A partir del 10 de juny de 2024, ja no podràs accedir a la VPN de Google One. Obtén més informació sobre la discontinuació de la VPN de Google One.

Començar a compartir Google One amb la família o deixar de fer-ho

Si vols deixar que altres persones utilitzin el teu espai d’emmagatzematge de Google One, prova la compartició familiar de Google One. Tots els membres d’un pla familiar de Google One poden consultar la quantitat d'emmagatzematge compartit que utilitzen. Els teus fitxers no es comparteixen amb la resta de la família; a més, cap membre no hi podrà accedir sense el teu permís.

Informació sobre com funciona la compartició familiar amb Google One

La persona que comparteix el seu emmagatzematge s'anomena "gestor de plans de Google One". Aquesta persona pot començar a compartir el seu pla familiar de Google One, o deixar de fer-ho, en qualsevol moment. Pots compartir Google One amb un màxim de 5 membres de la família.

En funció de l'emmagatzematge que utilitzi el teu grup familiar, podràs modificar el teu pla de Google One, fer l'actualització a un pla superior o canviar a un pla inferior.

Hi ha 2 tipus d'espai d’emmagatzematge: el personal i el compartit.

Important: l'emmagatzematge al núvol dels subscriptors de Workspace Individual no es pot compartir amb els membres de la família.

• Cada membre del grup familiar obté 15 GB d'espai d'emmagatzematge personal per als seus fitxers: els fitxers d'un membre de la família ompliran primer el seu espai personal.
  • També hi ha un espai d'emmagatzematge compartit que es divideix entre tots els membres del grup familiar: un cop s'ompli l'emmagatzematge personal d'un membre de la família, els seus fitxers ocuparan espai d'emmagatzematge compartit. Els membres de la família poden utilitzar tot l'espai disponible que vulguin.
  • Els altres membres de la família no tindran accés als teus fitxers tret que els comparteixis directament amb ells.
  • Quan formes un grup familiar, els avantatges addicionals es mostren a tots els membres de la família, excepte en els comptes gestionats per pares. Alguns avantatges són només per al primer membre de la família que els sol·liciti.
Requisits per unir-se a una família

Per unir-te a una família, necessites:

• Tenir un Compte de Google. No et pots unir a una família amb un Compte de Google de treball, d'un centre educatiu o de qualsevol altra organització.
  • Viure al mateix país que el gestor del grup familiar.
  • Formar part d’un sol grup familiar.
  • No haver format part de cap altre grup familiar els 12 últims mesos.
Què passa quan deixes de compartir la teva subscripció?

Els membres del pla familiar de Google One:

• Deixaran d'utilitzar el teu emmagatzematge disponible. Si es queden sense emmagatzematge, els seus fitxers estaran segurs, però no podran emmagatzemar res nou. Obtén més informació sobre què passarà quan es quedin sense espai.
  • Perdran accés als experts que responen preguntes sobre els productes de Google.
  • Perdran la capacitat de trobar o reclamar avantatges.

Es poden produir molts d'aquests efectes si el gestor de plans de Google One decideix sortir del grup familiar o si suprimeix o retira algú del grup familiar.

Compartir els avantatges de la subscripció a Google One amb el teu grup familiar

Per crear un grup familiar, cal tenir 18 anys o més. Les persones que hi convides han de viure al mateix país que tu.

Un grup familiar permet als membres de la família:

• Compartir una forma de pagament única.
  • Utilitzar els serveis familiars de Google.
  • Compartir compres digitals.
  • Compartir subscripcions familiars, com ara la de Google One.
Avantatges de Google One que pots compartir amb un grup familiar

Avantatges que poden utilitzar tots els membres del grup familiar:

• Funcions d'edició millorades a Google Fotos
  • Avantatges d'enviament en comandes d'impressions de Google Fotos
    • Els avantatges estan disponibles als països o a les regions següents:
      • Canadà
      • Unió Europea
      • Regne Unit
      • Estats Units
  • Supervisió del web fosc
  • VPN de Google One
  • Funcions prèmium a Google Workspace
    • Aquesta funció està disponible amb els plans Prèmium de Google One.
Avantatges de Google One que no pots compartir amb un grup familiar

Avantatges permesos per al gestor del pla de Google One:

• Obtenir crèdit de Google Store amb les compres aptes fetes a Google Store.
    • L'avantatge està disponible als països següents:
      • Austràlia
      • Canadà
      • Alemanya
      • Regne Unit
      • Estats Units
    • Els usuaris amb una subscripció de prova de Google One no són aptes.
  • Avantatges del pla prèmium d'IA:
    • Gemini Advanced
    • Gemini a Gmail, Documents, Presentacions i més
  • Paquet de Fitbit Premium i Nest Aware:
    • Aquesta funció està disponible per als subscriptors del pla Prèmium de Google One al Regne Unit.
  1. A l'ordinador, inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a g.co/YourFamily.
  3. Fes clic a Comença i després Crea un grup familiar.
  4. Segueix les instruccions per afegir membres de la família i configurar una biblioteca familiar.

Obtén informació sobre les funcions que defineixes en crear un grup familiar.

Pas 2: comparteix amb la teva família

1. A l'ordinador, ves a Google One.
  2. Fes clic a Configuració Configuració.
  3. Activa l'opció Comparteix Google One amb la família.

Obtén més informació sobre com pots gestionar un grup familiar.

Com es pot deixar de compartir contingut amb la família

1. A l'ordinador, ves a Google One.
  2. Fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Gestiona la configuració familiar.
  4. Desactiva l'opció Comparteix Google One amb la família.

Consultar l'ús de l'emmagatzematge per part dels membres de la família

Pots veure com es reparteix l'espai total entre els membres del teu pla familiar de Google One.

1. A l'ordinador, ves a Google One.
  2. A l'esquerra, fes clic a Emmagatzematge.
  3. Al costat d'"Emmagatzematge familiar", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Revisa quins membres utilitzen espai d'emmagatzematge.

Els membres d'un grup familiar només poden alliberar espai de la part de l'emmagatzematge que utilitzen. No pots modificar l'ús de l'emmagatzematge que fan altres membres de la família. Demana a les persones que utilitzen massa espai si poden alliberar espai d'emmagatzematge de Google.

Nota: si vols fer canvis als membres del teu pla familiar, obtén informació sobre com pots gestionar la teva família de Google.

Obtenir ajuda amb l'emmagatzematge familiar

Consultar l'ús de l'emmagatzematge familiar

Si ets el gestor del pla de Google One i no trobes quant emmagatzematge s'està utilitzant, segueix els passos anteriors per assegurar-te que la compartició familiar estigui activada.

Informació que es comparteix amb els membres de la família

Quan t'uneixes a un grup familiar, els membres de la família poden trobar el teu nom, la teva foto i la teva adreça electrònica. També poden veure la quantitat d'emmagatzematge compartit que utilitza cada membre de la família.

Els membres de la família no podran trobar les teves fotos, els teus vídeos ni altres elements tret que els comparteixis directament amb ells.

Els membres de la família no han rebut cap invitació per unir-se al grup familiar
Obtén informació sobre com pots unir-te a una família. Si els membres de la família continuen sense rebre cap invitació, demana ajuda a un expert de Google.
Transferir l'emmagatzematge disponible a un altre compte
El gestor del grup familiar comparteix l'emmagatzematge amb fins a 5 comptes, però només un membre del grup pot ser gestor del grup familiar.
Fer servir l'emmagatzematge individual i familiar

Si tens una subscripció a Google One, pots gaudir tant del teu emmagatzematge individual com de l'emmagatzematge compartit del gestor del pla familiar. Tanmateix, has d'utilitzar el teu emmagatzematge individual abans de fer servir l'emmagatzematge compartit.

Què passa amb l'emmagatzematge quan t'uneixes a una família

Si ja tens una subscripció a Google One quan la teva família t'afegeix al seu pla, pots fer servir totes dues subscripcions i opcions d'emmagatzematge. Tot i això, no pots actualitzar la subscripció individual ni canviar-la a un pla inferior. Un cop hagis utilitzat l'emmagatzematge del teu compte individual, podràs començar a fer servir l'emmagatzematge familiar.