Få Google One-notifikationer

Med Google One får du notifikationer om de seneste opdateringer og tilbud fra Google.

Administrer dine mailpræferencer for Google One

Du kan få notifikationer om de seneste nyheder og funktioner, fordele og tilbud og meget mere via mail.

1. Gå til Google One på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Administrer mailpræferencer.
  3. Slå kontakten til for den type notifikationer, du vil modtage.
    • Du kan vælge mellem Opdateringer om nyheder og funktioner, Fordele og tilbud, Research og undersøgelser og Opdateringer og underretninger vedrørende sikkerhedsfunktioner.