Sådan fungerer din eksisterende lagerplads sammen med Google One

Google One er et abonnement, der giver dig mere lagerplads, som du kan bruge i Google Drev, Gmail og Google Fotos.

Så meget lagerplads får du med en almindelig Google-konto

Hver Google-konto leveres med 15 GB inkluderet lagerplads i skyen, som deles mellem Google Drev, Gmail og Google Fotos.

Når du opgraderer til et månedligt betalingsabonnement på Google One, øges din samlede mængde lagerplads til 100 GB eller mere, alt efter hvilket abonnement du vælger. Du får også ekstra medlemsfordele samt adgang til support fra Google-eksperter, og du kan dele det hele med din familie.

Der tilbydes nogle gange mere lagerplads i forbindelse med særtilbud og -kampagner.

Så meget lagerplads følger der med et Google One-abonnement

Din Google One-lagerplads føjes til de 15 GB lagerplads, der følger med din Google-konto. Hvis du tidligere har fået ekstra lagerplads som en del af en kampagne, beholder du også den pågældende mængde lagerplads.

Bemærk! Når din kampagne slutter, har du samme mængde personlig lagerplads, som du havde før kampagnen.

Eksempel: Skift til et lagerabonnement med 100 GB

Der følger omkostningsfri lagerplads med din Google-konto:

• 15 GB lagerplads i skyen

Hvis du køber lagerplads med et Google One-medlemskab, føjes den til den samlede mængde lagerplads:

• 15 GB standardlagerplads
  • 85 GB lagerplads fra Google One-medlemskab

----------------------------------------------------

100 GB lagerplads i alt

Hvis du modtager et kampagnetilbud (f.eks. 50 GB lagerplads ved køb af en Chromebook), som føjes til din samlede mængde lagerplads:

• 15 GB standardlagerplads
  • 50 GB lagerplads fra eventuelle kampagnetilbud*
  • 85 GB lagerplads fra Google One-medlemskab

----------------------------------------------------
150 GB lagerplads i alt

*Hvis kampagnerne slutter, er det ikke længere muligt at deltage.

Eksempel: Opgradering af lagerplads med familiedeling

Der følger lagerplads med din Google-konto:

• 15 GB personlig lagerplads pr. person (uden beregning)

De 3 familiemedlemmer, du føjer til din familie, får også lagerplads på deres Google-konti:

• 15 GB personlig lagerplads pr. person (uden beregning)

Med en lageropgradering på 100 GB via Google One, deler alle medlemmer af din familie 100 GB:

• 15 GB personlig lagerplads pr. person (uden beregning)
  • 85 GB Google One-lagerplads (med et månedligt betalingsabonnement), der deles af alle 4 familiemedlemmer i din familiegruppe
Eksempel på en opgradering fra betalt Drev-lagerplads til Google One

Før Google One:

Samlet lagerplads på 150 GB

• 100 GB betalt Drev-lagerplads
  • 50 GB lagerplads fra Chromebook, Safer Internet Day eller andre kampagner*

Efter en opgradering til et Google One-medlemskab på 200 GB:

Samlet lagerplads på 250 GB

• 15 GB standardlagerplads
  • 50 GB lagerplads fra Chromebook, Safer Internet Day eller andre kampagner*
  • 185 GB lagerplads fra Google One-medlemskab

* Hvis kampagnerne slutter, er det ikke længere muligt at deltage.

Sådan anvendes din lagerplads

Det er ikke alle filer, der bruger din lagerplads. Hvis du snart løber tør for lagerplads, kan du få flere oplysninger om, hvordan du frigør lagerplads.

Disse elementer optager plads

Google Drev

• De fleste filer i Mit drev. F.eks.:
    • PDF-filer
    • Billeder
    • Videoer
    • Optagelse af opkald i Meet
  • Elementer i papirkurven. Se, hvordan du tømmer papirkurven.
  • Fra og med den 1. juni 2021 regnes nye filer fra Google Docs, Sheets, Slides, Tegninger, Analyse eller Jamboard med i lagerpladsen. Eksisterende filer tæller ikke med i lagerpladsen, medmindre de ændres den 1. juni 2021 eller senere.
    Vigtigt! I Google Workspace- og G Suite-udgaverne træder denne ændring i kraft den 2. maj 2022.

Gmail

• Meddelelser og vedhæftede filer, bl.a. elementer i mapperne Spam og Papirkurv.

Google Fotos

• Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret i original kvalitet.
  • Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret i høj kvalitet (nu kaldet pladsminimering) eller ekspreskvalitet efter den 1. juni 2021. Billeder eller videoer, du har sikkerhedskopieret i høj kvalitet eller ekspreskvalitet før den 1. juni 2021, tæller ikke med i lagerpladsen på din Google-konto. Få flere oplysninger om muligheder for backup i Fotos.

Fjern skjulte data fra apps i Google Drev

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Administrer apps til venstre.
  4. Hvis der er skjulte data, kan du se, hvor mange der er, under appbeskrivelsen.
  5. Du kan slette disse data ved at klikke på Valgmuligheder og så Slet skjulte appdata.

WhatsApp-sikkerhedskopier

På Android-enheder tæller WhatsApp-sikkerhedskopier nu med i lagerpladsen på din Google-konto.

Sådan gennemgår og sletter du dine WhatsApp-sikkerhedskopier:

1. Åbn appen Google One Google One.
  2. Nederst skal du trykke på Lagerplads og derefter Frigør lagerplads.
  3. Under "Ryd op i andre elementer" skal du trykke på WhatsApp.
  4. Under den sikkerhedskopi, du vil slette, skal du trykke på Slet sikkerhedskopi.

Du kan også slette dine WhatsApp-sikkerhedskopier via din browser:

1. Gå til one.google.com/backup/management/whatsapp.
  2. Ud for den sikkerhedskopi, du vil slette, skal du klikke på Slet sikkerhedskopi.

Tip! Fremtidig sikkerhedskopiering deaktiveres ikke, hvis du sletter din sikkerhedskopi. Se, hvordan du administrerer dine indstillinger for sikkerhedskopiering.

Disse elementer optager ikke plads

Google Drev

• Filer på "Delt med mig" og fællesdrev. Filer optager kun plads på ejerens Google-drev.
  • Google Sites.
  • Filer fra Google Docs, Sheets, Slides, Analyse, Jamboard og Tegninger, som du har oprettet inden den 1. juni 2021, og som du ikke redigerer efter denne dato.

Google Fotos

Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Pladsminimering eller Ekspreskvalitet inden den 1. juni 2021.

Få mere lagerplads, hvad der sker, hvis du løber tør for lagerplads
  • Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Brug Google One med Workspace Individual

Du får 1 TB lagerplads med dit Google Workspace Individual-abonnement. Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du købe det via Google One. Få flere oplysninger om Workspace Individual.

Hvis du er Google One-medlem:
  • Lagerpladsen i dit Google One-abonnement lægges til din lagerplads fra Workspace Individual.
  • Der er ingen ændring af dit Google One-abonnement eller delingen af dit familieabonnement og medlemskab.
  • Du forbliver tilmeldt, medmindre du vælger at opsige abonnementet.