Endre eller si opp lagringsabonnementer

Hvis du betaler for ekstra lagringsplass i Disk med en kvalifisert konto, blir du automatisk oppgradert til Google One kostnadsfritt. Finn ut mer om Google One-tilgjengelighet.
Si opp eller nedgrader et abonnement på Disk-lagring

Abonnementer på lagringsplass i Google Disk kan ikke refunderes, men du kan si opp abonnementet, slik at det ikke fornyes automatisk. Slik kan du si opp eller nedgradere:

Nedgrader abonnementet ditt

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Klikk på prisen på abonnementet du vil ha.
  3. Klikk på Abonner.
  4. Du får en e-postbekreftelse. Abonnementet sies opp eller nedgraderes ved begynnelsen av neste måned i abonnementet.

Si opp abonnementet ditt

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Klikk på Si opp abonnementet under abonnementet du har nå.

Oppsagte abonnementer kan ikke refunderes eller overføres fra én Google-konto til en annen.

Si opp eller nedgrader lagringen i Google One-abonnementet ditt
  1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Avslutt abonnementet.
  3. Bekreft ved å klikke på Avslutt abonnementet.

Du skal motta en bekreftelse på at abonnementet er sagt opp.

Hvis du registrerer deg via App Store

Hvis du registrerer deg for Google One via App Store på iPhone eller iPad og senere bytter til Android, kan du ikke justere abonnementet eller endre betalingsmåte i appen. For å oppdatere kontoen din og annen informasjon må du bruke App Store på en annen enhet.

Hvis du har oppgradert til Google One, kan du finne ut hvordan du endrer lagringen din.

Oppdater betalingsopplysningene dine

Du kan når som helst oppdatere betalingsopplysningene dine. Hvis en betaling for lagringsplass blir avvist, må du oppdatere betalingsopplysningene dine:

1. Logg på payments.google.com.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Oppdater betalingsopplysningene dine:
    • Betal med et annet lagret kort.
    • Oppdater faktureringsadressen eller utløpsdatoen for kortet du bruker nå.
    • Legg til et kredittkort.