Meldingen van Google One krijgen

Als je Google One hebt, kun je meldingen krijgen over de nieuwste updates en aanbiedingen van Google.

Je e-mailvoorkeuren voor Google One beheren

Je kunt via e-mail meldingen krijgen met onder andere het laatste nieuws, functie-updates, voordelen en aanbiedingen.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik op Instellingen Instellingen en dan E-mailvoorkeuren beheren.
  3. Gebruik de schakelaar om aan te geven welk type meldingen je wilt krijgen.
    • Je kunt kiezen uit Nieuws- en functie-updates, Voordelen en aanbiedingen, Onderzoek en enquêtes en Updates en meldingen over beveiligingsfuncties.