Veelgestelde vragen over Nest Aware

Nest Aware is een betaalde abonnementsservice die je bij je Nest-producten kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van belangrijke gebeurtenissen in je huis.

Wat krijg ik met Nest Aware?

Wat kost een abonnement op Nest Aware? Waar kan ik een abonnement kopen?

Ga naar de Google Store voor meer informatie over de prijzen van Nest Aware. Ook kun je hier een abonnement kopen.
Nest Aware is beschikbaar in de landen (met uitzondering van Japan) waar Nest-camera's en Google Nest-schermen worden verkocht.

Wat zijn de vereisten voor Nest Aware?

Wat is de functie voor op gebeurtenissen gebaseerde opnamen?

Wat is de feed?

In ons Helpcentrum vind je meer informatie over de feed.

Wat is geluidsdetectie?

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

In ons Helpcentrum vind je meer informatie over geluidsdetectie voor speakers en schermen.

Wat zijn noodoproepen?

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

In ons Helpcentrum vind je meer informatie over noodoproepen.

Welke Nest Aware-functies zijn voor mijn Nest-producten beschikbaar? Wat is het verschil tussen het nieuwe Nest Aware en de 1e generatie Nest Aware?

In ons Helpcentrum vind je meer informatie over wat je allemaal krijgt bij een Nest Aware-abonnement. Ook lees je hier wat het verschil is tussen het nieuwe Nest Aware en de 1e generatie Nest Aware.

Moet ik de Google Home-app of de Nest-app gebruiken voor Nest Aware?

Je gebruikt de Home- en de Nest-app samen bij je abonnement op Nest Aware. In ons Helpcentrum vind je meer informatie over de verschillen tussen de Home-app en de Nest-app. Ook lees je hier hoe ze werken met je Nest Aware-abonnement.

Hoe stap ik over van de 1e generatie Nest Aware op het nieuwe Nest Aware?

Heb je een bestaand 1e generatie Nest Aware-abonnement, dan kun je overstappen op het nieuwe Nest Aware. Meer informatie over overstappen op een nieuw abonnement vind je in het Helpcentrum van Google Store.

Kan ik mijn huidige 1e generatie Nest Aware-abonnement houden?

Ja. Je kunt je 1e generatie Nest Aware-abonnement blijven gebruiken en verlengen. Upgrade naar het nieuwe Nest Aware als je daar klaar voor bent.

Je kunt echter geen nieuwe 1e generatie Nest Aware-abonnementen meer toevoegen als je bent overgestapt naar een Google-account.

Kan ik een abonnement voor iemand anders aanschaffen?

Er zijn geen cadeau-abonnementen beschikbaar voor Nest Aware.

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

Meer informatie over het verlengen van abonnementen vind je in het Helpcentrum van Google Store.

Kan ik een kosteloos proefabonnement op het nieuwe Nest Aware krijgen?

Vanaf begin 2020 kun je een kosteloze proefperiode van 30 dagen voor Nest Aware activeren als je een nieuwe klant bent of als je overstapt van de 1e generatie Nest Aware. In ons Helpcentrum vind je meer informatie over kosteloze proefperioden.
Het Nest Aware-abonnement loopt aan het eind van de proefperiode af, tenzij je een abonnement op Nest Aware neemt. Hiervoor heb je een geldige betaalmethode nodig. Is je abonnement afgelopen, dan worden na verloop van tijd je videogeschiedenis en de geluidsclips verwijderd. Je kunt de geschiedenis voor video- en geluidsdetectie ook zelf altijd verwijderen. Je kunt bepaalde of alle functies van Nest Aware uitschakelen wanneer je maar wilt via de instellingen in de Home-app of de Nest-app.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Meer informatie over het opzeggen van abonnementen vind je in het Helpcentrum van de Google Store.

Privacy

We nemen je privacy zeer serieus.