Bruk Google Meet til å ringe med Pixel Tablet

Ring til venner og familie på Pixel Tablet med Google Meet . Ring kontaktene dine eller bli med i møter i Hub-modus eller fra hvor som helst i huset. Når du er i en samtale, kan du bruke videoeffekter og -funksjoner som kontinuerlig fokus, som holder deg i fokus og i bildet, eller Klare samtaler, som forsterker stemmen din og reduserer bakgrunnsstøy.

Merk: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 14 eller nyere. Finn ut hvordan du oppdaterer Android-versjonen.

Konfigurer og administrer kontakter i Google Meet

Synkroniser kontaktene dine

Før du starter en samtale, må du synkronisere kontaktene dine:

• Inviter kontaktene dine til å bruke Google Meet-appen .
  • Start eller bli med i samtaler med kontakter som bruker Google Meet.
Inviter kontakter til Google Meet

Du kan invitere personer som ikke bruker Google Meet, til å bli med i videosamtaler og møter.

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på Ny .
  3. Ved siden av en kontakt under «Inviter til Meet-anrop» trykker du på Inviter og så Skriv en invitasjon.
  4. Trykk på en app eller tjeneste og så følg veiledningen på skjermen.
Legg til kontakter på startskjermen

Hvis du ringer til noen regelmessig, kan du legge til kontakten på startskjermen. Deretter kan du trykke på den for å åpne anropsskjermen.

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på Ny og så en kontakt og så Mer .
  3. Trykk på Se kontakten og så Mer og så Legg til på startskjermen.

Ring via Pixel Tablet

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på Ny og så trykk på en kontakt under «Hold kontakten via Meet».
  3. Start et anrop eller legg igjen en melding:
    • For å starte et videoanrop, trykk på Ring .
    • For å starte et taleanrop, trykk på Taleanrop .

Legg igjen en melding

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på Ny og så trykk på en kontakt under «Hold kontakten via Meet».
  3. Trykk på Send Send og så trykk på meldingen du vil legge igjen:
    • Tale: Ta opp en talemelding.
    • Bilde: Ta et bilde og send det til kontakten.
    • Video: Ta opp en kort videomelding.
    • Merknad: Skriv en merknad på skjermen.
  4. Trykk på Send Send når du er ferdig.

Svar på anrop på Pixel Tablet

Når noen ringer deg via Google Meet , får du et varsel på nettbrettskjermen.

• For å svare på anropet, trykk på Svar.
  • For å avvise anropet, trykk på Avvis.

Start, del eller bli med i møter på Pixel Tablet

Start og inviter deltakere til et møte

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på Ny og så Opprett et nytt møte Share link.
  3. Del og bli med i møtet.
    1. For å dele møtelinken, trykk på Del og så velg hvordan du vil dele den.
    2. For å bli med i møtet, trykk på Bli med i møtet Create New Meeting.
    3. Velg alternativene du vil bruke og så trykk på Bli med.

Merk: Enkelte personopplysninger, som navn og e-postadresse, er synlig for alle i møtet.

Bli med i andres møte

Når noen sender deg en møteinvitasjon og du godtar den, får du et varsel på enheten din når møtet starter. For å bli med i møtet, trykk på varselet og følg veiledningen.

Gjør dette hvis du forlater et møte ved et uhell:

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Under «Møter» finner du møtet du vil bli med i igjen.
  3. Trykk på Bli med igjen ved siden av møtet.

Endre møteinnstillinger

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Trykk på menyen og så Innstillinger og så Møteinnstillinger.
  3. Trykk på en innstilling for å endre den eller slå den av eller på.

Endre Google Meet-innstillingene

Bruk video- og bakgrunnseffekter

1. Trykk på Mer i en videosamtale.
  2. Trykk på Effekter og så trykk på effekten du vil bruke.
  3. Trykk på Lukk .

Finn ut mer om bakgrunns- og videoeffekter i samtalene dine.

Reduser bakgrunnsstøy med Klare samtaler

Klare samtaler på Pixel Tablet reduserer bakgrunnsstøyen og forsterker stemmen din, slik at det blir enklere for den andre parten å høre deg i samtaler. Dette slås automatisk på for videosamtaler i apper som Google Meet , som bruker mikrofonen på Pixel Tablet. Dette støttes også for enkelte anropsapper fra tredjeparter, for eksempel Zoom og Skype.

1. Åpne Google Meet-appen på enheten din.
  2. Under et møte eller en samtale trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Sjekk at Støyreduksjon er slått på.
Bruk Kontinuerlig fokus

Kontinuerlig fokus – også kalt autofokus – endrer fokuset i videoen for å holde deg i fokus og sentrert på skjermen under videosamtaler.

1. Trykk på Kontinuerlig fokus Autofokus under en videosamtale for å slå det på.
  2. For å slå det av, trykk på ikonet på nytt.

Merk: Kontinuerlig fokus kan bare brukes når du ikke bruker bakgrunnseffekter.

Slå på automatiske lysjusteringer

Når justering av videobelysning er på, kan Google Meet oppdage om du er undereksponert og forbedre lysstyrken automatisk for å gjøre deg mer synlig i videosamtaler. Du blir spurt om du vil slå på denne funksjonen hvis du er undereksponert. Sånn slår du denne funksjonen av eller på:

1. Under en videosamtale trykker du på menyen og så Innstillinger .
  2. Slå Juster videoen for svakt lys av eller på.

Juster ringevolumet

For å kontrollere volumet for innkommende Google Meet-anrop, juster «Ringevolum» i lydinnstillingene på enheten.

Del skjermen i samtaler eller møter

Når du er i en samtale eller et møte, kan du dele hele skjermen eller bare én app.

Del skjermen når du er i en samtale

1. Når du er i en samtale eller et møte, kan du trykke på Mer Mer og så Del skjermen Del skjerm.
  2. Velg et alternativ i menyen:
    • Én app: Bare appen du velger, deles.
    • Hele skjermen: Hele skjermen deles.
  3. Hvis du velger én app, trykker du på en app for å begynne å presentere den.
  4. Hele skjermen (eller én app) deles med folk i møtet.

Slutt å dele skjermen

For å slutte å dele skjermen, velg et av alternativene nedenfor:

• Trykk på Slutt å dele i Meet-appen.
  • Sveip ned fra toppen av skjermen, og trykk på Slutt å dele eller Forlat samtalen.
  • Lukk appen du deler (hvis du deler én app).
  • Avslutt samtalen eller møtet.