Så här fungerar ditt befintliga lagringsutrymme med Google One

Google One är en prenumeration som ger dig mer lagringsutrymme för Google Drive, Gmail och Google Foto.

Ditt Google One-medlemskap ersätter din nuvarande prenumeration, det är inte ett tillägg till den.

Så här mycket lagringsutrymme får du med ett normalt Google-konto

Varje Google-konto börjar med 15 GB kostnadsfritt lagringsutrymme som delas mellan Google Drive, Gmail och Google Foto. När du uppgraderar till Google One ökar ditt totala lagringsutrymme till 100 GB eller mer beroende på vilken prenumeration du väljer. Du får även extra medlemsfördelar och åtkomst till support från Google-experter. Allt detta kan du dela med familjen.

Ibland kan du få mer lagringsutrymme via specialkampanjer och erbjudanden.

Så här mycket lagringsutrymme får du med en Google One-prenumeration

Ditt lagringsutrymme på Google One läggs till i lagringsutrymmet på 15 GB som du redan hade. Om du har lagring som en del av en kampanj, behåller du det lagringsutrymmet också.

Obs! När din kampanj löper ut återgår ditt kostnadsfria och avgiftsbelagda lagringsutrymme till de nivåer du hade före kampanjen.

Exempel på uppgradering från kostnadsfritt lagringsutrymme till Google One

Före Google One:

65 GB totalt lagringsutrymme

• 15 GB lagringsutrymme som standard
  • 50 GB lagringsutrymme från Chromebook, Safer Internet Day eller andra kampanjer*

Efter uppgradering till 100 GB Google One-medlemskap:

150 GB lagringsutrymme totalt

• 15 GB lagringsutrymme som standard
  • 50 GB lagringsutrymme från Chromebook, Safer Internet Day eller andra kampanjer*
  • 85 GB lagringsutrymme från Google One-medlemskap

* Om kampanjerna löper ut går det inte längre att delta.

Exempel på uppgradering från kostnadsfritt lagringsutrymme till en Google One-familj med tre personer

Om du delar lagringsutrymme i Google One med tre familjemedlemmar:

Före Google One:

15 GB totalt lagringsutrymme per person

• 15 GB lagringsutrymme som standard

Efter uppgradering till 100 GB Google One-medlemskap med familjedelning:

100 GB totalt lagringsutrymme är tillgängligt för alla personer

• 15 GB lagringsutrymme som standard för varje person
  • 85 GB lagringsutrymme från Google One-medlemskap som delas av samtliga tre familjemedlemmar
Exempel på uppgradering från avgiftsbelagt lagringsutrymme till Google One

Före Google One:

150 GB lagringsutrymme totalt

• 100 GB avgiftsbelagt lagringsutrymme på Drive
  • 50 GB lagringsutrymme från Chromebook, Safer Internet Day eller andra kampanjer*

Efter uppgradering till 200 GB Google One-medlemskap:

250 GB lagringsutrymme totalt

• 15 GB lagringsutrymme som standard
  • 50 GB lagringsutrymme från Chromebook, Safer Internet Day eller andra kampanjer*
  • 185 GB lagring från Google One-medlemskap

* Om kampanjerna löper ut går det inte längre att delta.

Vad räknas in i lagringsutrymmet och inte?

Alla filer räknas inte in i lagringsutrymmet. Om du har ont om lagringsutrymme kan du läsa mer om att frigöra lagringsutrymme.

Det här tar upp plats:

Ta bort dold data från appar på Google Drive

1. Besök drive.google.com.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Inställningar.
  3. Klicka på Hantera appar till vänster.
  4. Om det finns dold data visas mängden dolda uppgifter under appbeskrivningen.
  5. Om du vill radera denna data klickar du på Alternativ följt av Ta bort dold appdata.
Det här tar inte upp plats
  • Google Drive:
    • Filer i Google Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär, Sites eller Delas med mig.
    • Filer tar bara upp plats på ägarens Google Drive.
  • Google Foto: Foton och videor som lagrats med storleken Hög kvalitet. Läs mer om hur du använder filstorleken Hög kvalitet.