Een verbindingsprobleem met het dockstation oplossen tijdens het instellen van de Pixel Tablet

Als je een Oplaaddock met speaker hebt en je Pixel Tablet hierop aansluit tijdens het instellen, krijg je misschien een melding dat er iets is misgegaan. Hier zijn een aantal stappen die je kunt proberen om dit probleem op te lossen.

Belangrijk: Als je de Pixel Tablet wilt docken of de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig. Je kunt de Pixel Tablet met of zonder dock kopen of afzonderlijk kopen.

De tablet loskoppelen van en opnieuw aansluiten op het dockstation

1. Koppel je tablet los van het oplaaddock.
  2. Sluit je tablet opnieuw aan op het oplaaddock.

Het dockstation aansluiten op een ander stopcontact

1. Check of de stroomcamera goed is aangesloten op het dockstation.
  2. Ga na of een ander stopcontact in je huis werkt en dan sluit het dockstation hierop aan.

De tablet met een kabel aansluiten op een stopcontact

1. Verwijder de tablet van het laaddock.
  2. Sluit de tablet aan op een stopcontact met een USB-C-kabel en voedingsadapter.
  3. Check of je tablet wordt opgeladen.
  4. Koppel de tablet los van het stopcontact.
  5. Sluit je tablet opnieuw aan op het laaddock.

Als de tablet wel wordt opgeladen met een kabel, maar niet als deze is aangesloten op het dockstation, is er misschien een probleem met het dockstation.

De tablet opnieuw starten

Als de bovenstaande oplossingen niet werken, kun je proberen de tablet opnieuw op te starten.