Googlen tuotteiden ja palveluiden maksuongelmien ratkaiseminen

Sinun on ehkä korjattava maksuprofiiliisi liittyvä ongelma, jos

• sinulla on ongelmia Googlen tuotteista maksaessasi
  • näet virheilmoituksen lisätessäsi maksutavan.

Etsi saamasi virhekoodi tai ‑ilmoitus tästä artikkelista ja seuraa vianetsintäohjeita.

Vinkki: Tämä artikkeli sisältää vain yleisimmät virhekoodit tai ‑ilmoitukset. Jos et löydä virhekoodia tai ‑ilmoitusta alta, seuraa näytöllä näkyviä ohjeita tai kokeile yleisiä vianetsintäohjeita.

Tarkista, onko myöntäjä hylännyt maksusi

Maksun myöntäjä on saattanut hylätä maksusi. Maksun myöntäjä voi olla kortin myöntänyt pankki, operaattorin laskutustilin operaattori tai sähköisen lompakon palveluntarjoaja.

Jos saat jonkin seuraavista virhekoodeista tai ‑ilmoituksista, kortin myöntäjä on saattanut hylätä maksusi:

• Virhekoodit:
    • OR-CCSEH-22
    • OR-HDT-14
    • OR-PMCR-32
  • Virheilmoitukset:
    • "[Maksun myöntäjä] hylkäsi maksun."
    • "Korjaa kortin tiedot tai kokeile toista korttia."
    • "Tapahtuma hylätty. Valitse toinen maksutapa tai ota yhteyttä kortin myöntäjään."
    • "[Operaattorin] laskutustilin ostoksesi hylättiin. Valitse jokin muu maksutapa."
    • "Maksutapahtumaa ei voida suorittaa loppuun."
Myöntäjän hylkäämien maksujen vianetsintä

Voit korjata ongelman lisäämällä tai valitsemalla toisen maksutavan tai kokeilemalla seuraavaa:

• Varmista, että maksutapasi on ajan tasalla ja päivitä se tarvittaessa. Yritä tämän jälkeen tehdä ostos uudelleen.
  • Varmista ennen ostoksen tekemistä, että tililläsi on tarpeeksi rahaa.
  • Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä kortin myöntäjään ja tarkista, onko tililläsi jokin ongelma.

Tarkista, täytyykö sinun vahvistaa maksutietosi tai henkilöllisyytesi osoitteessa payments.google.com

Jos saat jonkin seuraavista virhekoodeista tai ‑ilmoituksista, sinun on ehkä vahvistettava maksutietosi tai henkilöllisyytesi:

• Virhekoodit:
    • BM-CPEC-02
    • OR-CAC-02
    • OR-HDT-09
    • OR-IEH-01
    • OR-IEH-02
  • Virheilmoitukset:
    • "Maksusi hylättiin tiliäsi koskevan ongelman vuoksi"
    • "Vahvista osoitteessa payments.google.com"
    • "Vahvista maksutapasi"
    • "Vahvista Google-tilisi maksutavoissa"
    • "Vahvista korttitietosi ja yritä uudelleen"
    • "Turvallisuussyistä vahvista kortin turvakoodi"
Vahvistusongelmien vianetsintä

To fix the issue, you may need to verify your info with a code or submit documents.

1. Go to payments.google.com.
  2. Sign in to your account.
  3. At the top right, click Alerts Alert and then Verify.
    • If there are no alerts, click Payment methods.
  4. Next to the card that must be verified, click Verify.
  5. When you’re asked to request a verification code or upload documentation, follow the instructions below for each request.
  6. Repeat the steps above for each payment method that must be verified.

Tarkista, tuleeko sinun ottaa yhteyttä Google-tukeen

Jos näet jonkin seuraavista virhekoodeista tai ‑ilmoituksista, sinun on ehkä otettava yhteyttä Google-tukeen:

• Virhekoodit:
    • OR-BAIH-01
    • OR-BAIH-08
    • OR-BAIH-09
    • OR-BAIH-10
    • OR-CAC-01
    • OR-CAC-05
    • OR_CCR_68
    • OR-CCSEH-05
    • OR-CCSEH-21
    • OR-CCSEH-23
    • OR-CCSEH-24
    • OR-CUSEH-02
    • OR-HDT-16
    • OR-REH-04
    • OR-TAPSH-08
  • Virheilmoitukset:
    • "Pyyntö epäonnistui"
    • "Toiminto ei onnistunut"
Virhekoodien vianetsintä

Korjaa ongelma valitsemalla toinen maksutapa tai kokeilemalla seuraavia:

1. Odota kaksi päivää.
  2. Yritä tehdä maksu uudelleen.
  3. Jos saat edelleen virheen, ota yhteyttä Google-tukeen.

Muut maksutapaongelmat

"Olet yrittänyt tehdä tätä maksua liian monta kertaa"

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että kortin myöntäjä sallii vain rajatun määrän hylättyjä maksuyrityksiä tietyn ajan sisällä.

Korjaa ongelma valitsemalla toinen maksutapa tai

• yritä uudelleen 60 minuutin kuluttua
  • ota yhteyttä korttisi myöntäjään.
"Tapahtumaa ei voitu suorittaa loppuun. Ota yhteyttä Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaan asian korjaamiseksi."

Jos ostat Googlen tuotteen tai palvelun ja saat tämän virheilmoituksen, yritys tai oppilaitos on luonut tilisi.

Voit ratkaista ongelman ottamalla yhteyttä Google Workspace ‐järjestelmänvalvojaan.

Vinkki: Jos olet järjestelmänvalvoja, katso, miten voit ratkaista laskutusongelman.

Kuka järjestelmänvalvojani on?

Järjestelmänvalvojasi saattaa olla esimerkiksi

• IT-osaston tai teknisen tuen henkilö yrityksessä tai oppilaitoksessa
  • henkilö, joka ylläpitää sähköpostipalveluasi tai verkkosivustoasi
  • henkilö, jolta sait käyttäjänimesi.
"Tapahtumaa ei voi viimeistellä: vanhentunut kortti"

Jos saat tämän virheilmoituksen, korttisi on vanhentunut. Käytä toista maksutapaa tai päivitä maksutapasi.

Kortti näkyy himmennettynä, eikä sitä voi käyttää

Jos korttisi näkyy himmennettynä tai saat ilmoituksen kelpaamattomasta kortista, et voi käyttää korttia tämäntyyppiseen ostokseen. Yritä tehdä ostos uudelleen eri kortilla.

Jos et näe haluamaasi korttia, seuraa näytön ohjeita ja lisää uusi kortti.

"Tapahtumaa ei voi suorittaa" ja yleisiä vianetsintäohjeita

Jos sinua pyydetään antamaan lisätietoja tämän viestin vastaanottamisen jälkeen, seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Jos sinulta ei kysytä lisätietoja:

• Kokeile toista maksutapaa.
  • Tarkista vastaako maksutapaasi (kuten credit-korttiin) liitetty osoite Google Payn asetuksissa olevaa osoitetta.
    • Jos osoitteet eivät vastaa toisiaan, päivitä osoitteesi osoitteessa payments.google.com ja yritä maksaa uudelleen.
  • Odota kaksi päivää. Yritä sitten suorittaa maksu uudelleen.
  • Jos käytät sovellusta, kokeile sen sijaan maksaa tuotteen verkkosivustolla.
  • Jos olet verkkosivustolla, kokeile sovellusta.
  • Jos ostat Google Playsta, katso ehdotuksia ohjeesta Tilin maksuongelmien korjaaminen.
  • Jos maksat ilman tilin luomista Google Storessa, kirjaudu Google-tilillesi.
  • Jos sinulla on yhteensopiva Android-puhelin ja maksat credit-kortilla, ota käyttöön maksutapa lähimaksuille.
  • Jos maksat credit-kortilla, ota tapahtuman tiimoilta yhteyttä pankkiisi tai rahoituslaitokseesi.

Ota yhteyttä niin autamme sinua

Jos ongelma ei ratkennut, ota yhteyttä Google-tuotteen tukeen: