Konfigurer Pixel Tablet i Google Home-appen

For å få tilgang til medie- og hjemkontrollfunksjoner i Hub-modus, konfigurer Pixel Tablet i Google Home-appen. Du kan velge å legge til Pixel Tablet i hjemmet ditt første gang du konfigurerer Hub-modus. Hvis du hopper over dette trinnet, kan du legge til enheten din i Google Home-appen senere.

• For å sette Pixel Tablet i dokken eller bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler. Du kan kjøpe Pixel Tablet med eller uten dokk eller kjøpe en dokk separat.
  • Når du legger til ladedokken med høyttaler i Google Home-appen, blir Pixel Tablet automatisk lagt til. Du finner enhetsfeltet for Pixel Tablet i innstillingene og så Enheter, grupper og rom.

Dette trenger du for å komme i gang​

• Google Pixel Tablet og ladedokk med høyttaler.
  • Den nyeste versjonen av Google Home-appen.
  • Den nyeste versjonen av Google-appen.
  • En Google-konto.
  • En mobiltelefon eller et nettbrett som
    • har Android 9.0 eller nyere
    • har støtte for 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi-nettverk (nettverk med WPA2-Enterprise-kryptering fungerer ikke)
    • har Bluetooth slått på
  • har internettilkobling og er på et sikkert trådløst nettverk

Kom i gang

1. Koble til ladedokken med høyttaler, og plasser Pixel Tablet i dokken.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen på Pixel Tablet eller en annen mobilenhet.
  3. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
    • Hvis du ikke ser Legg til , trykker du på Opprett hjem og følger veiledningen på skjermen.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
  5. Du kan velge bort enkelte innstillinger, for eksempel Voice Match eller personlige resultater. Du kan endre disse innstillingene når som helst etter at du har fullført konfigureringen.

Løs problemer med konfigureringen

Pixel Tablet vises ikke i Google Home-appen

Sørg for at Pixel Tablet er riktig plassert i ladedokken

1. Fjern Pixel Tablet fra ladedokken med høyttaler.
  2. Plasser Pixel Tablet i dokken. Finn ut hvordan du plasserer Pixel Tablet på riktig måte.

Start ladedokken med høyttaler på nytt

1. Koble enheten fra stikkontakten.
  2. Vent ti sekunder før du kobler den til igjen.

Start Home-appen på nytt

1. Lukk Home-appen Google Home-appen. Finn ut hvordan du lukker apper.
  2. Åpne Home-appen Google Home-appen.

Konfigureringen fryser eller kan ikke fullføres

Start ladedokken med høyttaler på nytt

1. Koble enheten fra stikkontakten.
  2. Vent ti sekunder før du kobler den til igjen.
  3. Start konfigureringsprosessen på nytt.