Consells per completar els passos de recuperació del compte

Si no podeu iniciar la sessió, seguiu aquests passos per provar de recuperar l'accés al vostre Compte de Google:

1. Aneu a la pàgina Recuperaciódel compte.
  2. A mesura que completeu els passos, feu servir el màxim de consells que trobareu més avall.

Consell: és possible que no trobeu totes les preguntes que es descriuen en aquesta secció.

Si ja heu provat de recuperar el compte i heu rebut el missatge "Google no ha pogut verificar que aquest compte és teu", ho podeu tornar a intentar.

Respondre a tantes preguntes com sigui possible

Intenteu no saltar-vos cap pregunta. Si no sabeu ben bé una resposta, proveu d'endevinar-la en comptes de passar a una altra pregunta. Les suposicions errònies no us expulsaran del procés.

Fer servir un dispositiu i una ubicació habituals

Si és possible, seguiu aquests consells:

• Feu servir un ordinador, un telèfon o una tauleta en què inicieu la sessió sovint.
  • Feu servir el mateix navegador (per exemple, Chrome o Safari) que de costum.
  • Inicieu la sessió des d'una ubicació habitual, com ara a casa o a la feina.

Introduir amb exactitud les contrasenyes

Els detalls són importants. Així, cal que eviteu els errors tipogràfics i que pareu atenció a les lletres majúscules i minúscules.

Contrasenyes

Si se us demana que introduïu l'última contrasenya que recordeu, introduïu la més recent que recordeu.

• Si no recordeu l'última contrasenya, feu servir una contrasenya anterior que sí recordeu. Com més recent sigui, millor.
  • Si no recordeu amb certesa cap contrasenya anterior, proveu d'introduir-ne una d'aproximada.

Introduir una adreça electrònica associada al vostre compte

Si se us demana que introduïu una adreça electrònica que pugueu consultar immediatament, introduïu-ne una que hàgiu afegit al compte. Aquí en teniu alguns exemples:

• Una adreça electrònica de recuperació us ajuda a recuperar l'accés i és on us enviem les notificacions de seguretat.
  • Una adreça electrònica alternativa és una adreça que podeu fer servir per iniciar la sessió.
  • Una adreça electrònica de contacte és una adreça on rebeu informació sobre la majoria de serveis de Google que utilitzeu.

Cercar a la carpeta de correu brossa un missatge

Important: Google no us demanarà mai la contrasenya ni els codis de verificació per correu electrònic, trucada telefònica o missatge. Introduïu la contrasenya o els codis de verificació només a accounts.google.com.

Si esperàveu un correu electrònic del nostre equip però no el trobeu, reviseu la carpeta de correu brossa i cerqueu un missatge amb l'assumpte "La teva consulta a l'assistència de Google".

Encara no podeu accedir al compte? Considereu la possibilitat de crear un Compte de Google de substitució. Quan ho hàgiu fet, podeu seguir aquests passos per evitar perdre l'accés al vostre Compte de Google.