Titta på tv, filmer och videor på Pixel Tablet

Pixel Tablet har Google TV, Google Play och Chromecast inbyggda. Du kan titta på filmer och tv-program på surfplattans skärm, casta videor till och från surfplattan och ansluta surfplattan till en laddningsstation med högtalare för att få ett ljud som fyller hela rummet.

Du kan även styra media direkt i streamingappar du gillar med Google Assistent eller i Google TV-appen .

Obs! En del funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Så här använder du Chromecast på Pixel Tablet

• För att docka Pixel Tablet och använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare.
  • Du kan behöva låsa upp surfplattan innan du kan använda röstkommandon för Google Assistent för att spela upp nyheter, radio, poddar eller annan media från vissa appar och tjänster.

Så tittar du på tv, filmer och videor på Pixel Tablet

Med Pixel Tablet får du olika tjänster du kan använda för att titta på ditt favoritinnehåll. Titta på dina favoritstreamingtjänster på Google TV, köp och hyr filmer på Google Play eller titta på tv-program och filmer som är tillgängliga på YouTube, YouTube TV och andra streamingtjänster.

Google TV

Pixel Tablet har Google TV inbyggt. Google TV samlar allt du streamar på ett ställe, så att du kan hitta underhållning från olika tjänster på en och samma skärm utan att behöva hoppa mellan appar. Så här använder du Google TV på Pixel Tablet:

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Välj dina streamingtjänster följt av tryck på Klar.
  3. När du trycker på en film eller ett tv-program kan du bli ombedd att logga in på streamingtjänsten. Följ i så fall anvisningarna på skärmen.

Läs mer om hur du kommer igång med Google TV.

Google Play

Du kan hyra eller köpa nya filmer eller tv-program i Google Play Butik och sedan titta på dem på surfplattan eller casta dem från surfplattan till en enhet i hemmet, till exempel en smart-tv med inbyggd Chromecast.

YouTube och YouTube TV

Du kan titta på YouTube-videor på Pixel Tablet-skärmen eller casta dem till en enhet som stöds och som har en aktiv internetanslutning. Det kan till exempel vara datorer med webbläsare, mobila enheter, smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler.

Streamingappar

Du kan installera appar på din Pixel Tablet från Google Play Butik Google Play och streama underhållning från andra tjänster, till exempel Hulu, Disney+ och Netflix.

Använd Google Assistent för att titta på tv, filmer och videor

Vissa streamingappar och -tjänster är kompatibla med Google Assistent, så du kan använda ”Hey Google” för att spela upp media utan att ladda ned en app. Vissa streamingappar och -tjänster kan även spelas upp på låsskärmen utan att du behöver låsa upp surfplattan.

Om du vill titta på filmer och tv-program med Google Assistent måste du länka dina videostreamingtjänster till assistenten:

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent följt av Video.
  3. Tryck på Lägg till Lägg till bredvid den tjänst som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! I hubbläget måste du aktivera Assistent på låsskärmen och tillåta att assistenten spelar upp musik, filmer med mera när surfplattan är låst.

Styra uppspelningen med röstkommandon för Assistent

När du har länkat kontona kan du styra uppspelningen av media med hjälp av röstkommandon. Om surfplattan är låst kan du behöva låsa upp den först.

Du vill:

Säg ”Hey Google” följt av:

Öppna en streamingapp

”Öppna YouTube”

Titta på en video

”Spela upp kattvideor på YouTube”

Söka efter serier eller filmer

”Sök efter komediserier på Hulu”

”Sök efter science fiction-filmer på Netflix”

”Berätta om [seriens eller filmens namn]”

Styra uppspelningen

”Pausa”

”Återuppta”

”Stopp”

Ändra volymen

”Höj volymen”

”Höj volymen så mycket det går”

”Sänk volymen”

”Sänk volymen så mycket det går”

Casta och ta emot musik eller videor

Pixel Tablet har en inbyggd Chromecast så att du kan casta filmer, tv-program och musik från enheter med inbyggd Chromecast till surfplattans skärm när den är ansluten till en laddningsstation med högtalare. Du kan även casta från Pixel Tablet till en annan tv eller enhet med inbyggd Chromecast. Läs mer om hur du castar media till eller från Pixel Tablet.