Preguntes freqüents sobre la nova versió de Play Console

Fa poc hem presentat la nova versió de Google Play Console, que incorpora molts canvis. Per exemple, hem redissenyat moltes eines i funcions, n'hem afegit de noves i hem renovat la navegació perquè es puguin agrupar millor les funcions relacionades.

Estem convençuts que la nova experiència de producte t'ajudarà a gestionar i distribuir les teves aplicacions de manera eficient. També som conscients que cal una mica de temps per adaptar-se a alguns dels canvis. En aquest article s'ofereixen respostes a algunes de les preguntes més habituals que ens han enviat els desenvolupadors en fer la transició a la nova versió de Play Console.

Preguntes freqüents

Replega-ho tot Desplega-ho tot

On he de penjar el mapatge de desofuscament, els fitxers de mapatge de ReTrace o els fitxers de símbols de depuració?

Els fitxers de mapatge de desofuscament i de ReTrace inclosos a l'app bundle per tasques habituals de Gradle s'associaran al teu projecte i es faran servir per desofuscar les traces de la pila sense que hagis de fer res més. Si vols o si et cal penjar aquests fitxers manualment, tens les opcions següents:

• Penjar fitxers en preparar la versió: al menú addicional d'un artefacte de la taula d'artefactes, selecciona Afegeix un fitxer de mapatge de ReTrace.
  • Penjar fitxers per a una versió existent:
    • A la taula d'artefactes en revisar els detalls d'una versió, o bé
    • A la pàgina Explorador d'app bundles, selecciona la pestanya Baixades. A la secció "Recursos", fes clic al símbol de pujada que hi ha a la dreta del fitxer que vols afegir.

Per obtenir més informació, llegeix l'article Desofuscar o simbolitzar les traces de la pila fallides.

On he de proporcionar l'enllaç de la meva política de privadesa?

Pots definir la teva política de privadesa a la pàgina Contingut de l'aplicació, a "Política de privadesa". La pàgina Contingut de l'aplicació és on descrius el contingut de l'aplicació per garantir que compleixi les polítiques de Google Play.

Aquest article et resultarà útil per preparar l'aplicació per a la revisió.

On és la publicació temporitzada a la nova versió de Play Console?

Aquesta funcionalitat s'ha millorat: ara s'anomena "publicació gestionada" i forma part de la secció "Visió general de la publicació" que hi ha a la part superior del tauler de navegació de l'esquerra.

Pots obtenir més informació sobre la publicació gestionada a l'entrada de blog sobre com es pot optimitzar el procés de publicació d'aplicacions amb les noves funcions de Google Play Console i a l'article de l'Acadèmia de Play sobre com es pot establir quan es publiquen les actualitzacions de l'aplicació amb la publicació gestionada.

Per conèixer totes les diferències entre la publicació temporitzada i la publicació gestionada, també pots llegir l'article Controlar quan es publiquen els canvis a les aplicacions amb la publicació gestionada.

Com em notifica els esdeveniments i avisos la nova versió de Play Console? A la versió antiga de Play Console, hi havia una campana de notificacions amb un punt vermell a la part superior dreta de la pantalla.

La funció de notificació antiga s'ha substituït per la teva safata d'entrada, que trobaràs a la part superior del tauler de navegació de l'esquerra. Un punt blau indica que tens missatges no llegits. Pots definir les teves preferències de notificacions a la pàgina Notificacions (Configuració > Notificacions).

Com puc canviar l'idioma de visualització de Play Console?

Pots canviar l'idioma de la IU de Play Console mitjançant l'URL amb un paràmetre GET (també s'anomenen "paràmetres d'URL" o "cadenes de consulta"); l'idioma es mantindrà fins que no el restableixis.

Per exemple, per canviar l'idioma de la IU de Play Console a l'espanyol, pots afegir hl=es a l'URL: https://play.google.com/console?hl=es.

On puc copiar ara les notes de la versió anterior?

En preparar una versió, fes clic a Copia d'una versió anterior a sobre del camp "Notes de la versió", a la secció "Notes de la versió".

On puc baixar els APK (paquets d'aplicacions d'Android) de distribució signats per Google o l'APK que he penjat?

Pots trobar tots dos elements, així com els app bundles o els APK per a la configuració específica de cada dispositiu, a la pestanya Baixades de l'explorador d'app bundles.

Per obtenir més informació, llegeix l'article Inspeccionar les versions d'una aplicació amb l'explorador d'app bundles.

Des d'on puc anul·lar la publicació d'aplicacions a Google Play?

Pots canviar la disponibilitat de les aplicacions a la pàgina Configuració avançada (Versió > Configuració > Configuració avançada), a la pestanya Disponibilitat de l'aplicació.

On puc canviar els detalls l'aplicació?

Pots editar els detalls de l'aplicació (com ara la descripció, les captures de pantalla i el vídeo promocional) a la pàgina Fitxa principal de Play Store (Creixement > Presència a Play Store > Fitxa principal de Play Store). Ara, les dades de contacte es troben a la pàgina Configuració de la botiga.

On puc canviar els països objectiu?

Pots canviar la disponibilitat per països a la pestanya Països o regions per a cada canal de versió.

On són ara les opcions d'operadors?

Ara, pots activar o desactivar la segmentació per operadors de telefonia mòbil a la pàgina Configuració avançada (Configuració > Configuració avançada), a la pestanya Segmentació per operadors de telefonia mòbil. Un cop activada, trobaràs el botó Configuració d'operadors a la pestanya Països o regions del teu canal de producció.