til gennemgang. Du skal have en gyldig licens til hasardspil i hvert land, hver delstat eller hvert område, hvor appen distribueres. Sørg for, at du angiver de korrekte oplysninger i ansøgningsformularen for hasardspil. Du skal også sørge for, at din app har klassificeringen "AO" (Adult Only, kun for voksne) eller en tilsvarende IARC-klassificering.

Forkert licenstype til hasardspil

Din hasardspilslicens skal omfatte den type hasardspil, du angiver i ansøgningen. Tilbyd ikke en type hasardspilsprodukt, der ikke er omfattet af din hasardspilslicens.

Forkert geografisk afgrænsning

Din app skal i tilstrækkelig grad begrænse funktionaliteten af det indhold, der findes i appen, geografisk. Politikken Hasardspil, spil og konkurrencer med rigtige penge kræver, at alle apps til hasardspil med rigtige penge skal forhindre adgang og brug i lande og regioner, der ikke er omfattet af den licens til hasardspil, som udvikleren har indgivet. Se de lande/regioner, hvor hasardspilapps tillades, i Play-politikken. Det vil sige, at eksisterende konti ikke må bruge appen i lande, der ikke er tilladt i henhold til denne politik og Google Play-aftalens vilkår og betingelser vedrørende hasardspil i ansøgningsformularen for hasardspil, og at apps skal forhindre tilmelding af nye konti i disse geografiske områder.

Ingen alderskontrol

Det er vigtigt at forhindre mindreårige brugere i at bruge apps til hasardspil. Sørg for, at din app har tilstrækkelig alderskontrol, som forhindrer mindreårige brugere i at tilmelde sig og bruge appen.

Manglende link til ansvarligt hasardspil

Apps til hasardspil, som distribueres i Google Play, skal tydeligt fremvise oplysninger om ansvarligt hasardspil. De skal også have et link til ansvarligt hasardspil i appen, der fører brugerne til en ekstern ressource.

Du kan f.eks. tilpasse følgende tekst ved hjælp af ressourcerne til ansvarligt hasardspil for det relevante land: "Dette er en app til hasardspil med rigtige penge. Spil ansvarligt, og spil ikke for flere penge, end du har råd til. Hvis du har brug for hjælp og support til spilafhængighed, kan du kontakte (ressource til ansvarligt hasardspil) på (telefonnummer) eller gå til (website)."

En almindelig og god fremgangsmåde er at angive erklæringen om ansvarligt hasardspil i sidefoden i din app eller som en linjepost i appens hovedmenu.

Appen er udgivet forkert på et testspor

Hvis din app skal gennemgås korrekt, skal den udgives på produktionssporet i stedet for et testspor. Sørg for at uploade alle dine app-pakker eller APK-filer til hasardspil med rigtige penge til produktionssporet og sende dem til gennemgang.

Appen fungerer ikke

Apps skal som minimum give brugerne en grundlæggende grad af funktionalitet samt en respektfuld brugeroplevelse. En app, der ikke indlæses, fremstår ufuldstændig eller ikke tilbyder den annoncerede funktionalitet, kan ikke udgives. Din indsendelse kan først godkendes, når du har indsendt en app, der overholder alle politikker, til gennemgang.

Appen overholder ikke politikken Brugerbedømmelser, anmeldelser og installationer

Sørg for at gennemgå politikken Brugerbedømmelser, anmeldelser og installationer. Beskrivelsen af din app på profilsiden i Play Butik må ikke indeholde oplysninger, der fremhæver brugerincitamenter ved installation af appen. Appfortegnelser, der indeholder tilbud om pengemæssig ækvivalent ved installation, er i strid med politikken Brugerbedømmelser, anmeldelser og installationer.

Udviklere må ikke tilføje tekst eller billeder, der indikerer effektivitet i butikken eller rangering, eller antyde forbindelser til eksisterende Google Play-programmer i appens titel, ikon eller udviklernavn.

Appen overholder ikke betalingspolitikken

Sørg for, at dit appindhold overholder betalingspolitikken. Appen må ikke kunne købes som købeapp i Google Play, og den må heller ikke benytte Fakturering i appen via Google Play.

En eksisterende app kan ikke omdannes til en app til hasardspil med rigtige penge

Appen er tidligere blevet udgivet med en klassificering under "Kun for voksne" (eller tilsvarende), og den blev derefter opdateret, så den omfatter funktioner til hasardspil med rigtige penge.

Brugerne kan geninstallere hver app, der distribueres via Google Play, et ubegrænset antal gange, og eksisterende brugere vil modtage om disse apps. Derfor skal du uploade din nye app-pakke eller APK-fil til hasardspil med rigtige penge som en ny app med et nyt pakkenavn.