Halutun sisällön löytäminen Google Uutisista

Voit nähdä monenlaisia uutisia ja videojuttuja Google Uutisissa. Tietyissä osioissa aiheet ovat samat kaikille lukijoille. Muiden osioiden jutut taas valitaan kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

Katso muut artikkelit aiheesta

Jos haluat nähdä kaikki yhdestä aiheesta kertovat lähteet, valitse Muut artikkelit aiheesta Muut jutut aiheesta. Jos haluat nähdä tilaamasi lähteet Muut artikkelit aiheesta ‑osiossa, vieritä alas Tilaamistasi lähteistä ‑kohtaan.

Tietokonealgoritmi löytää jutut ja asettaa ne järjestykseen. "Muut artikkelit aiheesta" näyttää juttuihin liittyviä näkökulmia ja kontekstia. Niitä ei yksilöidä muuten kuin kielesi, alueesi ja tilaustesi mukaan tilausosiossa.

Tärkeää:

• Jotkin näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksetun jutun, muilla ei välttämättä ole täyttä pääsyä siihen, elleivät hekin maksa siitä.

Tietyn sisällön hakeminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Hae Hae.
  3. Lisää haku, esimerkiksi
    • juttujen aihe
    • seurattava paikka
    • juttujen lähde.

Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan sisällön näkeminen

Näin näet juttuja, jotka tietokonealgoritmi on valinnut asetuksiesi ja aiemman toimintasi perusteella:

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Katso viisi pääuutista tietopaketista.
  3. Jos haluat nähdä lisää juttuja, valitse alareunasta Seurataan Seurataan. Napauta sitten aihetta, lähdettä, sijaintia tai muuta kiinnostuksen kohdetta.

Huom. Algoritminen personointi perustuu Google Uutisten asetuksiisi, esim. kiinnostuksen kohteisiin ja lähteisiin. Huomioon otetaan myös aiempi toimintasi Google-palveluissa, esim. Google Haussa tai YouTubessa.

Katso, miten jutut valitaan tai miten voit muuttaa asetuksia ja katsella aiempaa toimintaa.

Tallennettujen juttujen tai tilausten lukeminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse alaosasta Seurataan Seurataan.
  3. Vieritä haluamaasi sisältöön. Esimerkkejä:
    • Aiheet
    • Lähteet
    • Sijainnit
    • Tallennetut haut
    • Tallennetut jutut

Näkemiesi juttujen parantaminen

Google Uutiset voi näyttää sinulle enemmän kiinnostavia ja vähemmän ei-kiinnostavia tarinoita. Lue, miten voit yksilöidä Google Uutisia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita