Se TV, filmer og videoer på Pixel Tablet

Pixel Tablet leveres med Google TV, Google Play og Chromecast innebygd. Du kan se film og TV på nettbrettets skjerm, caste videoer til og fra nettbrettet og feste nettbrettet til ladedokken med høyttaler for å få god lyd i hele rommet.

Du kan også styre medieinnhold direkte i strømmeappen, med Google-assistenten eller i Google TV-appen .

Merk: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk.

Slik bruker du Chromecast på Pixel Tablet

• For å sette Pixel Tablet i dokken og bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler.
  • Det kan hende du må låse opp nettbrettet før du kan bruke talekommandoer for Google-assistenten til å spille av nyheter, radio, podcaster eller annet medieinnhold fra enkelte apper og tjenester.

Slik ser du TV, film og video på Pixel Tablet

Pixel Tablet leveres med forskjellige tjenester du kan bruke til å se TV, serier og annet innhold. Få tilgang til strømmetjenestene du liker best, på Google TV, kjøp og lei filmer fra Google Play, eller se TV og filmer som er tilgjengelige på YouTube, YouTube TV og andre strømmetjenester.

Google TV

Pixel Tablet leveres med Google TV innebygd. Google TV samler alt du strømmer, på ett sted, slik at du kan finne underholdning fra forskjellige tjenester på én skjerm uten å hoppe fra app til app. Slik bruker du Google TV på Pixel Tablet:

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Velg strømmetjenestene dine og så trykk på Ferdig.
  3. Når du trykker på filmer eller TV-serier, kan det hende du blir bedt om å logge på strømmetjenesten. Hvis dette skjer, følger du veiledningen på skjermen.

Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med Google TV.

Google Play

Du kan leie eller kjøpe nye filmutgivelser eller TV-serier i Google Play-butikken, og deretter kan du se dem på nettbrettet eller caste dem fra nettbrettet til en enhet i hjemmet ditt, f.eks. smart-TV med Chromecast innebygd.

YouTube og YouTube TV

Du kan se YouTube-videoer på skjermen til Pixel Tablet eller caste dem til støttede enheter som har en aktiv internettilkobling. Dette omfatter datamaskiner med nettlesere, mobilenheter, smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller.

Strømmeapper

Du kan installere apper på Pixel Tablet fra Google Play-butikken Google Play for å strømme underholdning fra andre tjenester, for eksempel Hulu, Disney+ og Netflix.

Bruk Google-assistenten til å se TV, filmer og videoer

Enkelte strømmeapper og -tjenester er kompatible med Google-assistenten, så du kan bruke «Hey Google» til å spille av medier uten å laste ned noen app. Enkelte strømmeapper og -tjenester kan også spilles av på låseskjermen uten at du må låse opp nettbrettet.

For å se filmer og TV-serier med Google-assistenten må du knytte videostrømmetjenestene dine til assistenten:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent og så Video.
  3. Trykk på Legg til Legg til ved siden av tjenesten du vil legge til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Viktig: I Hub-modus må du slå på assistenten på låseskjermen og la assistenten spille av musikk, filmer med mer når nettbrettet er låst.

Bruk talekommandoer for assistenten for å kontrollere avspilling

Når du har knyttet sammen kontoene, kan du styre avspillingen av medieinnhold med talekommandoer. Hvis nettbrettet er låst, kan det hende du må låse det opp først.

Handling:

Si «Hey, Google» og deretter dette:

Åpne en strømmeapp

«Åpne YouTube»

Se på videoklipp

«Spill av kattevideoer på YouTube»

Søk etter serier eller filmer

«Søk etter situasjonskomedier på Hulu»

«Søk etter sci-fi-filmer på Netflix»

«Fortell meg om [serie- eller filmnavn]»

Kontrollér avspillingen

«Sett på pause»

«Gjenoppta»

«Stopp»

Endre volumet

«Skru opp volumet»

«Skru volumet helt opp»

«Skru ned volumet»

«Skru volumet helt ned»

Cast og motta musikk eller videoer

Pixel Tablet har Chromecast innebygd, så du kan caste filmer, TV-serier og musikk fra enheter med Chromecast innebygd til skjermen til nettbrettet når det er satt i en ladedokk med høyttaler. Du kan også caste fra Pixel Tablet til en annen TV eller enhet med Chromecast innebygd. Finn ut hvordan du caster medieinnhold til eller fra Pixel Tablet.