Oppgrader til Google One via Disk eller Foto

Med Google One:

• Du får mer lagringsplass for Google Disk, Gmail og Google Foto.
  • Du kan ringe eller chatte med eksperter for å få svar på Google-relaterte spørsmål.
  • Du får ekstra fordeler, slik at du kan få enda mer ut av Google.
  • Du kan dele abonnementet med opptil fem familiemedlemmer.

Dette endres når du oppgraderer

Du får ekstra lagringsplass via Google One-abonnementet ditt. Denne lagringsplassen blir den nye lagringsgrensen din. Du kjøper ikke lenger lagringsplass via Google Disk. Finn ut hvordan lagringsplassen du har nå, fungerer med Google One.

Når du har kjøpt lagringsplass

• Det kan ta opptil 24 timer før lagringsplassen blir tilgjengelig. Du kan sjekke lagringsplassen din her.
  • Hvis du har feil mengde lagringsplass, kan du logge på Google-kontoen din for å sjekke om betalingen har gått gjennom.
  • Hvis du har kjøpt lagringsplass via Foto, Gmail eller Disk, må du administrere kontoen din der. Du kan ikke gjøre endringer i Google One-kontoen din via Google One-appen.

Kjøp Google One-lagringsplass

På iPhone eller iPad kan du oppgradere til Google One via Gmail, Disk eller Foto.

Kjøp lagringsplass i Gmail-appen

Merk: Sørg for at Gmail-appen din er oppdatert. Det kan ta noen minutter fra du oppdaterer appen til kjøpet ditt vises. Oppdater Gmail-appen.

Slik får du Google One via Gmail:

1. Åpne Gmail  på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  4. Trykk på Bruk av lagringsplass og så Kjøp lagringsplass.
  5. Velg et lagringsabonnement.
  6. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

Kjøp lagringsplass via Google Disk-appen

Merk: Sørg for at Google Disk-appen din er oppdatert. Det kan ta noen minutter fra du oppdaterer appen til kjøpet ditt vises. Oppdater Google Disk-appen.

Slik får du Google One via Google Disk:
  1. Åpne Google Disk Disk på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Øverst trykker du på menyen Meny og så Lagring.
  4. Under «Se detaljer» trykker du på Kjøp lagring.
  5. Velg et lagringsabonnement.
  6. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

Kjøp lagringsplass via Google Foto-appen

Tips: Før du følger denne fremgangsmåten, må du sjekke at du har slått på sikkerhetskopiering. Finn ut hvordan du slår på sikkerhetskopiering.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Øverst trykker du på profilbildet ellerforbokstaven for kontoen og så Lagringsplass på kontoen.
  4. Trykk på Øk lagringsplassen din med 100 GB eller mer.
  5. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

For å nedgradere eller si opp et abonnement, gå til App Store.

Hjelp med oppgraderingsproblemer

Administrer abonnementer som ikke er kjøpt i App Store

Hvis du bruker Google One-nettstedet eller en annen enhet til å tegne et abonnement, i stedet for i App Store

• kan du ikke endre Google One-abonnementet på iPhone eller iPad

Tips: Hvis du har kjøpt abonnementet via Google One-nettstedet, kan du administrere abonnementet på nettet via Google One.

1. Øverst til høyre velger du Innstillinger Innstillinger og så Bytt abonnement.
  2. Velg den nye lagringsgrensen din. Du kan velge et måneds- eller årsabonnement.

Hvis du har Google One på en Android-enhet, kan du endre abonnementet ditt i innstillingene.

Hvis du vil administrere abonnementet ditt med appen på iPhone eller iPad, må du kjøpe et abonnement via Apple.

Trinn 1: Si opp Google One-abonnementet ditt

På datamaskin:

1. Gå til Google One.
  2. Øverst til høyre velger du Innstillinger Innstillinger og så Si opp abonnementet.
  3. Velg Avbryt.

Trinn 2: Kjøp et Google One-abonnement med et Apple-abonnement

På iPhone eller iPad:

1. Last ned Google One-appen fra App Store.
  2. Åpne Google One-appen Google One.
  3. Til venstre trykker du på menyen Menyog så Abonnementer.
  4. Velg et Google One-abonnement.
  5. Når du har valgt et abonnement, bekrefter du det nye abonnementet i App Store.

Tips: Du kan også administrere betalingsmåten din eller administrere abonnementene dine på Google Play.

Du kan bare knytte Apple-kontoen din til én Google-konto

For å endre Google One-abonnementet ditt på iPhone eller iPad må du gjøre disse endringene i Google-appen som ble brukt til å kjøpe abonnementet.

• Google One
  • Gmail
  • Google Disk
  • Google Foto

Finn ut hvordan du administrerer abonnementet ditt i andre apper.