Namaakversies van Google Pixel Buds melden

Namaakversies van Google-hardwareproducten zijn producten waarop (op het apparaat en/of de verpakking) een handelsmerk of logo staat dat (vrijwel) identiek is aan een handelsmerk of logo dat eigendom is van Google. De merkkenmerken van authentieke producten worden geïmiteerd op namaakartikelen om ze te presenteren als officiële producten.

Hoe kun je zien of een product namaak is?

• Handelsmerken lijken niet te kloppen
  • Het apparaat werkt niet correct.
  • Verpakking of documentatie bevat meerdere druk-, spelling-, grammatica- of andere fouten

Als je denkt dat het product dat je online hebt gezien of gekocht namaak is, vul je dit formulier in.

Opmerking: Als dit niet het product is dat je zoekt, kun je hier andere nagemaakte Google-hardwareproducten melden.