A partir del 20 de juny de 2024, ja no podràs accedir a la VPN de Google One. Obtén més informació sobre la discontinuació de la VPN de Google One.

Millorar la seguretat en línia amb la VPN de Google One

Si vols tenir més protecció contra els hackers i la supervisió en línia, pots fer que la teva connexió sigui més segura amb una xarxa privada virtual (VPN) de Google One. Activa la VPN de Google One des de l'aplicació Google One per encriptar la teva activitat en línia i tenir una capa de protecció addicional siguis on siguis.

Després d'activar la VPN, pots fer el següent:

• Ajudar a protegir-te dels hackers en xarxes no segures (com ara les Wi-Fi públiques).
  • Amagar la teva adreça IP. En amagar-la, altres persones no poden utilitzar-la per fer un seguiment de la teva ubicació.

Què passarà amb la VPN de Google One?

• El 20 de juny de 2024, la VPN de Google One deixarà d'estar disponible.
  • Els membres rebran un avís 30 dies abans que es desactivi.
  • La funcionalitat de VPN continuarà estant disponible per als membres de Google One en dispositius Pixel 7, 7 Pro, 7a i Fold a través de la VPN de Google. Aquesta VPN integrada estarà disponible el 3 de juny de 2024.

On està disponible la VPN de Google One

La VPN de Google One només està disponible en alguns països o regions i està inclosa per als membres de Google One aptes. Aquesta funció està disponible en aquestes ubicacions:

• Àustria
  • Austràlia
  • Bèlgica
  • Canadà
  • Dinamarca
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Islàndia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Noruega
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Regne Unit
  • Estats Units

Si tens la VPN de Google One activada i el teu país o la teva regió es mostra a la llista anterior, aquesta VPN continuarà funcionant quan viatgis a altres països o regions.

Qui pot fer servir la VPN de Google One
Els membres de Google One poden accedir a la VPN de Google One en diversos dispositius (inclosos els Android, iOS i ordinadors aptes) en les ubicacions mencionades anteriorment.
On està disponible la VPN de Google One quan viatges

Si la VPN de Google One està activada i el teu país o regió de residència es mostra a la llista anterior, aquesta VPN continuarà funcionant quan viatgis a altres països o regions. A continuació es mostren els països o regions on encara funcionarà la VPN de Google One quan viatgis a l'estranger. Si no trobes un país o regió, vol dir que la VPN de Google One no funcionarà quan hi vagis.

Consell: tots els països i regions on la VPN de Google One està disponible, tal com s'indica a la secció anterior "On està disponible la VPN de Google One", també admeten la funcionalitat de viatge.

• Illes Aland
  • Albània
  • Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Andorra
  • Anguilla
  • Antàrtida
  • Antigua i Barbuda
  • Aruba
  • Bahames
  • Barbados
  • Belize
  • Benín
  • Bermudes
  • Bonaire, Sint Eustatius i Saba
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Illa Bouvet
  • Territori Britànic de l'Oceà Índic
  • Bulgària
  • Burkina Faso
  • Cap Verd
  • Camerun
  • Illes Caiman
  • Txad
  • Illa Christmas
  • Illes Cocos
  • Colòmbia
  • Illes Cook
  • Costa Rica
  • Costa d'Ivori
  • Croàcia
  • Curaçao
  • Xipre
  • Txèquia
  • Dominica
  • República Dominicana
  • Equador
  • El Salvador
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Estònia
  • Etiòpia
  • Illes Malvines (Illes Falkland)
  • Illes Fèroe
  • Fiji
  • Polinèsia Francesa
  • Territoris Australs Francesos
  • Gabon
  • Gàmbia
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Grècia
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guernsey
  • Guinea
  • Guinea Bissau
  • Haití
  • Illa Heard i Illes McDonald
  • Santa Seu
  • Hondures
  • Hongria
  • Illa de Man
  • Israel
  • Jamaica
  • Jersey
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Kiribati
  • Kirguizistan
  • Letònia
  • Libèria
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Malta
  • Martinica
  • Mauritània
  • Micronèsia
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Montenegro
  • Montserrat
  • Marroc
  • Nauru
  • Nova Caledònia
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Niue
  • Norfolk
  • Panamà
  • Pitcairn
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • República de Macedònia del Nord
  • Romania
  • Saint-Barthélemy
  • Santa Helena, Ascensió i Tristan da Cunha
  • Saint Martin (part francesa)
  • Saint-Pierre-et-Miquelon
  • Saint Vincent i les Grenadines
  • San Marino
  • Sao Tomé i Príncipe
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Sierra Leone
  • Sint Maarten (part neerlandesa)
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Illes Salomó
  • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
  • Svalbard i Jan Mayen
  • Tadjikistan
  • Togo
  • Tokelau
  • Trinitat i Tobago
  • Tunísia
  • Turquia
  • Turkmenistan
  • Illes Turks i Caicos
  • Illes Perifèriques Menors dels EUA
  • Uzbekistan
  • Vanuatu
  • Illes Verges britàniques
  • Illes Verges nord-americanes
  • Wallis i Futuna
  • Sàhara Occidental
Com funciona la VPN de Google One

Una VPN afegeix una capa d'encriptació al trànsit de xarxa que fa que no el puguin reconèixer:

• El teu operador de xarxa.
    • L'operador de la xarxa pot incloure el teu proveïdor d'Internet, l'operador o el proveïdor de la Wi-Fi pública.
  • Altres observadors de la xarxa, com ara els possibles hackers.

Una VPN també emmascara la teva adreça IP dels llocs web i de les aplicacions que utilitzes. En cas contrari, els llocs web i les aplicacions podrien utilitzar la teva adreça IP per fer un seguiment de la teva activitat al llarg del temps o per determinar la teva ubicació física.

Si actives la VPN, el trànsit de xarxa s'encriptarà i es reencaminarà mitjançant els servidors intermediaris de la VPN. Això garanteix que el teu trànsit de xarxa sigui privat i fa que sigui més difícil que els rastrejadors, els llocs web i les aplicacions et facin un seguiment. Per obtenir més informació sobre com la VPN de Google One et protegeix i manté la teva privadesa, visita g.co/vpn/howitworks.

Per permetre que els llocs web et mostrin contingut adequat per a la teva regió, la VPN de Google One t'assigna una adreça IP basada en la regió on siguis. Tanmateix, els llocs web no podran fer servir aquesta adreça IP per determinar la teva ubicació exacta. No tindràs l'opció de canviar la regió de la teva adreça IP.

Què diferencia la VPN de Google One d'altres VPN

La privadesa i la seguretat són l'essència dels productes i els serveis que creem. Una VPN ofereix una capa addicional important de privadesa i seguretat per a la teva activitat en línia, però és fonamental assegurar-te que s'implementi amb unes garanties de privadesa i seguretat sòlides.

La VPN de Google One aprofita tècniques avançades de criptografia per assegurar-se que ningú, ni tan sols Google, pugui associar el teu trànsit de xarxa amb el teu compte o la teva identitat. A més, el teu trànsit de xarxa i la teva adreça IP no es registraran mai, i Google no utilitzarà mai la connexió VPN per fer un seguiment de la teva activitat en línia, registrar-la ni vendre-la.

Per garantir una connexió VPN eficient i en bon estat, recollim mètriques completament desidentificades, com ara el rendiment general de la xarxa, el temps d'activitat o la latència.

Per millorar l'experiència general, depurar el servei i evitar possibles fraus sense comprometre el nivell de privadesa de l'usuari, és possible que es recullin les dades següents de cada usuari:

• Ús del servei els 28 darrers dies. Aquesta mètrica determina la freqüència amb què s'ha utilitzat el servei durant els 28 darrers dies, però no fa un seguiment de les hores específiques, la durada de l'ús ni la quantitat de dades utilitzades.
  • Nombre d'intents recents d'un usuari de configurar una sessió de VPN per garantir que no se supera el nombre màxim permès de sessions simultànies. Els identificadors d'usuari estan encriptats i, per tant, mitjançant la comprovació de sessions simultànies no es poden identificar personalment.
  • Registres d'errors del servidor sense dades de sol·licitud ni de resposta.

Finalment, en el cas dels usuaris que vulguin compartir comentaris o errors amb Google, l'aplicació Google One els ofereix l'opció d'enviar registres des del seu dispositiu que continguin informació d'identificació personal (com ara l'adreça electrònica) i que s'utilitzen per a finalitats de depuració. Aquesta funció és opcional i requereix que l'usuari enviï l'informe cada vegada que s'enviï informació.

Obtén més informació sobre la nostra implementació tècnica i les nostres pràctiques relacionades amb les dades.

Utilitzar diversos dispositius i compartir contingut amb un grup familiar

Si tens un pla de Google One apte, pots utilitzar la VPN en fins a 6 dispositius per pla. Has d'instal·lar l'aplicació Google One en tots els dispositius.

Si comparteixes el pla de Google One amb un grup familiar, també podran utilitzar la VPN. Els membres del grup familiar han de baixar l'aplicació Google One als seus dispositius i activar la VPN. Els comptes infantils supervisats no són aptes. Obtén més informació sobre com pots compartir el teu pla amb el grup familiar.

Començar a utilitzar la VPN de Google One

Amb la VPN de Google One, pots encriptar la teva activitat en línia per tenir una capa de protecció addicional mentre tinguis una connexió activa.

Windows

Requisits del sistema
  • SO: Windows 10 o posterior
  • CPU: compatible amb 64 bits (no compatible amb 32 bits ni amb ARM)
Baixar i instal·lar la VPN de Google One
  1. A l'ordinador Windows, ves a Google One.
  2. Fes clic a Avantatges.
  3. A "Protecció VPN per a diversos dispositius", fes clic a Mostra els detalls.
  4. Fes clic a Baixa l'aplicació.
  5. Confirma la baixada.
  6. A l'ordinador, obre el fitxer "VPNbyGoogleOneSetup.exe".
  7. Per instal·lar la VPN de Google One, segueix les instruccions en pantalla.
Accedir a la VPN de Google One des de l'ordinador
Si la VPN de Google One està en funcionament, pots accedir ràpidament a la configuració de l'aplicació des de l'àrea de notificacions de la barra de tasques fent clic a la icona .
Actualitzacions automàtiques
Per assegurar-te que utilitzis la versió més recent del programari, la VPN de Google One s'actualitzarà automàticament quan reiniciïs l'aplicació.
Desinstal·lar la VPN de Google One

Segueix els passos que s'indiquen a continuació si has de desinstal·lar la VPN de Google One en un ordinador Windows:

1. Obre el menú Inicia i després Configuració.
  2. Fes clic a Aplicacions.
  3. A Aplicacions i característiques, cerca VPN de Google One.
  4. Fes clic a VPN de Google One i després Desinstal·la.
  5. Confirma la sol·licitud de desinstal·lació.

Utilitzar la VPN de Google One a Windows

Iniciar la sessió al teu Compte de Google

Per obrir la VPN de Google One, has d'iniciar la sessió al teu Compte de Google. Si tens diversos Comptes de Google, assegura't d'iniciar la sessió amb la teva subscripció a Google One.

1. Obre la VPN de Google One.
  2. Fes clic a Comença.
  3. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  4. S'obrirà una pàgina nova per continuar amb el procés d'inici de sessió.
    • Hauràs de permetre que la VPN de Google One accedeixi al teu compte. Per continuar amb el procés d'inici de sessió, fes clic a Confirma.
  5. Tindràs la sessió iniciada quan tanquis la pàgina.
Activar o desactivar la VPN
  1. Al dispositiu, obre la VPN de Google One.
  2. Activa o desactiva Utilitzar la VPN.
    • La icona de la VPN de Google One a l'àrea de notificacions de la barra de tasques s'actualitza en funció de l'estat de la connexió.
Sortir de la VPN de Google One

Per sortir de l'aplicació VPN de Google One:

1. Obre VPN de Google One.
  2. Fes clic a Mostra la configuració.
  3. Fes clic a Surt de la VPN.
Error "No hi ha connexió a Internet"

Si no es detecta cap connexió a Internet, rebràs el missatge d'error "No hi ha connexió a Internet. La VPN es tornarà a connectar quan tornis a estar en línia.".

La VPN de Google One es tornarà a connectar automàticament quan el dispositiu torni a estar en línia.

Visibilitat de l'adreça IP per als llocs web que utilitzen WebRTC

Encara que la VPN estigui connectada, els llocs web que utilitzen WebRTC per sol·licitar permisos multimèdia, com ara l'accés al micròfon o a la càmera, poden utilitzar aquest permís per accedir a l'adreça IP original assignada pel teu operador de xarxa. Assegura't de donar permisos multimèdia només als llocs web de confiança o desactiva WebRTC al navegador.

VPN de Google One i diversos comptes de Windows
Actualment, no admetem comptes simultanis.
Per fer servir la VPN de Google One en diversos comptes de Windows:
  1. A l'ordinador compartit, inicia la sessió al compte de Windows en què hagis fet servir l'aplicació VPN primer.
  2. Surt de l'aplicació VPN o tanca'n la sessió.
  3. Inicia la sessió a l'altre compte de Windows que vulguis fer servir.
  4. Inicia la sessió a l'aplicació VPN.
Estats de la icona de VPN de Google One
  •  Connectada
  • Desconnectada
  • Error

macOS

Requisits del sistema
  • SO: macOS 11 o posterior
  • CPU: s'admet el joc de xips ARM d'Intel x86 i de la sèrie M d'Apple
Baixar i instal·lar la VPN de Google One
  1. A l'ordinador amb macOS, ves a Google One.
  2. Fes clic a la targeta Avantatges.
  3. A "Protecció VPN per a diversos dispositius", fes clic a Mostra els detalls.
  4. Fes clic a Baixa l'aplicació.
  5. Confirma la baixada.
  6. A l'ordinador, obre el fitxer "VpnByGoogleOne.dmg".
  7. Segueix les instruccions en pantalla per instal·lar la VPN de Google One.

Consell: si no pots fer servir els botons de l'aplicació, comprova si l'opció "Reduir la transparència" està activada. Per desactivar-la, ves a Preferències del Sistema i després Accessibilitat. A "Reduir la transparència", fes clic a Desactivar.

Accedir a la VPN de Google One des de l'ordinador
Si la VPN de Google One està en funcionament, pots accedir ràpidament a la configuració de l'aplicació des de l'àrea de la barra de menú fent clic a la icona .
Actualitzacions automàtiques
Per assegurar-te que utilitzis la versió més recent del programari, la VPN de Google One s'actualitzarà automàticament quan reiniciïs l'aplicació.
Desinstal·lar la VPN de Google One

Segueix aquests passos si has de desinstal·lar la VPN de Google One de l'ordinador amb macOS:

1. Obre Finder.
  2. A la barra lateral, fes clic a Aplicacions.
    • També pots utilitzar Spotlight per cercar VPN de Google One.
  3. Arrossega "VPN de Google One" a la paperera.
    • També pots fer clic amb el botó dret a "VPN de Google One" i seleccionar Traslladar a la paperera.
    • Si se't demana un nom d'usuari i una contrasenya, introdueix el nom i la contrasenya d'un compte d'administrador del Mac. Probablement, és el nom i la contrasenya que utilitzes per iniciar la sessió al Mac.

Utilitzar la VPN de Google One a macOS

Iniciar la sessió al teu Compte de Google

Per obrir la VPN de Google One, has d'iniciar la sessió al teu Compte de Google. Si tens diversos Comptes de Google, assegura't d'iniciar la sessió amb la teva subscripció a Google One.

1. Obre la VPN de Google One.
  2. Fes clic a Comença.
  3. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  4. S'obrirà una pàgina nova per continuar amb el procés d'inici de sessió.
    • Hauràs de permetre que la VPN de Google One accedeixi al teu compte. Per continuar amb el procés d'inici de sessió, fes clic a Confirma.
  5. Tindràs la sessió iniciada quan tanquis la pàgina.
Activar o desactivar la VPN
  1. Al dispositiu, obre la VPN de Google One.
    • Per a la configuració inicial:
      • macOS 11 i 12:
        1. A "Extensió del sistema bloquejada", selecciona Obrir les preferències del sistema i després Seguretat i Privacitat.
          • També pots trobar l'opció "Seguretat i Privacitat" a "Preferències del Sistema".
        2. Per desbloquejar-la i fer-hi canvis, selecciona el cadenat i després Permetre.
        3. Per afegir la configuració de la VPN, selecciona Permetre.
      • macOS 13:
        1. A "Extensió del sistema bloquejada", selecciona Obrir les preferències del sistema i després Seguretat i Privacitat.
          • També pots trobar l'opció "Seguretat i Privacitat" a "Preferències del Sistema".
        2. Desplaça't fins a "Seguretat".
        3. Al costat de "VPN de Google One", fes clic a Permetre.
  2. Activa o desactiva Utilitzar la VPN.
    • La icona de la VPN de Google One de la barra de menú s'actualitza automàticament en funció de l'estat de la connexió.
Sortir de la VPN de Google One

Per sortir de l'aplicació VPN de Google One:

1. Obre VPN de Google One.
  2. Fes clic a Mostra la configuració.
  3. Fes clic a Surt de la VPN.
Error "No hi ha connexió a Internet"

Si no es detecta cap connexió a Internet, rebràs el missatge d'error "No hi ha connexió a Internet. La VPN es tornarà a connectar quan tornis a estar en línia.".

La VPN de Google One es tornarà a connectar automàticament quan el dispositiu torni a estar en línia.

Utilitzar la VPN de Google One i diversos comptes de macOS
Actualment, no admetem comptes simultanis.
Per fer servir la VPN de Google One en diversos comptes de macOS:
  1. A l'ordinador compartit, inicia la sessió al compte de macOS en què hagis fet servir l'aplicació VPN primer.
  2. Surt de l'aplicació VPN o tanca'n la sessió.
  3. Inicia la sessió a l'altre compte de macOS que vulguis fer servir.
  4. Inicia la sessió a l'aplicació VPN.
Estats de la icona de VPN de Google One
  •  Connectada
  • Desconnectada
  • Error

Canviar la configuració de la VPN de Google One

Iniciar automàticament la VPN de Google One

Pots configurar la VPN de Google One perquè s'iniciï i es connecti quan l'ordinador s'encengui:

1. Obre la VPN de Google One.
  2. Fes clic a Mostra la configuració.
  3. Activa l'opció Inicia l'aplicació quan s'hagi encès l'ordinador.
Canviar de compte

Per iniciar la sessió en un altre Compte de Google:

1. Obre la VPN de Google One.
  2. Fes clic a Mostra la configuració.
  3. Fes clic a Tanca la sessió.
  4. Per iniciar la sessió amb un altre Compte de Google, fes clic a Comença.
Utilitzar una regió d'adreces IP més àmplia

Important: per gaudir d'encara més privadesa, activa l'ús d'una regió més àmplia, com ara el teu país, en lloc de la teva regió local. És possible que això afecti les experiències basades en la ubicació de les aplicacions i els llocs web que visitis.

1. A l'ordinador Windows o macOS, obre la VPN de Google One.
  2. Fes clic a Mostra la configuració.
  3. Activa o desactiva l'opció Utilitza una regió d'adreces IP més àmplia.

Consells:

• Si la VPN ja està connectada, es desconnecta i es torna a connectar automàticament perquè la nova configuració tingui efecte.
  • Si la VPN està desconnectada, el canvi s'aplicarà quan la connectis. Aquesta opció de configuració no iniciarà cap connexió VPN nova.

Preguntes més freqüents

Això impedeix que Google o altres usuaris desin el meu historial?

No. Els llocs web i les aplicacions de tercers poden continuar desant informació sobre la teva navegació o personalitzar la teva experiència d'altres maneres. Alguns exemples són les galetes o altres tecnologies, o quan inicies la sessió en un compte al lloc web d'una altra empresa.

A més, tot i que la VPN de Google One protegeix la connexió dels dispositius, no afecta la manera com Google recull les dades quan fas servir els altres productes i serveis. Per exemple, en funció de la configuració de sincronització que tinguis, Chrome continuarà emmagatzemant el teu historial de navegació al teu Compte de Google. Per gestionar els tipus de dades que es desen al compte, pots revisar els controls de privadesa del teu Compte de Google.

Comprovar si pagues una tarifa addicional per la VPN com a membre de Google One

Si ets membre de Google One amb un pla de 100 GB, 200 GB o Prèmium, incloem la VPN sense cost econòmic. Obtén informació sobre com pots consultar l'emmagatzematge o canviar el pla.

Si t'interessa actualitzar la teva subscripció a Google One, pots actualitzar el teu pla.

Els usuaris de Pixel 7 i Pixel 7 Pro poden utilitzar la VPN de Google One sense cost econòmic en aquests dispositius mitjançant l'aplicació Google One sense tenir una subscripció a Google One.

Comprovar els problemes amb la VPN de Google One

És possible que la VPN de Google One no funcioni en els casos següents:

• Si no hi ha una connexió a Internet disponible al dispositiu. Comprova la configuració de xarxa i resol els problemes de connexió.
  • Si et trobes en un país o en una regió que no admetem. Consulta on està disponible la VPN de Google One.
  • Si el teu Compte de Google no és apte per utilitzar la VPN de Google One. No són aptes els comptes de Workspace ni determinats comptes supervisats, com ara els comptes infantils.
  • Si les aplicacions Google One o VPN de Google One no estan actualitzades. Per obtenir la versió més recent, actualitza l'aplicació.
  • Si el dispositiu està rootejat o no té les actualitzacions de seguretat més recents.
  • Si el bootloader està desbloquejat.
  • Si fas servir Android 8.1 o una versió anterior.
  • Si executes una versió beta o una altra versió no oficial d'Android.
Comprovar la configuració de DNS segur al navegador de Windows

Per millorar la privadesa, assegura't que l'opció de configuració de DNS segur del navegador estigui activada i utilitza un proveïdor de DNS que admeti DNS mitjançant HTTPS. Per comprovar aquesta configuració a Chrome:

1. A l'ordinador, obre Chrome Chrome.
  2. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Fes clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Seguretat.
  4. Fes clic a Gestiona el DNS segur.
  5. Activa l'opció Fes servir DNS segur.
  6. Per al proveïdor, selecciona DNS públic de Google.