Få hjælp til problemer med betaling for Google One-lagerplads

Du kan udføre fejlfinding af problemer med betaling for dit Google One-abonnement på grund af regionale begrænsninger, bankproblemer, der er specifikke for dit land, eller problemer med lagerplads.

Anvend en anden betalingsmetode

Hvis det er muligt, kan du prøve at anvende en anden betalingsmetode.

1. Gå til din Google Play-konto på din computer.
  2. Klik på Tilføj en betalingsmetode.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Den nye betalingsmetode føjes til din Google-konto.
Skift dit faktureringsland

Vigtigt! Du kan ikke ændre hjemland eller region, hvis landet eller regionen er knyttet til en eksisterende betalingsprofil. Hvis du er flyttet, er ude at rejse eller midlertidigt bor i et andet land, skal du oprette en ny betalingsprofil.

Hvis du opretter en ny profil, påvirker det ikke betalingerne for eksisterende tjenester. Du skal bruge din nye profil for at kunne betale for nye produkter eller tjenester, som du køber i dit nye land.

Sådan opretter du en ny profil:

1. Log ind på Google Pay på din computer.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Under "Betalingsprofil" skal du klikke på Rediger Rediger ud for "Land".
  4. Der åbnes en meddelelse, hvor du skal klikke på Opret ny profil og derefter Fortsæt.
  5. Vælg det land, der skal knyttes til den nye betalingsprofil.
  6. Indtast adresseoplysningerne.
  7. Klik på Send.
Frigør lagerplads

Hvis du ikke kan ændre din betalingsmetode eller dit hjemland eller din hjemmeregion, som bruges til fakturering, skal du vide, hvad der sker, når du overskrider din grænse for lagerplads.

Alle dine filer forbliver sikre, men du kan ikke gemme nyt indhold. Eksempler på dette:

• Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Se, hvordan du administrerer plads i Google Drev.

Brug lageradministratoren

Du kan frigøre lagerplads på din konto via Google One.

1. Gå til Google One på din computer.
  2. Klik på Vis under "Frigør plads".
  3. Klik på Gennemgå og frigør under den kategori, du vil administrere.
  4. Vælg de filer, du vil fjerne. Du kan også klikke på filen for at se den.
    • Gmail: Du kan filtrere efter størrelse ved at klikke på filterikonet Sortér øverst til højre.
    • Drev: Du kan sortere filer efter filattributter ved at bruge sorteringsindstillingerne øverst til højre:
      • Sidst ændret
      • Filnavn
      • Størrelse
    • Fotos: Du kan gemme filer lokalt, før du fjerner dem fra din Google-konto, ved at klikke på Download.
  5. Når du har valgt dine filer, skal du trykke på Slet øverst til højre. I Fotos skal du klikke på Flyt til papirkurv.
  6. Læs samtykkemeddelelsen for at bekræfte.
  7. Markér afkrydsningsfeltet for at fortsætte.
  8. Klik på Slet permanent for at slette de valgte filer. I Fotos skal du klikke på Flyt til papirkurv.
Frigør plads i Google Drev, Gmail og Google Fotos
Vigtigt! Filer i papirkurven slettes automatisk efter 30 dage. Du kan gendanne dine filer, inden perioden udløber. Efter de 30 dage kan du miste filerne permanent.
Hvis du vil slette dine Google Drev-, Gmail- eller Google Fotos-filer og frigøre plads, skal du flytte dem til papirkurven og derefter tømme papirkurven. Hvis du sletter, gendanner eller permanent sletter flere filer eller mapper på én gang, kan det tage tid, før ændringerne træder i kraft.
Download dine Google-data
Hvis du ikke kan komme under de 15 GB lagerplads, der følger med din Google-konto, kan du eksportere og downloade dine Google-data. Se, hvordan du downloader dine Google-data

Få hjælp til problemer med lagerplads

Når dit abonnement bliver opsagt, og du løber tør for lagerplads
Alle dine filer forbliver sikre, men du kan ikke gemme nyt indhold. Se, hvad der sker, hvis du løber tør for lagerplads.
Hvis du overskrider din kvote for lagerplads
Du har 2 år til at downloade dine data eller flytte dem til en anden tjeneste, før nogen filer eller data bliver slettet.
Slet elementer for at få mere lagerplads
Find elementer, du måske vil slette, ved at gå til lageradministratoren for Google One.
Download dine data, så du kan slette nok filer

Du kan downloade alle dine data fra produkter via værktøjet Download dine data. Se, hvordan du downloader dine Google-data.

Hvis du allerede har overskredet din kvote for lagerplads og vælger at sende et downloadlink via mail, kan du bruge en alternativ mailadresse for at sikre, at din mail kommer frem.

Når du har downloadet dine data, kan det være nemmere at slette nok filer, så du igen kan sende og modtage mails.