Upgraden naar Google One vanuit Drive of Foto's

Met Google One kun je het volgende:

• Meer opslagruimte gebruiken in Google Drive, Gmail en Google Foto's
  • Bellen of chatten met experts die vragen over Google-producten en -services kunnen beantwoorden
  • Extra voordelen benutten om meer uit Google te halen
  • Je lidmaatschap delen met maar liefst vijf gezinsleden

Lid worden van Google One

Wat er verandert als je een upgrade uitvoert

Je krijgt opslagruimte via je Google One-lidmaatschap. Dit is meteen je nieuwe opslaglimiet. Je koopt dus geen opslagruimte meer via Google Drive. Meer informatie over hoe je bestaande opslagruimte werkt met Google One.

Als je momenteel betaalt voor extra opslagruimte bij Google Drive, word je automatisch en kosteloos geüpgraded naar Google One. De prijs van je abonnement blijft hetzelfde of gaat omlaag.

Nadat je opslagruimte hebt gekocht

• Het kan 24 uur duren voordat de opslagruimte beschikbaar is. Je kunt je opslagruimte controleren op https://www.google.com/settings/storage.
  • Wordt je opslagruimte onjuist weergegeven, log dan in op je Google-account om na te gaan of je betaling is verwerkt.
  • Als je opslagruimte koopt via Foto's of Drive, moet je daar ook je account beheren. Je kunt geen wijzigingen in je Google One-account aanbrengen via de Google One-app.

Google One-opslagruimte kopen

Op je iPhone of iPad kun je upgraden naar Google One via de Google Drive-app of de Google Foto's-app.

Opslagruimte kopen via de Google Drive-app

Opmerking: Zorg ervoor dat je Google Drive-app up-to-date is. Als je een update uitvoert, kan het een paar minuten duren voordat je aankoop zichtbaar wordt. Je Google Drive-app updaten

1. Open de Google Drive-app Drive op je iPhone of iPad.
    • Heb je de Google Drive-app nog niet, dan kun je deze hier downloaden.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Opslag.
  3. Tik op Opslagruimte kopen naast de prijs van het abonnement dat je wilt hebben.

Opslagruimte kopen via de Google Foto's-app

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
    • Heb je de Google Foto's-app nog niet, dan kun je deze hier downloaden.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Back-up en synchronisatie.
  4. Tik onder Back-upaccount op Opslagruimte kopen.
  5. Volg de instructies op het scherm.