Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Det kan ta längre tid än vanligt att få kontakt med oss. Tack för ditt tålamod. Ytterligare support hittar du i hjälpcentret

Uppgradera till Google One från Drive, Gmail eller Foto

Med Google One:

• Du får mer lagringsutrymme för Google Drive, Gmail och Google Foto.
  • Du kan ringa eller chatta med experter och få svar på dina frågor om Google.
  • Du får extra förmåner för att få ut mer av Google.
  • Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem familjemedlemmar.

Skaffa Google One

Det ändras när du uppgraderar

Du får extra lagringsutrymme via ditt Google One-medlemskap. Detta lagringsutrymme blir din nya lagringsgräns. Du köper inte längre lagring via Google Drive. Ta reda på mer om hur ditt befintliga lagringsutrymme fungerar med Google One.

Efter att du har köpt lagringsutrymme

• Det kan ta upp till 24 timmar innan lagringsutrymmet blir tillgängligt. Du kan kontrollera lagringsutrymmet här.
  • Om ditt lagringsutrymme är fel loggar du in på Google-kontot och kontrollerar om betalningen har gått igenom.
  • Om du har köpt lagringsutrymme via Foto, Gmail eller Drive måste du hantera ditt konto där. Du kan inte göra ändringar i ditt Google One-konto med Google One-appen.

Köpa Google One-lagring

Du kan uppgradera till Google One från följande Google-appar på din iPhone eller iPad:

Köpa lagringsutrymme via Google Drive-appen

Obs! Kontrollera att Google Drive-appen är uppdaterad. Det kan ta några minuter efter att du har uppdaterat innan köpet visas. Uppdatera Google Drive-appen.

1. Öppna Google Drive-appen Drive på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Lagringsutrymme uppe till vänster.
  3. Tryck på Köp lagringsutrymme bredvid priset för prenumerationen som du vill ha.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Köpa lagringsutrymme via Google Foto-appen

1. Öppna Google Foto-appen Foto på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar följt av Säkerhetskopiera och synkronisera uppe till vänster.
  3. Under Säkerhetskopiera konto trycker du på Köp lagringsutrymme.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Köpa lagringsutrymme via Google Drive-appen

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Om du använder mer än 90 % av lagringsutrymmet visas en banner högst upp i appen.
  3. Tryck på Hantera om du vill köpa lagringsutrymme.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Hjälp med uppgraderingsproblem

Hantera prenumerationer som inte har köpts i App Store

Om du registrerade dig för en prenumeration med Google One-webbplatsen eller en annan enhet men inte köper en prenumeration via App Store:

• Du kan ladda ned Google One-appen på din Apple-enhet.
  • Du kan inte ändra Google One-prenumerationen på din iPhone eller iPad.

Om du vill justera kontot och hantera medlemskapet via appen måste du köpa en prenumeration med en Apple-prenumeration.

Steg 1: Avsluta Google One-prenumerationen

På datorn

1. Öppna Google One.
  2. Avsluta Google One-prenumerationen som du har köpt tidigare.

Steg 2: Köp en Google One-prenumeration med en Apple-prenumeration

På iPhone eller iPad:

1. Ladda ned Google One-appen från App Store.
  2. Öppna Google One-appen Google One.
  3. Tryck på Meny Menu följt av Medlemsplan uppe till vänster.
  4. Välj en Google One-prenumeration.
  5. Bekräfta den nya prenumerationen i App Store när du har valt prenumeration.
Du kan bara länka ditt Apple-konto till ett Google-konto

Om du vill göra ändringar av Google One-prenumerationer använder du samma Google-konto som du använde när du prenumererade på Google One i dessa iPhone- och iPad-appar:

• Google One
  • Gmail
  • Drive
  • Foto