Com funciona l'informe Dark web

Amb una subscripció a Google One, pots configurar un perfil per supervisar el web fosc i, així, saber si la teva informació s'ha trobat en violacions de dades.

Pots comprovar si hi ha dades al web fosc que puguin estar associades a la teva adreça electrònica o a altres dades que afegeixis al teu perfil de supervisió. Els resultats de violacions de dades poden incloure informació com ara:

• El teu nom
  • Adreça postal
  • Número de telèfon
  • Adreça electrònica
  • Social Security Number (SSN)
  • Nom d'usuari
  • Contrasenya

Consell: només els comptes amb un mètode de facturació dels EUA poden afegir un Social Security Number al seu perfil de supervisió.

Tota la informació que es trobi als resultats de les violacions de dades es mostrarà de manera emmascarada per mantenir-ne la privadesa.

Amb els resultats, pots revisar la informació i prendre decisions fonamentades per protegir-te.

No necessites una subscripció de pagament a Google One per executar un informe Dark web per a l'adreça electrònica associada al teu Compte de Google. Cerca la teva adreça electrònica al web fosc.

Idoneïtat

L'informe Dark web només està disponible en determinats països o regions. A mesura que continuem ampliant l'assistència, s'afegiran països i regions addicionals. Consulta on està disponible l'informe Dark web.

Per complir els requisits per utilitzar l'informe Dark web, has de tenir un Compte de Google de consumidor. Els comptes de Google Workspace i els comptes supervisats no poden utilitzar l'informe Dark web.

Necessites una subscripció de pagament a Google One per utilitzar determinades funcions, com ara:

• Supervisar constantment el web fosc per comprovar si hi ha la teva informació personal
  • Oferir resultats sobre informació que no sigui l'adreça electrònica
  • Rebre notificacions de resultats nous
Actualitza el teu pla de Google One.
Països o regions on està disponible l'informe Dark web

Important: els tipus d'informació personal que s'analitzen mitjançant l'informe Dark web poden variar en funció del país o de la regió.

Actualment, l'informe Dark web està disponible a:

• Albània
  • Algèria
  • Argentina
  • Àustria
  • Austràlia
  • Bangladesh
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Dinamarca
  • Equador
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Grècia
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nicaragua
  • Noruega
  • Pakistan
  • Filipines
  • Senegal
  • Eslovènia
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Sri Lanka
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Turquia
  • Ucraïna
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Veneçuela
  • Vietnam

Informe Dark web per als membres de Google One

Quan configures un perfil, pots triar la informació personal que vols consultar al web fosc.

Obtén informació sobre com pots configurar el teu perfil per supervisar el web fosc.

Utilitzar l'informe Dark web sense una subscripció a Google One

Important: algunes funcions de l'informe Dark web només estan disponibles amb una subscripció de pagament a Google One. Actualitza el teu pla de Google One.

Pots cercar l'adreça electrònica associada al teu Compte de Google amb l'informe Dark web. També pots obtenir una còpia de l'informe per correu electrònic amb les dues o tres recomanacions principals.

Cerca la teva adreça electrònica al web fosc.

Entendre els resultats i prendre mesures

Els diferents resultats del web fosc ofereixen recomanacions específiques per protegir la teva informació personal. Les indicacions varien en funció del país o de la regió.

Configurar l'autenticació de dos factors per al teu Compte de Google

Si s'ha trobat la teva adreça de Gmail al web fosc, pots configurar l'autenticació de dos factors per protegir el teu compte. D'aquesta manera, s'afegeix una altra capa de seguretat quan inicies la sessió als teus dispositius.

1. Al dispositiu, obre el teu Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació, selecciona Seguretat.
  3. A "Com inicies la sessió a Google", selecciona Verificació en dos passos.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.

Consell: si fas servir un compte de treball, d'un centre educatiu o d'un altre grup, és possible que aquests passos no funcionin. Si no pots configurar la verificació en dos passos, contacta amb el teu administrador per obtenir ajuda.

Verificar la teva identitat amb un segon pas

Després d'activar la verificació en dos passos, hauràs de completar un segon pas per verificar la teva identitat en iniciar la sessió.

Protegir el teu crèdit (només als EUA)

Si s'ha trobat informació personal teva al web fosc, com ara l'SSN, l'adreça i la data de naixement, algú altre pot utilitzar-la per treure crèdit en nom teu.

Consell: només els comptes amb un mètode de facturació dels EUA poden afegir un Social Security Number al seu perfil de supervisió.

Hi ha diverses accions que pots dur a terme per protegir el teu crèdit:

Obtén més informació sobre com pots protegir el teu crèdit.
Informar del robatori del teu Social Security Number (només als EUA)

Si s'ha trobat informació personal teva al web fosc, com ara l'Social Security Number (SSN), algú altre pot utilitzar-la per treure crèdit en nom teu.

Consell: només els comptes amb un mètode de facturació dels EUA poden afegir un Social Security Number al seu perfil de supervisió.

Si et roben l'SSN, pots dur a terme diverses accions:

• Denuncia'n immediatament el robatori al telèfon 1-800-269-0271 o a identitytheft.gov
  • Ordena un bloqueig de crèdit.
  • Crea una alerta de frau.
  • Crea una revisió al lloc web Annual Credit Report.
  • Crea un compte de my Social Security.
Protegir-te de les trucades brossa

Si s'ha trobat el teu número de telèfon al web fosc, pots registrar-lo a National Do Not Call Registry per reduir el nombre de trucades brossa. També pots configurar la protecció contra contingut brossa per a iOS i Android.

Configurar el teu número a National Do Not Call Registry

Ves a National Do Not Call Registry. A continuació, segueix les instruccions en pantalla.

Detectar o bloquejar les trucades brossa

Protegir el correu postal (només als EUA)

Si s'ha trobat la teva adreça postal al web fosc, algú la podria utilitzar per interceptar el teu correu postal. Pots dur a terme diverses accions:

• Registra't a Informed Delivery.
  • Dona't d'alta a l'entrega en format digital.
Obtén informació sobre com pots protegir el teu correu postal.
Denunciar el robatori d'una targeta de crèdit
Si s'ha trobat el número de la teva targeta de crèdit al web fosc, pots denunciar-ho. Contacta amb el telèfon que hi ha a la part posterior de la targeta.
Canviar les contrasenyes a Comprovació de contrasenya

Si s'ha trobat alguna de les teves contrasenyes al web fosc, pots revisar-les totes i veure quines cal canviar.

Per comprovar la seguretat de les contrasenyes desades al teu Compte de Google, ves a Comprovació de contrasenya.

Obtén informació sobre com pots crear contrasenyes segures.

Com protegeix Google One la teva privadesa i te'n dona el control

Mantenir la teva seguretat en línia significa protegir la teva informació i respectar la teva privadesa. Per això, en cada producte que fem, ens centrem a protegir la teva informació, gestionar-la de manera responsable i garantir que en tens el control.
Com s'utilitza la informació del teu perfil de supervisió
En configurar el teu perfil de supervisió a Google One, la informació del perfil s'utilitza per comprovar si hi ha cap coincidència al web fosc. Si hi ha informació que coincideixi, te n'informarem per correu electrònic o mitjançant notificacions. També trobaràs indicacions rellevants sobre com pots protegir la teva informació personal al lloc web i a l'aplicació de Google One.
Verificar la informació del perfil de supervisió
  • Algunes dades que envies (com ara les adreces electròniques, els números de telèfon i l'SSN) es verificaran abans d'afegir-les al teu perfil de supervisió. Aquest procés de verificació garanteix que supervisem la informació correcta i que ningú més no la pugui afegir al seu perfil. Obtén més informació sobre com gestiona Google aquesta informació.
  • El número de telèfon o l'adreça electrònica només s'afegeixen al perfil de supervisió un cop has verificat que siguin teus amb un codi de verificació d'un sol ús que s'envia al teu número o a la teva adreça. El teu Social Security Number només s'afegeix després de contrastar-lo i verificar-lo amb altres dades d'identitat que ens facilites.
Controlar la informació que vols que se supervisi
Pots suprimir informació del teu perfil de supervisió en qualsevol moment, com ara el nom, l'adreça, el número de telèfon, l'adreça electrònica, la data de naixement i el Social Security Number (SSN).
  • L'adreça electrònica que utilitzes per iniciar la sessió a Google One s'inclou en el teu perfil com a part del servei. Si ja no vols supervisar la teva adreça electrònica, pots desactivar la supervisió suprimint el teu perfil a la configuració de l'informe Dark web.
  • Si afegeixes un número de telèfon al teu perfil de supervisió, es mostrarà al teu Compte de Google com a número de telèfon que utilitza Google One. Pots suprimir el teu número de telèfon directament des del perfil de supervisió.
  • Si desactives la supervisió suprimint el perfil, el Social Security Number, així com el nom i l'adreça que vas facilitar durant el procés de verificació, se suprimiran del teu perfil de pagaments, tret que hagis facilitat aquestes dades per a un altre servei de Google.