Participar en el programa de supressió de tocs d'atenció de Google Play

El programa de supressió de tocs d'atenció de Google Play permet a determinats desenvolupadors que hagin rebut una mesura de suspensió en contra de la seva aplicació fer un curs de formació i una prova d'avaluació relacionats amb la política que l'aplicació hagi infringit, i els permet tenir la possibilitat que es retirin els tocs d'atenció de l'estat del seu compte.

Sobre el programa

Sabem que molts desenvolupadors s'esforcen per crear i distribuir les seves aplicacions amb bones intencions i que, de vegades, infringeixen aquestes polítiques sense saber-ho. L'objectiu del programa és contribuir a formar els desenvolupadors aptes, i avaluar i ampliar els seus coneixements sobre el compliment de les polítiques.

Si el desenvolupador participa en el programa, completa correctament el curs de formació i supera la prova d'avaluació, serà menys probable que el seu compte es cancel·li per diverses infraccions de les polítiques del programa per a desenvolupadors i de l'acord de distribució per a desenvolupadors de Google Play.

Mira el vídeo següent per obtenir més informació sobre el programa.

Google Play Policy Strike Redemption program

Idoneïtat

Pot ser que s'ofereixi l'opció de participar en el programa a determinats desenvolupadors que hagin rebut un toc d'atenció al compte. Les suspensions compten com a tocs d'atenció que repercuteixen negativament en el bon estat del compte de desenvolupador de Google Play. Si es reben diversos tocs d'atenció, pot ser que es cancel·lin els comptes de desenvolupador de Google Play individuals i relacionats.

Si s'aplica un toc d'atenció al teu compte i compleixes els requisits, rebràs un correu electrònic en què se t'oferirà l'opció de participar en el programa de supressió de tocs d'atenció de Google Play per tenir la possibilitat de retirar els tocs d'atenció del compte. Només se't pot retirar el toc d'atenció que hagi provocat l'enviament del correu electrònic. A més, si reps alguna suspensió addicional en un termini de 24 hores des del toc d'atenció apte, és possible que si completes correctament el curs de formació i la prova d'avaluació se't retirin també els tocs d'atenció en aquestes aplicacions.

Notes:

• Pots posar en pausa i reprendre el curs de formació i la prova d'avaluació en qualsevol moment; el teu progrés es desarà. Tanmateix, has de finalitzar el curs de formació i superar la prova d'avaluació abans que aquesta caduqui. La data de caducitat de la prova d'avaluació es mostra al correu electrònic de notificació que has rebut.
  • En aquest moment, el programa només cobreix els tocs d'atenció relacionats amb les polítiques sobre contingut brossa i suplantació d'identitat de Google Play. Tot i això, ampliarem gradualment la cobertura del programa. Si el teu compte o la teva aplicació són aptes més endavant, és possible que rebis una notificació.
  • Aquest programa és totalment opcional per als desenvolupadors aptes. Si creus que la teva aplicació s'ha suspès per error, pots contactar amb Google Play i presentar una apel·lació. Si l'apel·lació no s'accepta, pots participar igualment en el programa perquè se't retirin els tocs d'atenció aplicats al teu compte.

Curs de formació i prova d'avaluació

Si compleixes els requisits i decideixes participar en el programa, se't dirigirà a un curs de formació relacionat amb la política que la teva aplicació ha infringit. Com a part del curs, s'avaluaran els teus coneixements sobre la política. Tens tres intents per superar la prova d'avaluació i l'has de completar abans de la data de caducitat indicada al correu electrònic que has rebut.

Si completes correctament aquest curs de formació i superes la prova d'avaluació, la suma de tocs d'atenció de l'aplicació es retirarà, sempre que el teu compte de desenvolupador estigui en bon estat i no s'hagi cancel·lat. La suma de tocs d'atenció pot tardar fins a 48 hores a retirar-se.

Nota: tot i que fer aquest curs de formació i prova d'avaluació reduirà les possibilitats que el teu compte es cancel·li en el futur, si creus que la decisió pot tractar-se d'un error, cal que segueixis igualment els passos que trobaràs al correu electrònic original sobre les mesures d'aplicació.

Preguntes més freqüents

He de completar el curs de formació i la prova d'avaluació d'una tirada?

No. Si surts del curs de formació i de la prova d'avaluació abans de completar-los, el progrés es desarà. Tanmateix, has de completar la prova d'avaluació abans de la data de caducitat indicada al correu electrònic que has rebut.

Què passa si no m'han convidat explícitament a aquest programa, però he obtingut accés a un enllaç per fer el curs de formació i la prova d'avaluació?

En aquest cas, podràs completar el curs de formació i la prova d'avaluació. Tanmateix, això no afectarà l'estat de l'aplicació, perquè no se t'ha convidat a participar en el programa de supressió de tocs d'atenció.

Un administrador o un propietari del compte m'ha reenviat el correu electrònic per participar en el programa de supressió de tocs d'atenció de Google Play, però només tinc el nivell d'accés d'usuari al compte de desenvolupador de Play. Puc fer el curs de formació i la prova d'avaluació de totes maneres?

Sí. Qualsevol persona que pugui accedir al compte de desenvolupador de Google Play, tingui el nivell d'accés que tingui (Propietari del compte, Administrador o Usuari), pot completar el curs de formació i la prova d'avaluació per tenir la possibilitat de retirar els tocs d'atenció del seu compte.

Contingut relacionat