Infraccions habituals de les aplicacions d'apostes

Google Play permet les aplicacions d'apostes amb diners reals, els anuncis relacionats amb les apostes amb diners reals, els programes de fidelització amb resultats ludificats i les aplicacions d'esports de fantasia diaris que compleixen determinats requisits. Aquestes aplicacions han de complir totes les polítiques de Google Play, inclosa la política d'apostes, jocs i concursos amb diners reals i els permisos de països o regions per a les aplicacions d'apostes.

A continuació tens uns quants exemples dels problemes més habituals que trobem en revisar aquestes aplicacions. Revisa aquests problemes i les nostres polítiques per assegurar-te que la teva aplicació compleixi els requisits pertinents.

No es compleixen els requisits de publicació

Assegura't que l'aplicació d'apostes compleixi tots els requisits per publicar-la abans que l'enviïs a revisió. Has de tenir una llicència d'apostes vàlida per a cada país, estat o territori en què es distribueixi l'aplicació. Comprova que hagis introduït les dades correctes al formulari de sol·licitud per a apostes. A més, assegura't que l'aplicació tingui la classificació Només per a adults (AO, Adult Only) o una classificació equivalent de la IARC.

Tipus de llicència d'apostes incorrecte

La teva llicència d'apostes ha de cobrir el tipus d'aposta proposat. No ofereixis cap producte d'apostes que estigui fora de l'abast de la llicència d'apostes.

Informació geogràfica incorrecta

L'aplicació ha de restringir geogràficament la funcionalitat del contingut inclòs. La política d'apostes, jocs i concursos amb diners reals requereix que totes les aplicacions d'apostes amb diners reals impedeixin l'accés i l'ús des de països i regions que no estiguin coberts per la llicència d'apostes proporcionada pel desenvolupador. Consulta els permisos de país o regió per a les aplicacions d'apostes de la política de Google Play. Això vol dir que és possible que els comptes existents no utilitzin l'aplicació en països no permesos per aquesta política i per l'acord de termes i condicions de Google Play al formulari de sol·licitud per a apostes. A més, les aplicacions han de bloquejar el registre de comptes nous en aquestes àrees geogràfiques.

Sense restricció d'edat

És important impedir que els usuaris menors d'edat utilitzin aplicacions d'apostes. Assegura't que l'aplicació tingui les restriccions d'edat dels usuaris menors d'edat perquè no es registrin ni utilitzin l'aplicació.

Falta l'enllaç de joc responsable

Les aplicacions d'apostes que es distribueixen a Google Play han de mostrar clarament informació sobre joc responsable. També han de proporcionar un enllaç de joc responsable dins de l'aplicació que dirigeixi a un recurs extern.

Per exemple, pots personalitzar el text següent amb els recursos de joc responsable per al país adequat: "Aquesta aplicació és d'apostes amb diners reals. Fes apostes de manera responsable i només amb el que et puguis permetre. Per obtenir ajuda i assistència contra l'addicció a les apostes, truca al (número de telèfon) o ves a (lloc web) per contactar amb (recurs de joc responsable)".

Una pràctica recomanada habitual a l'aplicació és proporcionar la declaració de joc responsable al peu de l'aplicació o com a element al menú de primer nivell de l'aplicació.

L'aplicació s'ha publicat incorrectament en un canal de prova

Perquè l'aplicació es revisi correctament, s'ha de publicar al canal de producció i no al canal de prova. Penja tots els app bundles o APK d'apostes amb diners reals al canal de producció i envia'ls a revisió.

L'aplicació no funciona

Com a mínim, les aplicacions han de proporcionar als usuaris un grau bàsic de funcionalitat i una experiència d'usuari respectuosa. Les aplicacions que no es carreguen, que estan incompletes o que no ofereixen la funcionalitat anunciada no es poden publicar. Perquè el teu enviament s'aprovi, has de tornar a enviar a revisió una aplicació completament funcional que compleixi les polítiques.

L'aplicació no compleix la política de puntuacions, ressenyes i instal·lacions dels usuaris

Assegura't de revisar la política de puntuacions, ressenyes i instal·lacions dels usuaris. La descripció de l'aplicació a la fitxa de Play Store no ha de contenir detalls que destaquin els incentius dels usuaris per instal·lar l'aplicació. Les fitxes d'aplicacions que contenen ofertes equivalents en diners per instal·lar l'aplicació infringeixen la nostra política de puntuacions, ressenyes i instal·lacions dels usuaris.

Els desenvolupadors no han d'afegir text o imatges que indiquin el rendiment o la classificació a la botiga, ni suggerir relacions amb programes de Google Play existents al títol, a la icona o al nom del desenvolupador de l'aplicació.

L'aplicació no compleix la política de pagaments

Comprova que el contingut de l'aplicació compleixi la política de pagaments. L'aplicació no s'ha de poder comprar com a aplicació de pagament a Google Play ni ha d'utilitzar el servei Facturació a Google Play per compres fetes des d'aplicacions.

L'aplicació existent no es pot reutilitzar per a apostes amb diners reals

Anteriorment, l'aplicació es va publicar amb una classificació inferior a Només per a adults (o l'equivalent) i es va actualitzar per incloure funcions d'apostes amb diners reals.

Es permet que els usuaris tornin a instal·lar de manera il·limitada les aplicacions distribuïdes a través de Google Play, i els usuaris existents rebran actualitzacions d'aquestes aplicacions. Per tant, has de penjar el nou app bundle o APK d'apostes amb diners reals com a aplicació nova amb un nom de paquet nou.