Tv, films en video's bekijken op je Pixel Tablet

Je Pixel Tablet wordt geleverd met Google TV, Google Play en Chromecast ingebouwd. Je kunt je favoriete films en tv-programma's op het scherm van de tablet bekijken, video's van en naar de tablet casten en je tablet aansluiten op het oplaaddock met speaker voor een vol en ruimtevullend geluid.

Je kunt media ook rechtstreeks bedienen in je favoriete streaming-app, met de Google Assistent of in de Google TV-app .

Opmerking: Sommige functies zijn niet in alle landen of talen beschikbaar.

Chromecast gebruiken op je Pixel Tablet

• Als je de Pixel Tablet wilt docken en de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig.
  • Je moet de tablet misschien ontgrendelen voordat je Google Assistent-spraakopdrachten kunt gebruiken om nieuws, radio, podcasts of andere media van bepaalde apps en services af te spelen.

Tv, films en video's bekijken op je Pixel Tablet

Je Pixel Tablet wordt geleverd met verschillende services waarmee je je favoriete content kunt bekijken. Gebruik je favoriete streamingservices op Google TV, koop en huur films op Google Play of bekijk tv-programma's en films die beschikbaar zijn op YouTube, YouTube TV en andere streamingservices.

Google TV

Google TV is standaard ingebouwd in je Pixel Tablet Google TV brengt alles wat je streamt op één plek samen. Zo kun je op één scherm entertainment van verschillende services vinden zonder dat je van app hoeft te wisselen. Zo gebruik je Google TV op je Pixel Tablet:

1. Open de Google TV-app .
  2. Selecteer de streamingservices en dan tik op Klaar.
  3. Als je op een film of tv-serie tikt, wordt je misschien gevraagd in te loggen bij de streamingservice. Als dit gebeurt, volg je de instructies op het scherm.

Meer informatie over aan de slag gaan met Google TV

Google Play

Je kunt nieuwe filmreleases of tv-series huren of kopen in de Google Play Store en ze daarna bekijken op het scherm van je tablet. Of cast ze vanaf je tablet naar een apparaat in je huis, zoals een smart-tv met Chromecast ingebouwd.

YouTube en YouTube TV

Je kunt YouTube-video's bekijken op het scherm van je Pixel Tablet of ze casten naar elk ondersteund apparaat met een actieve internetverbinding. Hieronder vallen computers met webbrowsers, mobiele apparaten, smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles.

Streaming-apps

Je kunt apps op je Pixel Tablet installeren vanuit de Google Play Store Google Play om entertainment van andere services te streamen, zoals Hulu, Disney+ en Netflix.

De Google Assistent gebruiken om tv-programma's, films en video's te bekijken

Sommige streaming-apps en -services werken met de Google Assistent, dus je kunt 'Hey Google' gebruiken om media af te spelen zonder een app te downloaden. Sommige streaming-apps en -services kunnen ook worden afgespeeld vanaf het vergrendelscherm zonder je tablet te ontgrendelen.

Als je films en tv-series wilt kijken met de Google Assistent, koppel je je videostreamingservices aan de Assistent:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Hub-modus en dan Assistent en dan Video.
  3. Tik naast de service die je wilt toevoegen op Toevoegen Toevoegen.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Belangrijk: In de Hub-modus moet je de Assistent aanzetten op het vergrendelscherm en de Assistent toestaan om onder meer muziek en films af te spelen als je tablet is vergrendeld.

Assistent-spraakopdrachten gebruiken om het afspelen te bedienen

Als je je accounts hebt gekoppeld, kun je spraakopdrachten gebruiken om het afspelen van media te bedienen. Als je tablet is vergrendeld, moet je deze misschien eerst ontgrendelen.

Actie:

Zeg 'Hey Google' en daarna:

Streaming-app openen

'Open YouTube'

Videofragment bekijken

'Kattenvideo's afspelen op YouTube'

Zoeken naar series of films

'Zoek naar sitcoms op Hulu'

'Zoek naar scifi-films op Netflix'

'Vertel me over [naam van serie of film]'

Afspelen beheren

'Pauzeer'

'Hervat'

'Stop'

Volume aanpassen

'Zet harder'

'Zet op z'n hardst'

'Zet zachter'

'Minimaliseer het volume'

Muziek en video's casten en ontvangen

Op je Pixel Tablet is Chromecast ingebouwd, zodat je films, tv en muziek met apparaten met Chromecast ingebouwd kunt casten naar het scherm van je tablet als deze op een Oplaaddock met speaker is aangesloten. Je kunt ook vanaf je Pixel Tablet naar een andere tv of ander apparaat met Chromecast ingebouwd casten. Meer informatie over hoe je media van of naar je Pixel Tablet cast