Prenumerera på Google Play Pass

När du prenumererar på Google Play Pass får du över 1 000 spel och appar utan annonser eller köp i appen. Play Pass ger inte tillgång till hela Google Play, bara ett urval appar och spel. Vilka spel, appar och erbjudanden på Play som är tillgängliga kan variera beroende på land. Användare i utvalda regioner kan även få följande:

Detta behövs

Följande krävs om du vill köpa en prenumeration på Google Play Pass:
Obs! Du som är familjeadministratör bör själv kolla alla appar innan du låter ett barn i familjegruppen installera dem.

Köpa en prenumeration på Google Play Pass

1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Play Pass följt av Kom igång.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
Tips! Du debiteras först när provperioden är slut. Om du inte vill bli debiterad säger du upp prenumerationen innan provperioden är slut.

Använda dina månatliga Play Pass-erbjudanden

Prenumeranter i följande regioner kan vara kvalificerade för månatliga erbjudanden från Play Pass. Dessa erbjudanden uppdateras varje månad och tillgängligheten till specifika erbjudanden kan variera beroende på konto. Den här funktionen omfattas av villkoren för Play Pass-erbjudanden.

• Australien
  • Chile
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Förenade kungariket
  • Indonesien
  • Mexiko
  • USA
  • Ukraina*
  • Indien
  • Italien
  • Polen
  • Spanien
  • Filippinerna*
  • Thailand*
  • Nederländerna
  • Saudiarabien*
  • Taiwan*
  • Brasilien

* För prenumeranter i Ukraina, Filippinerna, Thailand, Saudiarabien och Taiwan: Den här funktionen testas med slumpmässigt utvalda Play Pass-prenumeranter och kanske inte är tillgänglig för alla Play Pass-prenumeranter på dessa marknader. Den kan snart bli tillgänglig för alla Play Pass-prenumeranter på dessa marknader.

Så här gör du för att visa månadens erbjudanden på en Android-enhet:

1. Öppna appen Google Play Butik.
  2. Tryck på Play Pass.
  3. Tryck på fliken Erbjudanden.

Tips! Du hittar inga erbjudanden om du har en provperiod via en kampanj.

När får jag ett Play Pass-erbjudande?
Erbjudandena uppdateras den första i varje månad. Om du har en provperiod är erbjudandena endast tillgängliga när du har konverterat till en betalprenumeration.
Var hittar jag tillgängliga Play Pass-erbjudanden?
Befintliga Play Pass-prenumeranter hittar sina erbjudanden på fliken Play Pass i Play Butik.
Vad händer om jag inte använder mina erbjudanden före utgångsdatumet?
Om Play Pass-erbjudandet inte används före månadens slut förlorar du erbjudandet.
Får medlemmar i en familjegrupp Play Pass-erbjudanden?
Nej, det är bara familjeadministratören som är behörig för Play Pass-erbjudanden.
Accepteras delade betalningar?
Ja. Om du har ett specialerbjudande på ett köp kan du betala mellanskillnaden med en annan betalningsmetod.
Vad händer om mitt köp är lägre än värdet på erbjudandet?
Erbjudanden kan bara användas för ett enskilt köp, även om varan du köper är av mindre värde än det högsta erbjudandevärdet. Du kan använda erbjudandet till alla enskilda köp. Om ett enskilt köp inte är lika stort eller större än det högsta tillåtna värdet kan du inte utnyttja resterande belopp.
Hur skiljer sig Play Pass-erbjudanden från resten av Play Pass?
Play Pass-katalogen innehåller spel och appar utan annonser och köp i appar. Dessa spel och appar får ett Play Pass-märke. Specialerbjudanden ingår inte i katalogen för Play Pass, så du kan fortfarande få annonser för dessa titlar.

Skapa ett familjebibliotek

Med ett familjebibliotek kan du dela en Google Play Pass-prenumeration med familjegruppen på Google Play. Läs mer om Familjens bibliotek på Google Play.

Obs! Om du inte är med i någon familjegrupp måste du skapa en först.

1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Familj följt av Registrera dig för Familjens bibliotek.
  4. Konfigurera Familjens bibliotek genom att följa anvisningarna på skärmen.

Gå med i en familj och aktivera en prenumeration på Google Play Pass

Om du redan är med i en familjegrupp på Google och familjeadministratören börjar prenumerera på Play Pass måste du aktivera Play Pass innan du kan använda det.
Obs! Du kan behöva tacka ja till inbjudan till familjegruppen via e-post eller sms innan du kan aktivera Google Play Pass. Läs mer om att gå med i en familjegrupp.
  1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Play Pass följt av Aktivera.
Tips! Om du har en familjeprenumeration får bara den ansvariga för hushållet Play Pass-erbjudanden.

Inaktivera Google Play Pass

Endast familjemedlemmar kan aktivera eller inaktivera Play Pass. När du inaktiverar Play Pass inaktiveras det bara för ditt konto. Övriga familjemedlemmar kan fortfarande använda Play Pass.
  1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Prenumerationer följt av Play Pass.
  4. Tryck på Säg upp prenumerationen.
Tips! Prenumerationen på Play Pass måste avslutas av familjeadministratören. När familjeadministratören avslutar prenumerationen har familjemedlemmarna inte längre Play Pass.

Använda spel och appar i Google Play Pass

När du prenumererar på Google Play Pass får du över 1 000 spel och appar utan annonser eller köp i appen. Play Pass ger inte tillgång till hela Google Play, bara ett urval appar och spel. Vilka spel, appar och erbjudanden på Play som är tillgängliga kan variera beroende på land. Användare i utvalda regioner kan även få följande:

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Play Pass längst ned.
  3. Välj en app.
  4. Om appen är med i Play Pass visas en Play Pass-logotyp högst upp på appens informationssida.
Obs! Vi mäter din användning av Play Pass på Google Play så att vi kan beräkna vilken ersättning utvecklarna i Play Pass ska ha. Dessutom ger vi utvecklarna information om hur deras appar används. Vi delar inte personliga uppgifter eller uppgifter om en enskild individs användning. Du kan säga upp eller inaktivera prenumerationen när som helst. Vi slutar att mäta användningen när prenumerationen har upphört.
När en app dras tillbaka från Google Play Pass

Nedanstående gäller om du har en app eller ett spel som försvinner från Play Pass.

• Appar och spel utan kostnad:
    • Du kan fortsätta att använda appen eller spelet. Dock kan annonser börja att visas eller så får du betala för objekt i appen.
  • Betalappar och -spel:
    • Du kan använda betalappar eller -spel under en viss tid innan du måste köpa appen eller spelet separat utanför Play Pass.
    • Du kan även avinstallera appen.

Hantera en prenumeration på Google Play Pass

Om du prenumererar på Play Pass kan du göra följande med Google Play-appen:

• kontrollera när prenumerationen förnyas
  • ändra en betalningsmetod
  • lägga till en extra betalningsmetod
  • säga upp Play Pass-prenumerationen.

Så här hanterar du prenumerationen:

1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Prenumerationer följt av Play Pass.
Tips! För närvarande går det inte att pausa en prenumeration på Play Pass. Att avinstallera en app som laddats ned via Play Pass innebär inte att prenumerationen avslutas.

Detta händer när du säger upp Play Pass-prenumerationen

När du har sagt upp Play Pass-prenumerationen:

• Du kan inte använda en del innehåll som du har fått under prenumerationen och via förmåner.
  • Uppsägningen gäller också familjemedlemmar som har aktiverat prenumerationen.
  • Du kan fortfarande använda appar och spel som du har tills prenumerationsperioden löper ut.
  • Alla appar som du installerar från Play Pass och tillhörande data är kvar på enheten.

För innehåll som du fått via Play Pass:

• Du kan få uppmaningar om att köpa appen eller prenumerera på Play Pass från betalappar.
  • Köp i appar tas bort men går att köpa för sig.
  • Annonser kan visas i appar där de tidigare togs bort.
  • Om du går med i Play Pass på nytt kan du använda innehållet igen.

Play Pass-prenumerationer i Familjens bibliotek på Google Play:

När prenumerationen löper ut förlorar du åtkomsten till Play Pass-fliken i Google Play Butik-appen. Annonser och köp i appen kan börja visas i spel och appar från Play Pass-katalogen.

Get support for Pixel Pass

To learn more about Pixel Pass, visit the Pixel Pass Help Center.