Få Google One-varsler

Med Google One får du varsler om de nyeste oppdateringene og tilbudene fra Google.

Administrer e-postinnstillingene for Google One

Du kan få varsler om siste nytt og funksjonsoppdateringer, fordeler, tilbud med mer på e-post.

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Administrer e-postinnstillinger.
  3. Slå på av/på-knappen for den typen varsler du vil motta.
    • Du kan velge mellom Nyheter og funksjonsoppdateringer, Fordeler og tilbud, Forskning og undersøkelser og Oppdateringer og varsler om sikkerhetsfunksjoner.