Finn interessant innhold på Google Nyheter

På Google Nyheter finner du forskjellige typer nyheter og videonyhetssaker. Noen deler dekker de samme emnene for alle lesere. I andre deler velges det ut nyhetssaker basert på interessene dine.

Viktig:

• Noen funksjoner er tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.
  • Hvis du deler en nyhetssak som koster penger, kan det hende at andre ikke kan lese den før de betaler for den.

Se alt om emnet

En dataalgoritme finner og fører opp nyhetssaker for deg i Google Nyheter. Hvis du er interessert i en nyhetssak, kan du velge «Alt om emnet» for å få flere ressurser, perspektiver og kontekst. Det eneste som er personlig tilpasset for Alt om emnet, er språk, region og abonnementer.

Slik finner du alle tilgjengelige kilder for et emne: Nederst i en nyhetssak klikker du på Alt om emnet i denne nyhetssaken Alt om emnet.

Slik finner du kilder på «Alt om emnet» som du abonnerer på: Rull ned til «Fra kilder du abonnerer på».

Søk etter bestemt innhold

1. Gå til Google Nyheter.
  2. Klikk på Søk Søk øverst.
  3. Skriv inn søket ditt, for eksempel et emne du vil lese om, et sted du vil følge, eller en kilde du vil se innhold fra.

Tips: For å begrense søket, klikk på nedoverpilen Nedoverpil. Du kan skrive inn et nøyaktig uttrykk, inkludere eller ekskludere ord, velge en datoperiode eller skrive inn en utgivers nettsted (for eksempel aftenposten.no).

Finn innhold basert på interessene dine

Du kan finne nyhetsartikler som er valgt ut av en algoritme basert på innstillingene dine og tidligere aktivitet. Algoritmer tilpasser Google Nyheter-innstillingene basert på interessene og kildene dine samt tidligere aktivitet på Google, for eksempel i Google Søk og på YouTube. Finn ut hvordan nyhetssaker velges eller hvordan du endrer innstillinger og ser tidligere aktivitet.

1. Gå til Google Nyheter.
  2. Klikk på For deg.

Les lagrede nyhetssaker eller abonnementer

1. Gå til Google Nyheter.
  2. Klikk på Følger øverst.
  3. Øverst klikker du på innholdet du vil se. Eksempel:
    • Emner og kilder
    • Lagrede søk
    • Lagrede nyhetssaker

Endre hvilke nyhetssaker du ser

Du kan tilpasse Google Nyheter for å få flere av nyhetssakene du er interessert i. Finn ut hvordan du kan gi Google Nyheter et personlig preg.