Vanaf 10 juni 2024 heb je geen toegang meer tot VPN van Google One. Meer informatie over de beëindiging van VPN van Google One

Veiliger online met VPN van Google One

Als je meer bescherming wilt tegen hackers en mensen die je online activiteit volgen, kun je je verbinding beter beveiligen met een Virtual Private Network (VPN) van Google One. Zet VPN van Google One aan in de Google One-app om je online activiteit te versleutelen. Zo beschik je over een extra beveiligingslaag als je verbinding met internet hebt.

Nadat je het VPN hebt aangezet, kun je:

• Jezelf beschermen tegen hackers in onbeveiligde netwerken (zoals openbare wifi-netwerken).
  • Je IP-adres verbergen. Als je je IP-adres verbergt, kunnen anderen het niet gebruiken om je locatie te bepalen.

Waar het VPN van Google One beschikbaar is

VPN van Google One is beschikbaar in bepaalde landen en regio's en is inbegrepen voor Google One-leden die hiervoor in aanmerking komen. Deze functie is beschikbaar in de volgende landen:

• Oostenrijk
  • Australië
  • België
  • Canada
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • IJsland
  • Ierland
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Als je VPN van Google One hebt aangezet en je land of regio hierboven wordt vermeld, werkt VPN van Google One ook als je naar andere landen of regio's reist.

Wie VPN van Google One kan gebruiken
Google One-leden hebben op de locaties hierboven en op verschillende apparaten toegang tot VPN van Google One, waaronder op in aanmerking komende Android- en iOS-apparaten en computers.
Waar VPN van Google One beschikbaar is als je op reis bent

Als je het VPN van Google One hebt aangezet en je vestigingsland of -regio hierboven wordt vermeld, werkt het VPN van Google One ook in het buitenland. Hieronder staan de landen en regio's waar het VPN van Google One werkt als je buiten je eigen land of regio bent. Staat een land of regio niet vermeld? Dan werkt het VPN van Google One niet als je naar die locatie reist.

Tip: De reisfunctie wordt overal ondersteund waar het VPN van Google One beschikbaar is, zoals vermeld in het gedeelte Waar het VPN van Google One beschikbaar is.

• Ålandeilanden
  • Albanië
  • Algerije
  • Amerikaans-Samoa
  • Andorra
  • Anguilla
  • Antarctica
  • Antigua en Barbuda
  • Aruba
  • Bahama's
  • Barbados
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bonaire, Sint Eustatius en Saba
  • Bosnië en Herzegovina
  • Bouveteiland
  • Brits Territorium in de Indische Oceaan
  • Bulgarije
  • Burkina Faso
  • Kaapverdië
  • Kameroen
  • Kaaimaneilanden
  • Tsjaad
  • Christmaseiland
  • Cocos-Keeling-eilanden
  • Colombia
  • Cookeilanden
  • Costa Rica
  • Ivoorkust
  • Kroatië
  • Curaçao
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Dominica
  • Dominicaanse Republiek
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Equatoriaal-Guinea
  • Eritrea
  • Estland
  • Ethiopië
  • Falklandeilanden
  • Faeröer
  • Fiji
  • Frans-Polynesië
  • Franse gebieden in de zuidelijke Indische Oceaan
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Griekenland
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guernsey
  • Guinee
  • Guinee-Bissau
  • Haïti
  • Heard- en McDonaldeilanden
  • Vaticaanstad
  • Honduras
  • Hongarije
  • Isle of Man
  • Israël
  • Jamaica
  • Jersey
  • Jordanië
  • Kazachstan
  • Kiribati
  • Kirgizië
  • Letland
  • Liberia
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Martinique
  • Mauritanië
  • Micronesië
  • Moldavië
  • Monaco
  • Montenegro
  • Montserrat
  • Marokko
  • Nauru
  • Nieuw-Caledonië
  • Nieuw-Zeeland
  • Nicaragua
  • Niue
  • Norfolk
  • Panama
  • Pitcairn
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Noord-Macedonië
  • Roemenië
  • Saint-Barthélemy
  • Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha
  • Sint-Maarten (Frankrijk)
  • Saint Pierre en Miquelon
  • Saint Vincent en de Grenadines
  • San Marino
  • Sao Tomé en Principe
  • Saudi-Arabië
  • Senegal
  • Servië
  • Sierra Leone
  • Sint-Maarten (Nederland)
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Salomonseilanden
  • Zuid-Georgië en de Zuid-Sandwicheilanden
  • Spitsbergen en Jan Mayen
  • Tadzjikistan
  • Togo
  • Tokelau
  • Trinidad en Tobago
  • Tunesië
  • Turkije
  • Turkmenistan
  • Turks- en Caicoseilanden
  • Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten
  • Oezbekistan
  • Vanuatu
  • Britse Maagdeneilanden
  • Amerikaanse Maagdeneilanden
  • Wallis en Futuna
  • Westelijke Sahara
Zo werkt VPN van Google One

Een VPN voegt een versleutelingslaag toe aan je netwerkverkeer, waardoor dit 'onleesbaar' wordt voor:

• Je netwerkoperator.
    • Je netwerkoperator kan je internetprovider, provider of openbare-wifi-provider zijn.
  • Anderen die meekijken in het netwerk, zoals potentiële hackers.

Een VPN maskeert je IP-adres ook op de sites die je bezoekt en in de apps die je gebruikt. Zonder VPN kunnen sites en apps je IP-adres uitlezen om je activiteit in de loop van de tijd bij te houden of om je fysieke locatie te bepalen.

Als je het VPN aanzet, wordt je netwerkverkeer versleuteld en omgeleid via de VPN-proxyservers. Dit zorgt ervoor dat je netwerkverkeer privé blijft en maakt het voor trackers, sites en apps moeilijker om je te volgen. Ga naar g.co/vpn/howitworks voor meer informatie over hoe VPN van Google One je beschermt en je activiteiten op internet privé houdt.

VPN van Google One wijst je een IP-adres toe op basis van je huidige regio, zodat websites de juiste content voor jouw regio kunnen tonen. Websites kunnen dit IP-adres niet gebruiken om je exacte locatie te bepalen. Je kunt de regio van je IP-adres niet wijzigen.

Wat maakt VPN van Google One anders dan andere VPN's?

Privacy en beveiliging staan centraal in de producten en services die we bouwen. Een VPN biedt een belangrijke extra privacy- en beveiligingslaag voor je online activiteiten. Het is dan ook van cruciaal belang dat een VPN solide privacy- en beveiligingsgaranties biedt.

VPN van Google One maakt gebruik van geavanceerde cryptografische technieken om te zorgen dat niemand je netwerkverkeer aan je account of identiteit kan koppelen. Zelfs Google niet. Ook worden je netwerkverkeer en IP-adres nooit geregistreerd en gebruikt Google de VPN-verbinding nooit om je online activiteit bij te houden, te registreren of te verkopen.

Voor een gezonde, goed presterende VPN-verbinding verzamelen we volledig geanonimiseerde statistieken, zoals de algehele verwerkingssnelheid van het netwerk, de uptime of de vertraging.

We kunnen de volgende gegevens voor een gebruiker verzamelen om de algehele functionaliteit te verbeteren, fouten op te sporen in de service en fraude te voorkomen zonder de privacy van de gebruiker in gevaar te brengen:

• Gebruik van de service in de afgelopen 28 dagen. Deze statistiek laat zien hoe vaak de service in de afgelopen 28 dagen is gebruikt. Maar de specifieke momenten waarop de gebruiker de service gebruikte, de duur van het gebruik en de hoeveelheid gebruikte data worden niet bijgehouden.
  • Het aantal recente pogingen van een gebruiker om een VPN-sessie in te stellen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker het maximaal toegestane aantal gelijktijdige sessies niet overschrijdt. De gebruikers-ID's zijn versleuteld, waardoor de identiteit van gebruikers niet kan worden achterhaald via de controle voor gelijktijdige sessies.
  • Serverfouten zonder verzoek- of reactiegegevens.

De Google One-app biedt gebruikers die feedback of problemen met Google willen delen ook de mogelijkheid om via hun apparaat logboeken te sturen. Deze bevatten wel persoonlijk identificeerbare informatie (zoals een e-mailadres) en worden gebruikt voor foutopsporing. Deze mogelijkheid is optioneel en vereist van gebruikers dat ze met de ingediende informatie steeds een logboek meesturen.

Meer informatie over onze technische implementatie en gegevensprocedures

Meerdere apparaten gebruiken en delen in een gezinsgroep

Als je een in aanmerking komend Google One-abonnement hebt, kun je het VPN op maximaal 6 apparaten per abonnement gebruiken. Je moet de Google One-app wel op elk apparaat installeren.

Als je een Google One-abonnement met een gezinsgroep deelt, kan deze groep het VPN ook gebruiken. Leden van de gezinsgroep moeten de Google One-app op hun eigen apparaat downloaden en VPN aanzetten. Accounts onder toezicht (zoals kinderaccounts) komen niet in aanmerking. Meer informatie over hoe je een abonnement met je gezinsgroep deelt, vind je hier.

Het VPN van Google One instellen

VPN van Google One aanzetten

Belangrijk: Als je de mobiele hotspot van je apparaat gebruikt, word je niet beschermd door het VPN. De hotspot maakt rechtstreeks gebruik van de internetverbinding van je apparaat.

1. Zorg dat je ingelogd bent op je Google-account.
  2. Open de Google One-app Google One op je Android-apparaat.
  3. Tik onderaan op Voordelen.
  4. Zoek het VPN-voordeel en tik op Gegevens bekijken.
  5. Zet het VPN aan.

VPN aanzetten

Je gegevens voor VPN van Google One zoeken

1. Zorg dat je bent ingelogd op je Google-account.
  2. Open de Google One-app Google One op je Android-apparaat.
  3. Tik onderaan op Voordelen.
  4. Zoek het VPN-voordeel.
  5. Tik op Details bekijken.
  6. In het gedeelte 'Je netwerkgegevens' vind je de VPN-status en -gegevens:
    • VPN-status: Verbonden of verbinding verbroken
    • Als VPN niet aanstaat: Je IP-adres en netwerk
    • Als VPN aanstaat: Verborgen.

Beter beveiligd blijven als de verbinding met het VPN wordt verbroken

Voor extra beveiliging kun je instellen dat je telefoon internet alleen gebruikt als het VPN aanstaat. Als de verbinding met het VPN is verbroken, wordt de internettoegang geblokkeerd totdat het VPN opnieuw verbinding maakt.

1. Open de Google One-app op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Voordelen.
  3. Zoek het VPN-voordeel en tik op Gegevens bekijken.
  4. Tik op VPN-instellingen beheren.
  5. Zet Internet blokkeren als de verbinding met het VPN wordt verbroken aan.

Als het apparaat opnieuw wordt opgestart, probeert het VPN automatisch opnieuw verbinding te maken. Voordat er opnieuw verbinding wordt gemaakt, is de internetverbinding niet geblokkeerd of beveiligd. Nadat het VPN opnieuw verbinding heeft gemaakt, zie je rechtsboven in het scherm een sleutel.

Je kunt deze instelling op elk moment uitzetten in je VPN-instellingen. Momenteel is deze instelling misschien niet op alle apparaten beschikbaar.

VPN aanzetten

Het VPN van Google One uitschakelen

1. Zoek de VPN-melding  op je vergrendelscherm.
    • Deze melding is ook te vinden in het meldingenvak.
  2. Tik op VPN uitzetten.

Andere manieren om het VPN uit te zetten:

• Tik onder Snelle instellingen op VPN van Google One.
  • Via de Google One-app Google One.

Een grotere regio voor het IP-adres gebruiken

Belangrijk: Schakel voor nog meer privacy over op een grotere regio, zoals je land in plaats van je lokale regio. Dat kan invloed hebben op locatiegebaseerde apps en websites die je bezoekt.

1. Open de Google One-app Google One op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Voordelen.
  3. Zoek het VPN-voordeel en tik op Gegevens bekijken.
  4. Tik op Instellingen bekijken.
  5. Zet Een grotere regio voor het IP-adres gebruiken aan of uit.

Tips:

• Als het VPN al is verbonden, wordt de verbinding met het VPN automatisch verbroken en wordt er opnieuw verbinding gemaakt, zodat de nieuwe instelling wordt toegepast.
  • Als de VPN-verbinding is verbroken, wordt de wijziging doorgevoerd als je het VPN koppelt. De instelling start geen nieuwe VPN-verbinding.

VPN toevoegen aan of verwijderen uit Snelle instellingen

Voor eenvoudige toegang kun je het VPN van Google One toevoegen aan Snelle instellingen. Je kunt het op elk gewenst moment weer uit het menu verwijderen.

1. Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik linksonder op Bewerken edit.
  3. Scroll door tot je het VPN van Google One Google One vindt.
  4. Tik op VPN van Google One en houd dit vast. Sleep de instelling vervolgens naar de gewenste plaats.
    • Als je een instelling wilt toevoegen, sleep je deze omhoog vanuit Houd vast en sleep om tegels toe te voegen.
    • Als je een instelling wilt verwijderen, sleep je deze omlaag naar Sleep hier naartoe om te verwijderen.

VPN snoozen

Je kunt het VPN van Google One tijdelijk uitzetten met de functie Snoozen:

1. Tik in het scherm VPN van Google One op 5 minuten snoozen.
    • De functie Snoozen is vooraf ingesteld op 5 minuten. Je kunt het snoozen per keer 5 minuten verlengen.
  2. Het VPN van Google One wordt automatisch weer aangezet nadat de geselecteerde duur voor snoozen is afgelopen.
    • Tik op Snoozen beëindigen om opnieuw verbinding te maken met het VPN.

Apps toestaan het VPN te negeren

Als je met het VPN verbonden bent, kun je toestaan dat verkeer van bepaalde mobiele apps via de normale internetverbinding wordt geleid en niet via de versleutelde tunnel van het VPN. Dit kan in bepaalde situaties handig zijn. Bijvoorbeeld:

• Als je websites of services moet gebruiken die gebruik van een VPN niet toestaan.
  • Als een app het mobiele netwerk van je provider moet gebruiken om bepaalde informatie over je account op te vragen (bijvoorbeeld om na te gaan of je klant bent).
  • Als je een bepaald apparaat in je lokale netwerk niet kunt gebruiken terwijl je met het VPN verbonden bent.
  • Als je content wilt streamen en je privacy niet belangrijk vindt.

Belangrijk: We raden je af om het VPN voor de volgende apps te negeren:

• Apps waarin je je browse-activiteit wilt versleutelen (bijvoorbeeld webbrowsers zoals Google Chrome en Safari)
  • Apps die je niet vertrouwt en waarin je het risico loopt dat je gegevens worden gelekt of onderschept
  1. Open de Google One-app op je apparaat Google One.
  2. Tik onderaan op Voordelen.
  3. Zoek het VPN-voordeel en tik op Gegevens bekijken.
  4. Tik op Instellingen bekijken en dan Specifieke apps toestaan om VPN te negeren als er verbinding is gemaakt.
  5. Selecteer de app die het VPN mag negeren en tik op Toevoegen .
    • Tik op Verwijderen om een app te verwijderen uit de lijst met apps die het VPN mogen negeren.
  6. Tik bovenaan op Opslaan.

Tip: Als je niet op Opslaan tikt om het VPN van Google One opnieuw te starten, worden je wijzigingen niet opgeslagen. Als de VPN-verbinding is verbroken, worden de wijzigingen toegepast wanneer het VPN weer wordt verbonden.

VPN van Google One op de Pixel 7 en Pixel 7 Pro

Gebruikers met een Pixel 7 of Pixel 7 Pro kunnen VPN van Google One op die apparaten kosteloos en zonder Google One-abonnement gebruiken via de Google One-app. Alle andere Google One-lidmaatschapsvoordelen zijn los verkrijgbaar. Als je VPN van Google One wilt gebruiken op oudere Pixel-apparaten, heb je een Google One-lidmaatschap nodig.

Huidige Google One-leden kunnen VPN van Google One gebruiken op meerdere apparaten. Deze VPN-aanbieding heeft geen invloed op de prijs of voordelen van je Google One-lidmaatschap.

Als het apparaat beveiligingsupdates blijft krijgen, is het VPN van Google One beschikbaar met geschikte Google-accounts.

Workspace en bepaalde accounts die onder toezicht staan, zoals het account van een kind, komen niet in aanmerking. In India en Singapore komen Pixel 7- en Pixel 7 Pro-apparaten niet in aanmerking voor VPN van Google One.

Belangrijk: Je kunt VPN van Google One alleen gebruiken als je Pixel 7 of Pixel 7 Pro aan bepaalde voorwaarden voldoet. VPN van Google One werkt misschien niet in de volgende gevallen:

• Je apparaat heeft roottoegang.
  • Je apparaat mist de nieuwste beveiligingsupdate.
  • De bootloader is ontgrendeld.
  • Je gebruikt een bètaversie of een andere niet-officiële versie van Android.

Zet VPN van Google One aan op je Pixel 7 of Pixel 7 Pro:

1. Log op je apparaat in op je Google-account.
  2. Open de Google One-app Google One.
  3. Tik onderaan op Voordelen.
  4. Tik onder het voordeel 'VPN-bescherming voor meerdere apparaten' op Details bekijken.
  5. Zet het VPN aan.

Veelgestelde vragen

Wordt mijn geschiedenis niet opgeslagen door Google of anderen?

Nee. Sites en apps van derden kunnen nog steeds informatie over je browse-activiteit opslaan of de functionaliteit op andere manieren personaliseren. Enkele voorbeelden zijn cookies of andere technologieën, of momenten waarop je inlogt op een account op de website van een ander bedrijf.

En hoewel het VPN van Google One je apparaatverbinding beveiligt, heeft het geen invloed op de manier waarop Google gegevens verzamelt als je onze andere producten en services gebruikt. Chrome blijft je browsegeschiedenis in Chrome bijvoorbeeld opslaan in je Google-account, afhankelijk van je synchronisatie-instellingen. Als je de typen gegevens wilt beheren die in je account worden opgeslagen, ga je naar de privacyopties voor je Google-account.

Hoe kan iemand mijn IP-adres gebruiken als VPN uitstaat?

Als VPN en andere maskerende tools niet aanstaan, kan je IP-adres worden gebruikt voor het volgende:

• Je online activiteit bijhouden om je spam en gepersonaliseerde advertenties te sturen. Bedrijven kunnen gegevens verzamelen over je interactie met hun advertenties, artikelen en websites met ingesloten trackingprogramma's die je IP-adres kunnen registreren om je spam te sturen en gepersonaliseerde advertenties te tonen die je mogelijk niet wilt.
  • Je locatie bepalen. Iedereen kan op verschillende websites je IP-adres opgeven om bij benadering je locatie (zoals plaats, provincie en land) te bepalen. De IP-adressen die aan wifi-hotspots zijn gekoppeld, kunnen veel nauwkeuriger zijn. Bedrijven kunnen met hotspot-scans en app-partners grote databases maken om IP-adressen te koppelen aan hotspotlocaties. Bedrijven kunnen deze services gebruiken om je locatie te bepalen.
  • Je persoonlijke informatie opvragen. Je IP-adres kan worden gebruikt om je internetprovider op te sporen. Als iemand weet wie je internetprovider is, kan diegene zich voordoen als jou en de internetprovider misleiden om persoonlijke informatie te verstrekken die in hun database is opgeslagen, zoals je burgerservicenummer, bankrekeningnummer, telefoonnummer of geboortedatum.
  • Je IP-adres en andere gevoelige informatie verkopen. Je IP-adres kan worden gestolen en verkocht.

Tip: Een wifi-hotspot is een draadloos toegangspunt waarmee je telefoons, tablets, computers en andere apparaten kunt verbinden met het internet terwijl je onderweg bent. Hotspots zijn ingebouwd in de meeste smartphones, maar je kunt ook een speciaal apparaat als mobiele hotspot gebruiken. In veel restaurants en openbare gebouwen vind je bovendien openbare wifi-hotspots.

Hoe maskeer ik mijn IP-adres?

Als je je IP-adres wilt maskeren, zet je VPN aan.

Met een Virtual Private Network (VPN) kun je je online activiteit privé en beveiligd houden door een versleutelingslaag toe te voegen. Als je bijvoorbeeld vanuit een openbaar wifinetwerk in een café inlogt op je bankaccount, beschermt een VPN naadloos op de achtergrond je financiële gegevens tegen iedereen die stiekem je activiteiten in de gaten wil houden.

Je kunt VPN van Google One gebruiken voor het volgende:

• Je online activiteit afschermen voor hackers, internetproviders, telefoonproviders en aanbieders van openbare wifi.
  • Voorkomen dat anderen je IP-adres te weten komen via de sites en apps die je bezoekt.
  • Je online verbinding beschermen op elk apparaat: computer, telefoon of tablet.
Hoe weet ik of het VPN van Google One actief is?

Op het vergrendelscherm van je telefoon krijg je de melding Verbinding met VPN gemaakt. Als je telefoon is ontgrendeld, zie je het Google One-logo in het meldingenvak staan. Als je de status van de VPN-verbinding wilt checken, trek je het meldingenvak omlaag.

In de rechterbovenhoek van je scherm is ook een sleuteltje te zien. Dit geeft aan dat er verbinding is gemaakt met het VPN en dat je netwerk wordt beveiligd.

Welke invloed heeft dit op mijn batterij en gegevens?

VPN's beveiligen je gegevens door ze te versleutelen. Dit kost extra rekencapaciteit, wat leidt tot een hoger batterijgebruik. Deze extra versleuteling betekent ook dat het datagebruik 5 tot 10% hoger ligt. Het kan dus gebeuren dat de batterij sneller leegloopt en dat je datagebruik toeneemt terwijl het VPN actief is en je gebruikmaakt van het internet.

Als je provider het verkeer van bepaalde apps of services niet meetelt voor je databundel, kan je internet- of mobiele data-abonnement van invloed zijn op je datagebruik.

Het VPN verbergt je verkeer voor je internet- of mobiele-dataprovider. Je provider kan je verkeer dus niet waarnemen terwijl het VPN aanstaat.

• Als je apps die meetellen voor je databundel wilt uitsluiten van je internet- of mobiele data-abonnement, zet je het VPN uit of gebruik je de functie voor app-omleiding.

Mogelijke gevolgen van het gebruik van een VPN zijn:

• Hogere datakosten op basis van je data-abonnement
  • Lagere internetsnelheid
  • Meer vertraging in verbindingen
  • Kortere batterijduur
Waarom kan ik de melding niet sluiten?

De permanente melding zorgt ervoor dat Android 12 en lager het VPN altijd uitvoert om je netwerk te beschermen. De melding geeft aan wanneer het VPN actief is en wanneer niet.

Je kunt de melding niet wegswipen via het meldingenvak of de Google One-app, tenzij je het VPN uitzet.

Met Android 13 of hoger kun je deze melding sluiten.

Checken of je als Google One-lid extra betaalt voor het VPN

Google One-leden met een abonnement met 100 GB of 200 GB of een Premium-abonnement krijgen het VPN kosteloos. Ontdek hoe je je opslag checkt of je abonnement wijzigt

Als je je Google One-lidmaatschap wilt upgraden, kun je je abonnement upgraden.

Gebruikers met een Pixel 7 of Pixel 7 Pro kunnen VPN van Google One op die apparaten kosteloos en zonder Google One-abonnement gebruiken via de Google One-app.

Problemen met VPN van Google One checken

Je VPN van Google One werkt mogelijk niet in de volgende gevallen:

• Je apparaat heeft geen internetverbinding. Check je netwerkinstellingen en los de verbindingsproblemen op.
  • Je bent in een land of gebied dat we niet ondersteunen. Check waar VPN van Google One beschikbaar is.
  • Je Google-account komt niet in aanmerking voor VPN van Google One. Workspace en bepaalde accounts die onder toezicht staan, zoals het account van een kind, komen niet in aanmerking.
  • Je Google One-app of VPN van Google One-app is niet up-to-date. Update de app om de nieuwste versie te krijgen.
  • Je apparaat heeft roottoegang of mist de nieuwste beveiligingsupdates.
  • De bootloader is ontgrendeld.
  • Je gebruikt Android 8.1 of lager.
  • Je gebruikt een bètaversie of een andere niet-officiële versie van Android.