Tiliryhmän luominen ja ylläpito

7.6.2021 alkaen voit luoda Play Consolessa tiliryhmän, jonka avulla tiedämme, mitkä kehittäjätilit liittyvät sinuun.

Tietoja Tiliryhmästä

Tiliryhmien avulla tiedämme, mitkä kehittäjätilit liittyvät sinuun. Kertomalla nämä tiedot Play Consolessa voimme varmistaa, että olet oikeutettu 15 %:n palvelumaksutasoon ensimmäisen miljoonan dollarin tulojen osalta. Niiden avulla voimme myös tarjota sinulle tulevia etuja.

Sanasto

Tässä on muutama termi, joita näet tiliryhmän käyttöönoton yhteydessä. Jos isolla alkukirjaimella merkitty termi ei löydy alta, löydät sen määritelmän Kehittäjien jakelusopimuksesta.

• Tiliryhmä: Play Consolessa oleva tili, johon kaikki Toiseen tiliin liittyvät kehittäjätilisi kuuluvat.
  • Kumppaniyhtiö: Yhteisö, jonka Hallinnassa olet suoraan tai epäsuorasti, tai joka on suoraan tai epäsuorasti Hallinnassasi tai Sinun ja toisen yhteisön yhteisessä Hallinnassa.
  • Toiseen tiliin liittyvät kehittäjätilit:
    • Kaikki omistamasi Kehittäjätilit
    • Kaikki Tytäryhtiösi omistamat Kehittäjätilit, jotka julkaisevat Tuotteita, jotka käyttävät Brändiominaisuuksiesi kanssa samoja tai samankaltaisia Brändiominaisuuksia, ja
    • Jos Sinua ja Kumppaniyhtiöitäsi Hallitseva yhteisö ei ole Play Consolen Kehittäjä:
      • Kaikki Kumppaniyhtiösi omistamat Kehittäjätilit, jotka julkaisevat Tuotteita, jotka käyttävät Brändiominaisuuksiesi kanssa samoja tai samankaltaisia Brändiominaisuuksia. (Huom. Nämä Kehittäjätilit ovat joko Toiseen tiliin liittyviä kehittäjätilejäsi tai Kumppaniyhtiösi Toiseen tiliin liittyviä kehittäjätilejä, mutta eivät molempia.)
  • Hallinta: Oikeussubjektin äänestysoikeuksien tai omistusosuuden määrä on vähintään 50 %.
  • Ensisijainen kehittäjätili: Toiseen tiliin liittyvä kehittäjätili, joka on määritetty Tiliryhmän järjestelmänvalvojaksi.
  • Ensisijaisen kehittäjätilin omistaja: Kehittäjä, joka on rekisteröinyt Ensisijaisen kehittäjätilin Play Consolessa.
  • Tytäryhtiö: Hallitsemasi oikeussubjektit.

Prosessin yleiskatsaus: Tiliryhmän luominen

7.6.2021 alkaen voit siirtyä Play Consolen uudelle Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle ja luoda tiliryhmän käyttämällä yrityksesi koko virallista nimeä (esimerkiksi Google LLC). Kun olet luonut tiliryhmän, voit lisätä siihen muita Play Consolen kehittäjätilejä. Näin saamme tietää, että ne liittyvät sinuun.

Kehittäjätilistä, jolla tiliryhmä luotiin, tulee tiliryhmän ensisijainen kehittäjätili. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki, joilla on ensisijaisen kehittäjätilin järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voivat ylläpitää tiliryhmää.

Yksittäisten kehittäjätilien pääsyoikeuksia ylläpitävät edelleen kyseisten kehittäjätilien järjestelmänvalvojat. Kukaan muu, edes ryhmän ensisijainen kehittäjätili, ei saa pääsyä taloustietoihin, mahdollisuutta julkaista sovelluksia tai päivityksiä ryhmän muilla tileillä tai muita samankaltaisia lupia, elleivät yksittäisten kehittäjätilien järjestelmänvalvojat erikseen lisää tai muokkaa tilin käyttäjiä tai lupia.

Jokaisen kehittäjätilin, joka on rekisteröity toiseen tiliin liittyväksi kehittäjätiliksi, on annettava suostumus tiliryhmääsi kuulumiseen, ja ensisijaisen kehittäjätilin omistajalle on myönnettävä valtuutus toimia kehittäjätilien puolesta. Tiliryhmä ei ole valmis ennen kuin kaikki toiseen tiliin liittyvät kehittäjätilit ovat antaneet suostumuksensa tiliryhmään kuulumisesta.

Ensisijaisella kehittäjätilin omistajalla on valtuutus

• ylläpitää toiseen tiliin liittyviä kehittäjätilejäsi ja/tai tiliryhmääsi sekä lisätä, poistaa ja katsella olennaisia toiseen tiliin liittyviä kehittäjätilejä
  • rekisteröityä kaikkien tiliryhmässä olevien, toiseen tiliin liittyvien kehittäjätilien puolesta 15 %:n palvelumaksutasolle ja edustaa tilejä aiheeseen liittyvissä asioissa
  • katsella tiliryhmässä olevien, toiseen tiliin liittyvien kehittäjätilien yhteyssähköpostiosoitteita, kun tileillä on annettu suostumus kuulua tiliryhmääsi.

Tiliryhmäsi nimi ja ensisijainen kehittäjätilin yhteyssähköpostiosoite näkyy kaikille kehittäjätileille, jotka lisäät tiliryhmään. Tiliryhmääsi ei näytetä muille käyttäjille Google Playssa.

Tiliryhmäsi on sisällettävä kaikki kehittäjätilit, jotka täyttävät toiseen tiliin liittyvien kehittäjätilien kriteerit. Ensisijaisen kehittäjätilin omistaja on vastuussa siitä, että tiliryhmän tila on ajan tasalla.

Ennen aloittamista

Tässä on muutamia tärkeitä tietoja tiliryhmien luomisesta ja ylläpitämisestä:

• 15 %:n palvelumaksutasoa varten edellytetään tiliryhmän luomista.
  • Tätä ominaisuutta voivat käyttää vain kehittäjät, joilla on maksuprofiili. Jos sinulla ei ole maksuprofiilia, et voi käyttää Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivua.
  • Monet kehittäjät omistavat vain yhden kehittäjätilin, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole yhdistettäviä kehittäjätilejä. Jos omistat vain yhden kehittäjätilin, sinun on silti luotava omistamallesi tilille tiliryhmä.
  • Kehittäjätili voi kuulua kerrallaan vain yhteen tiliryhmään. Kehittäjätili, joka kuuluu jo tiliryhmään, voidaan siirtää ryhmästä toiseen poistamalla se ensin nykyisestä ryhmästä ja luomalla sitten toinen tiliryhmä tai liittymällä sellaiseen.

Tiliryhmän luominen

Voit luoda tiliryhmän ja ottaa sen käyttöön Play Consolen Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulla.

Muistutus: Ylläolevasta sanastosta löydät joidenkin sellaisten termien määritelmät, joita näet tiliryhmän luomisen yhteydessä.
1. Luo tiliryhmä

Näin voit luoda kehittäjätiliryhmän:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Luo tiliryhmä.
  3. Lisää tiliryhmän nimi. Sinun pitää käyttää organisaatiosi tai yrityksesi koko virallista nimeä. Esimerkki: Google LLC. Jos tilisi on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, käytä kehittäjänimeäsi.
  4. Valitse Luo tiliryhmä.

Viimeistele tiliryhmän luominen ilmoittamalla meille mahdollisista muista kehittäjätileistä, jotka liittyvät sinuun.

2. Lisää tiliryhmään siihen liittyviä kehittäjätilejä

Kun olet luonut ryhmän, kerro meille sinuun liittyvistä kehittäjätileistä. Tällaisia ovat yhdistetyt kehittäjätilit, joita ensisijainen kehittäjätili on mahdollisesti lisännyt tiliryhmään (yhdistettyjen kehittäjätilien määritelmä löytyy sanastosta).

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse viestin "Lisää tiliryhmääsi kehittäjätilejä, jotta saamme tietää, että ne liittyvät sinuun" kohdalta Aloita
  3. Valitse kohdasta "Oikeussubjektisi omistamat kehittäjätilit" Kyllä, niin voit ilmoittaa kaikista omistamistasi kehittäjätileistä. Jos et omista muita kehittäjätilejä, valitse Ei.
  4. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Kyllä, lisää yhdistettävät kehittäjätilit käyttämällä niiden kehittäjätilitunnuksia tai jonkin niille kuuluvan sovelluksen pakettinimeä.
    • Vinkki: Löydät kehittäjätilien tunnukset Play Consolen Tilin tiedot ‑sivulta. Löydät pakettinimet Play Consolen Kaikki sovellukset ‑sivulta heti sovelluksen nimen alta.
  5. Valitse "Kehittäjätilit, joilla on samanlaisia brändiominaisuuksia" ‑kohdasta Kyllä, jos tiedät toiseen tiliin liittyviä kehittäjätilejä, joiden julkaisemat sovellukset käyttävät samaa nimeä tai samanlaisia brändiominaisuuksia (määritelty sanaston kohdassa "Toisiinsa liittyvät kehittäjätilit") kuin kehittäjätilisi sovellukset. Muussa tapauksessa valitse Ei.
  6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Kyllä, lisää kyseiset tilit käyttämällä niiden kehittäjätilitunnuksia tai jonkin niille kuuluvan sovelluksen pakettinimeä.
  7. Valitse Tallenna.

Tallentamisen jälkeen lisäämiesi kehittäjätilien järjestelmänvalvojien Play Console ‑postilaatikkoihin lähetetään viesti, jossa heitä pyydetään hyväksymään tai hylkäämään pyyntösi. Saat Play Console ‑postilaatikkoosi viestin, kun järjestelmänvalvojat hyväksyvät tai hylkäävät pyyntösi. Jos he hyväksyvät sen, heidät lisätään tiliryhmääsi. Voit nähdä odottavien pyyntöjen tilan Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivun kohdasta "Lähettämäsi pyynnöt".

Tiliryhmän ylläpitäminen

Kun olet viimeistellyt tiliryhmän käyttöönoton, voit lisätä tai poistaa tilejä tai tarvittaessa nimetä ryhmän uudelleen. Vain ensisijaisen kehittäjätilin järjestelmänvalvojat voivat ylläpitää tiliryhmää.

Tärkeää: Jos poistat tiliryhmästä siihen yhdistetyn kehittäjätilin, kyseinen tili voi menettää tiettyjä etuja, kuten 15 %:n palvelumaksun. Kehittäjätilit voivat liittyä 15 %:n palvelumaksuohjelmaan uudelleen luomalla tiliryhmän tai liittymällä sellaiseen. Katso lisätietoja Usein kysyttyä ‑osiosta.
Kehittäjätilien lisääminen tiliryhmään

Näin voit lisätä tiliryhmääsi liittyviä kehittäjätilejä:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Ylläpidä tiliryhmää.
  3. Valitse kohdasta "Oikeussubjektisi omistamat kehittäjätilit" Kyllä, niin voit ilmoittaa kaikista omistamistasi kehittäjätileistä. Jos et omista muita kehittäjätilejä, valitse Ei.
  4. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Kyllä, lisää yhdistettävät kehittäjätilit käyttämällä niiden kehittäjätunnuksia tai jonkin niille kuuluvan sovelluksen pakettinimeä.
    • Vinkki: Löydät kehittäjätunnukset Play Consolen Tilin tiedot ‑sivulta. Löydät pakettinimet Play Consolen Kaikki sovellukset ‑sivulta heti sovelluksen nimen alta.
  5. Valitse "Kehittäjätilit, joilla on samanlaisia brändiominaisuuksia" ‑kohdasta Kyllä, jos tiedät kehittäjätilejä, joiden julkaisemat sovellukset käyttävät samaa nimeä tai samanlaisia brändiominaisuuksia (määritelty sanaston kohdassa "Toisiinsa liittyvät kehittäjätilit") kuin kehittäjätilisi sovellukset. Muussa tapauksessa valitse Ei.
  6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Kyllä, lisää kyseiset tilit käyttämällä niiden kehittäjätunnuksia tai jonkin niille kuuluvan sovelluksen pakettinimeä.
  7. Valitse Tallenna.

Tallentamisen jälkeen lisäämiesi kehittäjätilien järjestelmänvalvojien Play Console ‑postilaatikkoihin lähetetään viesti, jossa heitä pyydetään hyväksymään tai hylkäämään pyyntösi. Saat Play Console ‑postilaatikkoosi viestin, kun järjestelmänvalvojat hyväksyvät tai hylkäävät pyyntösi. Jos he hyväksyvät sen, heidät lisätään tiliryhmääsi. Voit nähdä odottavien pyyntöjen tilan Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivun kohdasta "Lähettämäsi pyynnöt".

Yhdistettyjen kehittäjätilien poistaminen tiliryhmästä

Kun olet luonut tiliryhmän, voit tarvittaessa poistaa siihen liittyviä kehittäjätilejä myöhemmin.

Tärkeää: Jos poistat tiliryhmästä siihen yhdistetyn kehittäjätilin, kyseinen tili voi menettää tiettyjä etuja, kuten 15 %:n palvelumaksun. Kehittäjätilit voivat liittyä 15 %:n palvelumaksuohjelmaan uudelleen luomalla tiliryhmän tai liittymällä sellaiseen. Katso lisätietoja Usein kysyttyä ‑osiosta.

Näin voit poistaa tiliryhmästä yhdistetyn kehittäjätilin:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Ylläpidä tiliryhmää.
  3. Etsi poistettava tili kohdasta "Ryhmääsi (ryhmän nimi) kuuluvat kehittäjätilit".
  4. Valitse poistettavan tilin vierestä Poista.
  5. Valitse Tallenna.

Tallentamisen jälkeen poistamiesi kehittäjätilien järjestelmänvalvojien Play Console ‑postilaatikkoihin lähetetään viesti, jossa heille ilmoitetaan, että tilit on poistettu tiliryhmästäsi.

Tiliryhmän nimeäminen uudelleen

Näin voit nimetä tiliryhmän uudelleen:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Nimeä tiliryhmä uudelleen.
  3. Lisää tiliryhmän uusi nimi ja valitse Tallenna.
Tiliryhmän poistaminen

Ennen kuin poistat tiliryhmän, muista nämä asiat:

• Kaikki kehittäjätilit poistetaan tiliryhmästä. Ne voivat luoda oman tiliryhmänsä tai liittyä toiseen aiemmin luotuun ryhmään.
  • Kehittäjätilit eivät enää ole mukana Google Playn kehittäjäohjelmissa ja ‑palveluissa, joihin tiliryhmä on liittynyt, esim. 15 %:n palvelumaksu.

Näin voit poistaa tiliryhmän:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Poista tiliryhmä.
  3. Katso, mitä tiliryhmän poistamisesta seuraa, ja jatka valitsemalla Poista tiliryhmä. Kaikille kehittäjätileille ilmoitetaan, etteivät ne enää kuulu tiliryhmään.

Tiliryhmään liittyvien pyyntöjen ylläpito

Voit nähdä ja ylläpitää tiliryhmääsi liittyviä saapuneita ja lähetettyjä pyyntöjä Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulla.

Lähetettyjen pyyntöjen näkeminen ja peruminen

Näin näet lähettämäsi pyynnöt:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Löydät lähetetyt pyynnöt kohdasta "Lähettämäsi pyynnöt".

Jos haluat perua odottavan pyynnön, valitse Peru pyyntö. Jos haluat kyseisen tilin liittyvän ryhmääsi myöhemmin, sinun on lähetettävä pyyntö uudelleen.

Tiliryhmäsi poistumispyyntöjen tarkistaminen ja ylläpito

Ennen kuin hyväksyt pyynnön poistua tiliryhmästäsi, muista nämä asiat:

• Kyseinen kehittäjätili ei enää kuulu tiliryhmään. Se voi luoda oman tiliryhmänsä tai liittyä toiseen aiemmin luotuun ryhmään.
  • Tili ei enää ole mukana Google Playn kehittäjäohjelmissa tai ‑palveluissa, joihin tiliryhmäsi on liittynyt, esim. 15 %:n palvelumaksu.
  • Jotta 15 %:n palvelumaksu voidaan laskea oikein kuluvalta vuodelta, kyseisen tilin tulot vuoden alusta lasketaan sekä omaan tiliryhmääsi että mahdollisiin muihin tiliryhmiin, joihin tili saattaa liittyä. Katso lisätietoja Usein kysyttyä ‑osiosta.

Näin voit nähdä pyynnöt poistua tiliryhmästäsi:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Pyynnöt-välilehti.
  3. Kehittäjätilit, jotka ovat pyytäneet lupaa poistua tiliryhmästäsi, näkyvät kohdassa "Tiliryhmän poistumispyynnöt". Voit katsoa lisätietoja ja hyväksyä tai hylätä pyynnön valitsemalla Tarkista pyyntö.
  4. Voit hylätä poistumispyynnön valitsemalla Älä poista tai hyväksyä sen valitsemalla Poista tiliryhmästä. Jos et halua tehdä mitään, valitse Peru.

Muutokset ensisijaiseen kehittäjätiliin

Voit tarvittaessa tehdä muutoksia tiliryhmän ensisijaiseen kehittäjätiliin. Jos et ole ensisijaisen kehittäjätilin omistaja, omistaja voi lähettää sinulle pyynnön ryhtyä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi.

Voit pyytää toisen kehittäjätilin lisäämistä tiliryhmäsi ensisijaiseksi kehittäjätiliksi. Pysyt ensisijaisen kehittäjätilin omistajana, kunnes pyytämäsi tilin omistaja hyväksyy pyynnön.

Näin voit hyväksyä pyynnön ryhtyä ensisijaisen kehittäjätilin omistajaksi:

• Henkilö, joka haluaa ryhtyä uudeksi ensisijaisen kehittäjätilin omistajaksi, näkee ehdot, jotka nykyinen omistaja on hyväksynyt tiliryhmän puolesta, esim. 15 %.n palvelumaksun käyttöehdot.
  • Hänen on hyväksyttävät nämä ehdot, jotta hänestä voi tulla ensisijaisen kehittäjätilin omistaja.

Jos hän hyväksyy pyynnön:

• Sinulla ei ole enää lupaa ylläpitää tiliryhmää.
  • Oma kehittäjätilisi on edelleen tiliryhmän jäsen.
  • Uudella ensisijaisella kehittäjätilillä on lupa ylläpitää tiliryhmää. Tähän sisältyy kehittäjätilien lisääminen tai poistaminen sekä liittyminen tuleviin Google Playn kehittäjäohjelmiin ja ‑palveluihin tiliryhmän puolesta.
Ensisijaisen kehittäjätilin vaihtaminen

Jos haluat pyytää toisen kehittäjätilin lisäämistä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Vaihda ensisijainen kehittäjätili.
  3. Valitse "Uusi ensisijainen kehittäjätili" ‑kohdasta kehittäjätili, jonka haluat lisätä ensisijaiseksi.
  4. Valitse Tallenna ja lähetä pyyntö.
Ensisijaiseksi kehittäjätiliksi ryhtyminen

Näin voit hyväksyä tai hylätä pyynnön ryhtyä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Pyynnöt-välilehti.
  3. Sinulle lähetetyt pyynnöt ryhtyä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi löytyvät kohdasta "Saamasi pyynnöt ryhtyä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi". Voit katsoa lisätietoja ja hyväksyä tai hylätä pyynnön valitsemalla Tarkista pyyntö.
  4. Valitse Hyväksy, Hylkää tai Peru.
  5. Jos hyväksyt pyynnön, lue ehdot, jotka nykyinen omistaja on hyväksynyt tiliryhmän puolesta, esim. 15 %n palvelumaksun käyttöehdot. Sinun on hyväksyttävä nämä ehdot, jotta voit ryhtyä ensisijaiseksi kehittäjätiliksi.

Tiliryhmän liittymispyyntöjen ylläpito

Sinut saatetaan kutsua liittymään toisen kehittäjän tiliryhmään. Voit hyväksyä pyynnön, jos et vielä kuulu mihinkään tiliryhmään. Jos kuulut jo johonkin tiliryhmään, sinun on poistuttava siitä, jotta voit hyväksyä pyynnön.

Tiliryhmään liittymispyynnön hyväksyminen tai hylkääminen

Ennen kuin hyväksyt pyynnön, muista hyväksymisen seuraukset:

• Tämän tiliryhmän ensisijaisen kehittäjätilin omistaja voi liittyä koko tiliryhmän (mukaan lukien kehittäjätilisi) puolesta Google Playn kehittäjäohjelmiin ja ‑palveluihin, esimerkiksi 15 %:n palvelumaksuohjelmaan. Hän edustaa tiliryhmää kaikissa ohjelmissa ja palveluissa, joihin tiliryhmä on liittynyt.
  • Google Playn kehittäjäohjelmat, joihin tiliryhmä on jo liittynyt, koskevat myös kehittäjätiliäsi.
  • Ensisijaisen kehittäjätilin omistaja voi nähdä kehittäjätilisi yhteyssähköpostiosoitteen. Hänellä ei ole lupaa nähdä tai ylläpitää kehittäjätililläsi olevia sovelluksia eikä tilitietojasi.
  • Ensisijaisella kehittäjätilillä on lupa ylläpitää tätä tiliryhmää. Jos haluat poistua tiliryhmästä, ensisijaisen kehittäjätilin on hyväksyttävä poistumispyyntösi.

Näin voit hyväksyä tai hylätä pyynnön liittyä tiliryhmään:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Pyynnöt-välilehti.
  3. Jos sinua on pyydetty ryhtymään ensisijaiseksi kehittäjätiliksi, pyynnöt näkyvät kohdassa "Tiliryhmään liittymispyynnöt". Voit katsoa lisätietoja ja hyväksyä tai hylätä pyynnön valitsemalla Tarkista pyyntö.
  4. Valitse Hyväksy, Hylkää tai Peru.
Ensisijaiseksi kehittäjätiliksi ryhtyminen

Jos et halua enää kuulua tiliryhmään, voit pyytää lupaa poistua siitä. Ensisijaisen kehittäjätilin omistajan on hyväksyttävä poistumispyyntösi. Jos hän hyväksyy pyynnön, muista hyväksymisen seuraukset:

• Kehittäjätilisi ei enää kuulu tiliryhmään. Voit luoda oman tiliryhmäsi tai liittyä toiseen, aiemmin luotuun ryhmään.
  • Et enää ole mukana Google Playn kehittäjäohjelmissa tai ‑palveluissa, joihin tiliryhmä on liittynyt, esim. 15 %:n palvelumaksu.
  • Jotta 15 %:n palvelumaksu voidaan laskea oikein kuluvalta vuodelta, tilin tulot vuoden alusta lasketaan sekä omaan tiliryhmääsi että mahdollisiin muihin tiliryhmiin, joihin tili saattaa liittyä. Katso lisätietoja Usein kysyttyä ‑osiosta.

Näin voit pyytää lupaa poistua tiliryhmästä:

1. Avaa Play Console ja siirry Yhdistetyt kehittäjätilit ‑sivulle.
  2. Valitse Muuta ja Poistu tiliryhmästä.
  3. Valitse Lähetä poistumispyyntö.