Google One ‑ilmoitusten tilaaminen

Google One ‐käyttäjänä saat Googlelta ilmoituksia uusimmista päivityksistä ja tarjouksista.

Google One ‐ilmoitusten laittaminen päälle

1. Avaa Google One ‑sovellus Google One Android‑puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Jos haluat tilata sähköpostiviestejä, napauta Hallinnoi sähköpostitilauksia.
      • Voit valita, mitä tilauksia haluat vastaanottaa.
    • Jos haluat laittaa laitteen ilmoitukset päälle, valitse Hallinnoi ilmoitusasetuksia ja sitten Näytä ilmoitukset.
      • Voit valita, mitä ilmoituksia haluat vastaanottaa.