Fer l'actualització a Google One des de Gmail, Drive o Fotos

Amb Google One:

• Obtens més emmagatzematge per a Google Drive, Gmail i Google Fotos.
  • Pots xatejar amb experts o trucar-los perquè responguin les teves preguntes relacionades amb Google.
  • Gaudiràs d'avantatges addicionals per treure més profit de Google.
  • Pots compartir la teva subscripció amb un màxim de cinc membres de la família.

Què canvia amb l'actualització?

Gaudiràs d'emmagatzematge addicional a través de la teva subscripció a Google One, de manera que tindràs un límit d'emmagatzematge nou. Ja no l'hauràs de comprar a través de Google Drive. Obtén informació sobre com funciona el teu emmagatzematge actual amb Google One.

Després de comprar emmagatzematge

• L'emmagatzematge pot tardar fins a 24 hores a estar disponible. Pots consultar el teu emmagatzematge aquí.
  • Si l'emmagatzematge no és correcte, inicia la sessió al teu Compte de Google per veure si el pagament s'ha processat.
  • Si has comprat emmagatzematge a través de Fotos, Gmail o Drive, hauràs de gestionar el teu compte en aquests serveis. No pots fer canvis al teu compte de Google One des de l'aplicació Google One.

Comprar emmagatzematge de Google One

A l'iPhone o l'iPad, pots fer l'actualització a Google One des de Gmail, Drive o Fotos.

Comprar emmagatzematge a l'aplicació Gmail

Consell: assegura't que l'aplicació Google Gmail estigui actualitzada. La compra pot tardar uns minuts a obrir-se després de l'actualització. Actualitza l'aplicació Google Gmail.

Per obtenir Google One mitjançant Google Gmail:

1. A l'iPhone o iPad, obre Google Gmail .
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior dreta, toca la foto de perfil.
  4. Toca Emmagatzematge utilitzat i, a continuació, Obtén emmagatzematge.
  5. Selecciona un pla d'emmagatzematge.
  6. Per completar la compra, segueix les instruccions.

Comprar emmagatzematge des de l'aplicació Google Drive

Consell: assegura't que l'aplicació Google Drive estigui actualitzada. La compra pot tardar uns minuts a mostrar-se després de l'actualització. Actualitza l'aplicació Google Drive.

Per obtenir Google One mitjançant Google Drive:
  1. Al teu iPhone o iPad, obre Google Drive Drive.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca Menú Menu i després Emmagatzematge.
  4. A "Mostra els detalls", toca Compra emmagatzematge.
  5. Selecciona un pla d'emmagatzematge.
  6. Per completar la compra, segueix les instruccions.

Comprar emmagatzematge des de l'aplicació Google Fotos

Consell: abans de seguir aquests passos, confirma que tens activada la còpia de seguretat. Obtén informació sobre com pots activar la còpia de seguretat.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil i, a continuació, Emmagatzematge del compte.
  4. Toca Obtén més de 100 GB d'emmagatzematge per protegir els teus records.
  5. Segueix les instruccions per completar la compra.

Per cancel·lar la subscripció o canviar a un pla anterior, visita l'App Store.

Ajuda amb els problemes d'actualització

Gestionar les subscripcions que no hagis comprat a l'App Store

Si utilitzes el lloc web de Google One o un altre dispositiu per registrar-te a un pla en comptes de l'App Store:

• No pots canviar el pla de Google One a l'iPhone o l'iPad.

Consell: si has comprat el pla a través del lloc web de Google One, pots gestionar-lo al mateix web.

1. A la part superior dreta, selecciona Configuració Configuració i, a continuació, Canvia el pla de subscripció.
  2. Tria el nou límit d'emmagatzematge. Pots triar una subscripció mensual o anual.

Si tens Google One en un dispositiu Android, pots canviar el teu pla de subscripció a la configuració.

Si vols gestionar la teva subscripció a l'aplicació en un iPhone o un iPad, hauràs de comprar un pla amb una subscripció d'Apple.

Pas 1: cancel·la el pla de Google One

A l'ordinador:

1. Ves a Google One.
  2. A la part superior dreta, selecciona Configuració Configuració i, a continuació, Cancel·la la subscripció.
  3. Selecciona Cancel·la.

Pas 2: compra un pla de Google One amb una subscripció d'Apple

A l'iPhone o l'iPad:

1. Baixa l'aplicació Google One de l'App Store.
  2. Obre l'aplicació Google One Google One.
  3. A l'esquerra, toca Menú Menú i després Plans de subscripció.
  4. Selecciona un pla de Google One.
  5. Un cop hagis triat el pla, confirma la subscripció nova a l'App Store.

Consell: també pots gestionar la forma de pagament o les teves subscripcions amb Google Play.

Pots enllaçar el teu compte d'Apple a un únic Compte de Google

Si vols modificar el teu pla de subscripció a Google One des de l'iPhone o l'iPad, hauràs de fer els canvis a l'aplicació Google que has utilitzat per comprar el pla.

• Google One
  • Gmail
  • Google Drive
  • Google Fotos

Obtén informació sobre com pots gestionar la teva subscripció en altres aplicacions.