Uppgradera till Google One från Gmail, Drive eller Foto

Med Google One:

• Du får mer lagringsutrymme för Google Drive, Gmail och Google Foto.
  • Du kan ringa eller chatta med experter och få svar på dina frågor om Google.
  • Du får extra förmåner för att få ut mer av Google.
  • Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem familjemedlemmar.

Det ändras när du uppgraderar

Du får extra lagringsutrymme via ditt Google One-medlemskap. Detta lagringsutrymme blir din nya lagringsgräns. Du köper inte längre lagring via Google Drive. Ta reda på mer om hur ditt befintliga lagringsutrymme fungerar med Google One.

Efter att du har köpt lagringsutrymme

• Det kan ta upp till 24 timmar innan lagringsutrymmet blir tillgängligt. Du kan kontrollera lagringsutrymmet här.
  • Om ditt lagringsutrymme är fel loggar du in på Google-kontot och kontrollerar om betalningen har gått igenom.
  • Om du har köpt lagringsutrymme via Foto, Gmail eller Drive måste du hantera ditt konto där. Du kan inte göra ändringar i ditt Google One-konto med Google One-appen.

Köpa Google One-lagring

På iPhone eller iPad kan du uppgradera till Google One från Gmail, Drive eller Foto.

Köpa lagringsutrymme i Gmail-appen

Tips! Kontrollera att Google Gmail-appen är uppdaterad. Det kan ta några minuter efter att du har uppdaterat innan köpet öppnas. Uppdatera Google Gmail-appen.

Så här skaffar du Google One via Google Gmail:

1. Öppna Google Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  4. Tryck på Lagringsutrymme som används följt av Skaffa lagringsutrymme.
  5. Välj en prenumeration på lagringsutrymme.
  6. Följ anvisningarna för att slutföra köpet.

Köpa lagringsutrymme i Google Drive-appen

Obs! Kontrollera att Google Drive-appen är uppdaterad. Det kan ta några minuter efter att du har uppdaterat innan köpet visas. Uppdatera Google Drive-appen.

Så här skaffar du Google One via Google Drive:
  1. Öppna Google Drive Drive på en iPhone eller iPad.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Högst upp trycker du på Meny Meny följt av Lagringsutrymme.
  4. Under Visa detaljer trycker du på Köp lagringsutrymme.
  5. Välj en prenumeration på lagringsutrymme.
  6. Följ anvisningarna för att slutföra köpet.

Köpa lagringsutrymme i Google Foto-appen

Tips! Innan du följer de här stegen ska du bekräfta att du har aktiverat funktionen för att säkerhetskopiera. Läs mer om att aktivera säkerhetskopiering.

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en iPhone eller iPad.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på Profilbild eller Initial följt av Kontots lagringsutrymme högst upp.
  4. Tryck på Skaffa 100 GB+ lagringsutrymme.
  5. Följ anvisningarna för att slutföra köpet.

Om du vill nedgradera eller avsluta en prenumeration besöker du App Store.

Hjälp med uppgraderingsproblem

Hantera prenumerationer som inte har köpts i App Store

Om du använder Google One-webbplatsen eller en annan enhet för att registrera dig för en prenumeration i stället för App Store:

• Du kan inte ändra Google One-prenumerationen på din iPhone eller iPad.

Tips! Om du har köpt via Google One-webbplatsen kan du hantera prenumerationen på webben på Google One.

1. Välj Inställningar Inställningar följt av Ändra medlemskap uppe till höger.
  2. Välj din nya lagringsgräns. Du kan välja en månads- eller årsprenumeration.

Om du har Google One på en Android-enhet kan du ändra medlemskap i Inställningar.

Om du vill hantera medlemskapet i appen på iPhone eller iPad måste du köpa en prenumeration med en Apple-prenumeration.

Steg 1: Avsluta Google One-prenumerationen

På datorn

1. Öppna Google One.
  2. Välj Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Avsluta medlemskap.
  3. Välj Avsluta.

Steg 2: Köp en Google One-prenumeration med en Apple-prenumeration

På iPhone eller iPad:

1. Ladda ned Google One-appen från App Store.
  2. Öppna Google One-appen Google One.
  3. Tryck på Meny Meny följt av Medlemskap uppe till vänster.
  4. Välj en Google One-prenumeration.
  5. Bekräfta den nya prenumerationen i App Store.

Tips! Du kan även hantera betalningsmetoden och hantera prenumerationerna med Google Play.

Du kan bara länka ditt Apple-konto till ett Google-konto

Om du vill göra ändringar av Google One-medlemskapet på din iPhone eller iPad måste du göra dessa ändringar i Google-appen som användes för att köpa prenumerationen.

• Google One
  • Gmail
  • Google Drive
  • Google Foto

Läs mer om hur du hanterar ditt medlemskap i andra appar.