Grunnleggende informasjon om Nest Aware

Nest Aware er en betalt abonnementstjeneste du kan bruke sammen med Nest-produktene dine for å holde deg oppdatert om viktige hendelser i hjemmet ditt.

How to subscribe or switch to the new Nest Aware

Hvor mye koster et abonnement på Nest Aware?

Gå til Google Store for å finne ut mer om priser på Nest Aware og kjøpe et abonnement. Hvis du har en Android-telefon, kan du også kjøpe et abonnement i Google Home-appen.

Er Nest Aware tilgjengelig i landet mitt?

Nest Aware er tilgjengelig i land der Nest-kameraer og Google Nest-skjermer selges (med unntak av Japan).

Finn ut hvor produktene våre selges.

Hva er kravene for å bruke Nest Aware?

Hva er hendelsesbaserte opptak?

Hva er lydregistrering?

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Finn ut mer om lydregistrering på høyttalere og skjermer

Finn ut hvordan Nest Aware forbedrer lydregistreringen

Hva er nødanrop?

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Finn ut mer om nødanrop

Hva er forskjellene mellom den første generasjonen av Nest Aware og den nye versjonen?

Du kan finne ut hva du får med et Nest Aware-abonnement, og forskjellene mellom nye Nest Aware og den første generasjonen av Nest Aware, i brukerstøtten vår. Du kan også finne ut hvilke Aware-funksjoner som er tilgjengelige for produktene dine.

Hvordan bytter jeg fra den første generasjonen av Nest Aware til den nye versjonen?

Hvis du allerede har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), kan du bytte til den nye versjonen.
Finn ut mer om hvordan du bytter abonnement i Brukerstøtten for Google Store.

Kan jeg beholde abonnementet mitt på den første generasjonen av Nest Aware?

Ja. Så lenge du ikke overfører til en Google-konto, fortsetter abonnementene dine på Nest Aware (1. generasjon). Du kan også kjøpe abonnementer på første generasjon av nye kameraer. Når du har overført kontoen din til en Google-konto, kan du ikke legge til eller fornye abonnementer på første generasjons enheter.

Kan jeg kjøpe abonnementer til andre?

Gaveabonnementer er ikke tilgjengellig for Nest Aware.

Hvordan fornyer jeg abonnementet mitt?

Du kan finne ut mer om hvordan fornyelser fungerer, i Brukerstøtten for Google Store.

Kan jeg få en kostnadsfri prøveperiode for Nest Aware?

DU kan få en kostnadsfri Nest Aware-prøveperiode på 30 dager hvis du er ny kunde, eller hvis du oppgraderer fra den første generasjonen av Nest Aware.

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

Finn ut mer om hvordan du sier opp abonnementet ditt, i brukerstøtten for Google Store.

Personvern

Vi tar personvern på alvor.