Løs problemer med at betale for Google-produkter og -tjenester

Du skal muligvis løse et problem med din betalingsprofil, hvis du:

• Har problemer med at betale for Google-produkter
  • Får en fejlmeddelelse, når du tilføjer en betalingsmetode

Find fejlkoden eller fejlmeddelelsen nedenfor i artiklen, og følg fejlfindingstrinnene.

Tip! Denne artikel indeholder kun de mest almindelige fejlkoder eller fejlmeddelelser. Hvis du ikke kan finde din fejlkode eller fejlmeddelelse nedenfor, skal du følge vejledningen på skærmen eller prøve de generelle fejlfindingstrin.

Tjek, om din udsteder afviste din betaling

Din betalingsudsteder har muligvis afvist din betaling. Betalingsudstederen er den bank, der har udstedt dit kort, mobilselskabet bag din faktureringskonto eller din eWallet-udbyder.

Hvis du får en af følgende fejlkoder eller fejlmeddelelser, har din udsteder muligvis afvist betalingen:

• Fejlkoder:
    • OR-CUCKH-22
    • OR-HDT-14
    • OR-PMCR-32
  • Fejlmeddelelser:
    • "[Din betalingsudsteder] afviste din betaling".
    • "Ret disse kortoplysninger, eller prøv at bruge et andet kort".
    • "Transaktionen blev afvist. Prøv en anden betalingsmetode, eller kontakt din kortudsteder".
    • "Købet på din faktureringskonto hos [mobilselskabet] blev afvist. Vælg en anden betalingsmetode".
    • "Transaktionen kan ikke gennemføres".
Fejlfinding af betalinger, der blev afvist af din udsteder

Du løser problemet ved at tilføje eller vælge en anden betalingsmetode eller ved at prøve følgende:

• Sørg for, at din betalingsmetode er opdateret. Hvis den ikke er det, skal du opdatere din betalingsmetode. Prøv derefter at foretage dit køb igen.
  • Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  • Hvis du stadig oplever problemer, kan du kontakte kortudstederen for at tjekke, om der er et problem med din konto.

Tjek, om du skal verificere dine betalingsoplysninger eller din identitet på payments.google.com

Hvis du får en af følgende fejlkoder eller fejlmeddelelser, skal du muligvis verificere dine betalingsoplysninger eller din identitet:

• Fejlkoder:
    • BM-CPEC-02
    • OR-CAC-02
    • OR-HDT-09
    • OR-IEH-01:
    • OR-IEH-02
  • Fejlmeddelelser:
    • "Din betaling blev afvist på grund af et problem med din konto"
    • "Verificer på payments.google.com"
    • "Verificer din betalingsmetode"
    • "Verificer på siden Betalingsmetoder på din Google-konto"
    • "Tjek dine kortoplysninger, og prøv igen"
    • "Af hensyn til din sikkerhed skal du verificere sikkerhedskoden for dit kort"
Find og løs problemer med verificering

To fix the issue, you may need to verify your info with a code or submit documents.

1. Go to payments.google.com.
  2. Sign in to your account.
  3. At the top right, click Alerts Alert and then Verify.
    • If there are no alerts, click Payment methods.
  4. Next to the card that must be verified, click Verify.
  5. When you’re asked to request a verification code or upload documentation, follow the instructions below for each request.
  6. Repeat the steps above for each payment method that must be verified.

Tjek, om du skal kontakte Google Support

Hvis du får en af følgende fejlkoder eller fejlmeddelelser, skal du muligvis kontakte Google Support:

• Fejlkoder:
    • OR-BAIH-01
    • OR-BAIH-08
    • OR-BAIH-09
    • OR-BAIH-10
    • OR-CAC-01
    • OR-CAC-05
    • OR_CCR_68
    • OR-CCSEH-05
    • OR-CCSEH-21
    • OR-CCSEH-23
    • OR-CCSEH-24
    • OR-CUSEH-02
    • OR-HDT-16
    • OR-REH-04
    • OR-TAPSH-08
  • Fejlmeddelelser:
    • "Din anmodning mislykkedes"
    • "Vi kunne ikke gennemføre denne handling"
Fejlfinding af fejlkoder

Du kan løse problemet ved at vælge en anden betalingsmetode eller prøve følgende:

1. Vent 2 dage.
  2. Prøv at foretage betalingen igen.
  3. Hvis du stadig får en fejlmeddelelse, skal du kontakte Google Support.

Andre problemer med betalingsmetoden

"Du har forsøgt at gennemføre denne transaktion for mange gange"

Hvis du får denne fejlmeddelelse, betyder det, at din kortudsteder kun tillader et begrænset antal afviste betalingsforsøg inden for et bestemt tidsrum.

Du kan løse problemet ved at bruge en anden betalingsmetode, eller du kan:

• Prøve igen om 60 minutter.
  • Kontakte din kortudsteder.
"Denne transaktion kunne ikke gennemføres. Kontakt din Google Workspace-administrator for at løse problemet"

Hvis du køber et Google-produkt eller en Google-tjeneste, og denne fejlmeddelelse vises, betyder det, at din konto er blevet konfigureret af din virksomhed eller skole.

Kontakt din Google Workspace-administrator for at løse dette problem.

Tip! Hvis du er administrator, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser faktureringsproblemet.

Find din administrator

Din administrator kan være:

• En person fra it- eller supportafdelingen i virksomheden eller på skolen
  • Den person, der administrerer din mailtjeneste eller dit website
  • Den person, der gav dig dit brugernavn
"Transaktionen kunne ikke gennemføres: Kortet er udløbet"

Hvis du får denne fejlmeddelelse, er dit kort udløbet. Brug en anden betalingsmetode, eller opdater din betalingsmetode.

Kortet er nedtonet og ugyldigt

Hvis dit kort fremstår nedtonet, og du får en meddelelse om, at kortet er ugyldigt, kan du ikke bruge kortet til dette køb. Prøv at foretage købet igen med et andet kort.

Hvis det ønskede kort ikke vises, kan du følge vejledningen på skærmen for at tilføje et nyt kort.

"Din transaktion kan ikke gennemføres" og generelle fejlfindingstrin

Hvis du bliver bedt om at angive flere oplysninger, efter du har fået denne meddelelse, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke bliver bedt om flere oplysninger:

• Prøv en anden betalingsmetode.
  • Tjek, at faktureringsadressen for din betalingsmetode, f.eks. et betalingskort, svarer til adressen i dine Google Pay-indstillinger.
    • Hvis de ikke stemmer overens, skal du opdatere din adresse på payments.google.com og prøve at gennemføre transaktionen igen.
  • Vent 2 dage. Prøv derefter at foretage betalingen igen.
  • Hvis du er i en app: Prøv i stedet at betale på produktets website.
  • Hvis du er på websitet: Prøv appen.
  • Hvis du køber i Google Play: Gå til Løs betalingsproblemer på din konto for at se forslag.
  • Hvis du betaler som gæst i Google Store: Log ind på din Google-konto.
  • Hvis du bruger en kvalificeret Android-telefon og betaler med kreditkort: Konfigurer en betalingsmetode til kontaktløse transaktioner.
  • Hvis du betaler med betalingskort: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut vedrørende denne transaktion.

Kontakt os for at få hjælp

Hvis du stadig oplever problemer, kan du kontakte supporten for dit Google-produkt: